Totamealand Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 (edited) ^ E da, čuo sam za to. Sada sam video prvi put, vrlo kratak ali solidan jam, ako se može tako nazvati. Ne razumem kakav im je ono riff za Run to the hills... Edited February 25, 2008 by Totamealand Quote
The Trooper Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 (edited) retko zalazim put foruma, al na ovo sam morao da intervenisem Sto su se svi okomili na Weekend Warior?Meni je to dobra pesma. nego sta je nego je dobra Ne sviđa mi se to što je pesma rock, a ne metal. Da je AC DC snimio, možda bi i bila dobra pesma, ali to nije stil Maidena. to sto nije cist heavy to nije izgovor, ni can i play with madness nije cist heavy, ni the evil that man do nije mnogo jak... EDIT: jak u smislu zvuka, a the evil that men do je perfektna pesma, bas volim sto sam je cuo uzivo... bejase odavno.. valja ponovo otici na mejdene... pijem u to ime edit: i dodajem Fear is the Key Prslushaj solo, preslushaj prelaze, obrati paznju na to kako se i koliko puta menja ritam, i kako brus peva na i kako improvizuje, pa se javi.. Edited February 25, 2008 by The Trooper Quote
OATH RECORDS Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Od danas je krenula tematska izrada prodavnice i u shopu kao rezultat toga postavljeni su 30 Iron Maiden ručnih satova i još neki. Ovo je tek početak izrade nove sekcije WATCHES & CLOCKS Obratite na izbor male/female pri porudžbini, btw odličan poklon za osmi mart. Quote
El Karnisero Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Da nema neki sat sa Gansima? Quote
Guest Black Gruja Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Ne volim da nosim sat, ali priznajem da bih neki od ovih rado nosio. Quote
OATH RECORDS Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Ne volim da nosim sat, ali priznajem da bih neki od ovih rado nosio. Na gornjem linku koji sam dala imate još bar 15 Iron Maiden satova pa proverite možda vam se neki svidi. Quote
enclave Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 (edited) ..................... Koliko para to adovoljstvo? ..... i ko je na kraju pred grupa zna li se? Edited February 26, 2008 by enclave Quote
Totamealand Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Lepi satovi, nisu ni preterano skupi s obzirom na to kako su dobri. Uzeo bih ove: Helloween - Pumpkin Iron Maiden - Powerslave Iron Maiden - A matter of life and death 2 Iron Maiden - The X Factor 'Fala lepo. Quote
OATH RECORDS Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Koliko para to adovoljstvo? Samo 15eura na ovom LINKU imate trenutnu ponudu i cene. Lepi satovi, nisu ni preterano skupi s obzirom na to kako su dobri. Uzeo bih ove: Helloween - Pumpkin Iron Maiden - Powerslave Iron Maiden - A matter of life and death 2 Iron Maiden - The X Factor 'Fala lepo. Ako uzmete sva četiri sata možete dobiti i popust. Quote
Totamealand Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Jel' ti to radiš u toj firmi ili šta? Quote
_powerslave_ Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Fala lepo, ali ne volem da nosim satove... Quote
Bata Trokrilni Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Šta će mi sat, kad imam mobilni. Satovi se danas samo iz fazona nose. Quote
enclave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Šta će mi sat, kad imam mobilni. Satovi se danas samo iz fazona nose. Pu, pu daleko bilo. Mozda ti nosis iz fazona, to jest mozda si ti nosio iz fazona. Quote
OATH RECORDS Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Jel' ti to radiš u toj firmi ili šta? Jeeeep! Šta će mi sat, kad imam mobilni. Satovi se danas samo iz fazona nose. Da i metal se sluša samo iz fazona. Quote
El Karnisero Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 A sta znaci Iron Maiden?Znam da je to neka sprava za mucenje,ali ne znam kako se zove na srpskom. Quote
enclave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Pa bend jeste dao ime po toj spravi za mucenje. U Early Days se spominje to. Iron-celik,metal kako god a Maiden je devica... Quote
vudun Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Pa Gvozdena Devica... Да ... а то му ваљда дође други назив за гиљотину. Quote
MissDickinson Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Да ... а то му ваљда дође други назив за гиљотину. Giljotina je valjda sprava za odstranjivanje glave, kak' ono beshe, dekapitato... A gvozdena devica je koliko ja znam ona kutija sa bodljama... Quote
Andrija Smith Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 (edited) Da, sad se setih, Iron Maiden je ona sprava kojom Simon Drake pogubljava Bruce-a na Raising Hell-u. Edited February 27, 2008 by Piper... Quote
MissDickinson Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Da. Sretja u nesretji je shto ga posle Edward osveti... heheh Zasluzhio je... Quote
Jelles Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Da, sad se setih, Iron Maiden je ona sprava kojom Simon Drake pogubljava Bruce-a na Raising Hell-u.da, na taj ,simbolican, nacin je Bruce napustio bend te '93... Ako se ne varam? Quote
Grob Bez Dna Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 pojasni malo?kako tacno napustio?ne razumem Quote
MissDickinson Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Pa shta tu ima da razume... Otish'o, doshao Bayley 'mesto njega pa se ovaj posle vratio... Quote
Recommended Posts