Guest Black Gruja Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 'beš fana koji voli weekend warrior i apparition, a i sun and steel 'Ajde odjebi sa teme. Vidi se da se ne razumes u Maidene i da ih slusas nekih mesec dana (ako i toliko). A sad nestani i ne vracaj se dok ne nadjes nesto pametno da kazes. Quote
Andrija Smith Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Nemoj bre da kenjas... Treba biti objektivan, i ja sam veliki njihov fan ali navedene pesme su LOSE i tacka. Quote
Guest Black Gruja Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Nemoj bre da kenjas... Treba biti objektivan, i ja sam veliki njihov fan ali navedene pesme su LOSE i tacka. Nisam ni ja neki preveliki ljubitelj Sun and Steel. Ali su mi zato ove druge dve ok. Quote
El Karnisero Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 (edited) 'bes Maiden fana koji, pored ostalog, ne voli: 'Childhoods end' Ko ne voli Childhoods end nije covek. A sta fali pojedinim pesmama sa albuma Fear of the Dark nije mi jasno. Edited March 13, 2008 by El Karnisero Quote
El Karnisero Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 e sad KOJ NE PIJE SRBIN NIJE! Taj rad! Quote
_powerslave_ Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Došao sam u posed svog prvog Maiden originala i ujedno prvog multimedijalnog CD-a. U pitanju je Somewhere in Time. Kolko si ga platio? Quote
.... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 (edited) E sad ovako, da probam sve da stavim u jedan post: is sotono jedino appartition ako je losija, ali weekend warrior ima i refren i solo i tex, koji nisu ni po kom osnovu losi Slazem se, 'Weekend Warrior' je odlicna pesma, doduse nekako 'vuce' na americku produkciju, tj. stil ali sta tu, za promenu, ima lose? Јендо од њихових најбољих песама и једна од оних које смо на мој наговор радили на Мејден трибјуту у јуну 2003. 36 песама, 3 и по сата... била и 'Invaders', а и цео 'Rhyme Of The Ancient Mariner'. Ako se radi ponovo neki Mejden tribute rado bih ucestvovao! Знаш шта је једини проблем те песме? Што се налази између 'Judas Be My Guide' и 'Fear of The Dark', које су обе сјајне песме. Било би боље да је била тамо негде уз 'Fear Is The Key'. Ha ha, da! Prva polovina Fear-a po meni: Be quick... Fear of the dark Judas be my guide Childhoods end Wasting love Afraid to shoot strangers Hell is from here... Druga polovina: Weekend warrior Fear is the key The fugitive Chains of misery The Apparition Jel tako nesto? 'Ajde odjebi sa teme. Vidi se da se ne razumes u Maidene i da ih slusas nekih mesec dana (ako i toliko). A sad nestani i ne vracaj se dok ne nadjes nesto pametno da kazes. Hvala sto si ovo napisao da ne pisem i ja isto! Ko ne voli Childhoods end nije covek. A sta fali pojedinim pesmama sa albuma Fear of the Dark nije mi jasno. Bas nista, evo citaj gore! Edited March 13, 2008 by .... Quote
Bata Trokrilni Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Kolko si ga platio? 1380 dinara, standardna cena za Maiden diskove. Quote
RNA Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 На ибеју да га нађеш за 5 евра и да платиш још 5 за поштарину изашло би те 30% јефтиније. Quote
enclave Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 A jbg sad da se secamo.... Sta je bilo bilo je. Sad ce nova tura. Quote
Sale B.C. Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 'Ajde odjebi sa teme. Vidi se da se ne razumes u Maidene i da ih slusas nekih mesec dana (ako i toliko). A sad nestani i ne vracaj se dok ne nadjes nesto pametno da kazes. mejden slušam skoro 20 godina i znam itekako o čemu pričam Quote
RNA Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Ha ha, da! Prva polovina Fear-a po meni: Be quick... Fear of the dark Judas be my guide Childhoods end Wasting love Afraid to shoot strangers Hell is from here... Druga polovina: Weekend warrior Fear is the key The fugitive Chains of misery The Apparition Jel tako nesto? Мрзим 'Wasting love', док је 'The fugitive' сјајна... Онај почетак: "On a cold October morning, as frost lay on the ground..." Quote
Huszar Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Upravo preslušao bootleg Live in Belgrade 14.3.2007. ... Quote
_powerslave_ Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Мрзим 'Wasting love', док је 'The fugitive' сјајна... Онај почетак: "On a cold October morning, as frost lay on the ground..." Shto bre mrzish Wasting Love? Bash ekstra balada.... 1380 dinara, standardna cena za Maiden diskove. Skupo bre.... polako ima josh vremena za orginal kolekciju Mejdena, nigde ne zurim.... Quote
enclave Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 mejden slušam skoro 20 godina i znam itekako o čemu pričam Sta mu se pravdas covece vidis da se dorgira? Quote
MissDickinson Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 (edited) Opet je 14. mart... Edited March 14, 2008 by Killjoy of Monte Cristo Quote
Sale B.C. Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Sta mu se pravdas covece vidis da se dorgira? činjenice su činjenice elem, the ides of march, to su sad ovi dani Quote
Hudini Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 'beš fana koji voli weekend warrior i apparition, a i sun and steel Potpisujem, udaram pečat i zavodim u delovodnik! I dodajem da ja slušam Maiden 16 godina, dakle Sale i ja imamo iskustva u slušanju Maidena koliko nemate svi vi seratori zajedno. Quote
Sale B.C. Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 kad smo već kod fotd, nisam ga slušao ne pamtim, sad sam ga pustio, kakvih tu genijalnosti ima, ali nažalost i one 2 stvari Quote
RNA Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Shto bre mrzish Wasting Love? Bash ekstra balada.... Не волим баладе, а и нису баладе за њих. Кад су пре те песме имали баладу? Quote
RNA Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Мислим на праве баладе, овакве. Можеш ту да ставиш и 'Remember Tomorrow' и 'Strange World', али свака од њих има бржи део, па ниеј у целости балда, нити је иједна тако њањава. Quote
Recommended Posts