Jump to content

Recommended Posts

Posted
  enclave said:
Bruce Dickinson:

"Srbi treba da prestane da pravi haos na ulicama Beograda. Kosovo je ne zavisno i to moraju da prihvate. Veoma smo sokirani reakcijom gradjana i porucujemo im da se smire. EU zna sta je najbolje za njih.Kosovo je na zavisno!"

Ahahahahahah... Koji si ti car.

Nema veze, čekaj da progovori Dave Mustaine. :rockdevil:

Killjoy of Monte Cristo said:
Uh, sad ja ispadoh najmladja... :(

Jel'? Probaj da nas stigneš... :mrgreen:

Posted
  El Karnisero said:
Steta sto vecina nasih vrsnjaka slusa Cecu,Sinana,Seku,Jecu,Viki,Miki... i naravno Dzeja :udri::udri::udri:

Seku na prvo mesto da stavish!

A enclave ne bi bio enclave kad ne bi turio neki offtopic na temu... :)

Posted (edited)
  Totamealand said:
Jel'? Probaj da nas stigneš... :mrgreen:

:rolleyes:

BTW mojoj sestri je jjuche bio rodjendan... Okupila se gomila klinaca (po 10 god.) koji se kunu u Seku and co. 'ladno su slushali ono g... 'Nema vishe cile mile) ili kako god... bozhe... A mene gledaju k'o da sam pala s Marsa(shto je mozhda istina ;) )

Edited by Killjoy of Monte Cristo
Posted

Ma, boli vas dupe! Kad ne shvataju da su stoka, nek' žive u svom toru! Bitno je da ste vi shvatili da se treba kloniti tih ograničenih tupana. Vi birate šta ćete slušati, a ne ono što vidite na PINK-u i sličnim TV-ima.

Posted
  enclave said:
Bruce Dickinson:

"Srbi treba da prestane da pravi haos na ulicama Beograda. Kosovo je ne zavisno i to moraju da prihvate. Veoma smo sokirani reakcijom gradjana i porucujemo im da se smire. EU zna sta je najbolje za njih.Kosovo je na zavisno!"

znam da si smislio, jer je nepismen post..hehe:)

Totamealand said:
Ahahahahahah... Koji si ti car.

Nema veze, čekaj da progovori Dave Mustaine. :rockdevil:

dave je srbin :rockdevil: :rockdevil: :pivopije:

Posted (edited)
  enclave said:
emo_cow.jpeg

Ti si genije!!!

Steven Tyler said:
Mene recimo ovi iz odeljenja gledaju tako, ali jbg naviknesh se... da ne idemo u offtopic...

Mene ne gledaju cudno,ali se stalno svadjam sa sabanima.Kad je bio Cecin(u Smederevu) koncert ispljuvao sam ih junacki.

Moj moto je-OFFTOPIC RULES.

Edited by El Karnisero
Posted
  Totamealand said:
Kod mene situacija nije baš takva, zato što se ne oblačim kao metalac. Ali kada se počne diskusija o metalu, uvek pokušavaju da me ubede u satanističke optužbe. Jadno...

Moja drugarica je pricala te prica(satanizam itd.).a kada sam joj napisao tekst Fear of the Dark svidelo joj se.

Posted
  Totamealand said:
Kod mene situacija nije baš takva, zato što se ne oblačim kao metalac. Ali kada se počne diskusija o metalu, uvek pokušavaju da me ubede u satanističke optužbe. Jadno...

Ma ne oblachim se ni ja ko metalac u shkoli... ali recimo svakodnevno me zezaju zbog duze kose i sl.

Posted

E ljudi da ne idemo vishe u offtopic... gori smo od enclavea jbt. :)

Nego gledah danas na youtubeu Aces High sa ove turneje... i ono je jbt fantazija...tolike me emocije uvatishe da sam ugasio nakon nekih 50-ak sekundi...

Posted
  Steven Tyler said:
E ljudi da ne idemo vishe u offtopic... gori smo od enclavea jbt. :)

Nego gledah danas na youtubeu Aces High sa ove turneje... i ono je jbt fantazija...tolike me emocije uvatishe da sam ugasio nakon nekih 50-ak sekundi...

Daj link.

Posted (edited)
  Amon-Ra said:
a brus obeca da se doci na sl. turneji i to na stadion...

Koliko je meni poznato slicno je rekao i '86... :D

Mada... ne setjam se da je rekao bash na SLEDETJOJ turneji, zar nije rekao NEKAD? :confused:

'We have to do this again sometimes...'

...ako me pamtjenje sluzhi

Edited by Killjoy of Monte Cristo
Posted
  Killjoy of Monte Cristo said:
Pa nije nebitno, ispade moj Bruce lazhovchina, prevarant i shta ti ja znam...

Nemoj da mislis da sam se okomio na tebe nesto ali ja jednostavno ne mogu da shvatim dokle ce tvoj mozak da ide. Postoje 2 stvari ili se drogiras ili si za Palmoticevu. :da: Ovoliko pateticno fanatizma nisam video u zivotu. :da:

Aj u zdravlje! :pivopije: