Bejbe Kompajler Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 озбиљно вам кажем..... ви мени паре и те сагласности, ја вас у кола и пичимо Quote
Andrija Smith Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Kao sto rece neko pre mene, vi sto idete u Bukurest nemate headbangers pit... Aj da se pobrojimo ko je sve kupio kartu za Split! Quote
vladream Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Kao sto rece neko pre mene, vi sto idete u Bukurest nemate headbangers pit... a vi se sa Poljuda necete vratiti, pa smo na istom Quote
Totamealand Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Headbangers pit, veoma lepo. Zavidim svima koji idu u Split i želim vam lep provod. Quote
enclave Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Hm tacno je mi nemamo headbangers pit karte i sta sad? @vladream-zar ti ne ides u Hrvatsku na koncert? Quote
Andrija Smith Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Hm tacno je mi nemamo headbangers pit karte i sta sad? Losije ce vam biti Ma ja bi i isao u Bukurest mozda da zivim u Srbiji, ali iz CG split mi je bliza varijanta... Quote
enclave Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 jok more, Bukurest Losije ce vam biti Ma ja bi i isao u Bukurest mozda da zivim u Srbiji, ali iz CG split mi je bliza varijanta... Iskreno isao bih i ja u Split. Datum mi ne odgovara a i malo sam mucnuo glavom. Quote
Killing Floor Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Samo Bukurest moze da prodje, u Split necu ici iz principa.Samo da dam neke ispite i prijavljujem sr za Bukurest!!! :rockdevil: Quote
Hudini Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 ево, ја ћу да вас водим већ сад у иностранство.. ал' морају родитељи да вам потпишу ону изјаву о сагласности Samo se ti smej, moraju i punoletnima da potpišu ako nemaju stalan posao. Quote
crusader84 Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Bilo bi lepo da Elderane malo svrati na temu i kaže koliko ljudi je do sada uzelo karte/prijavilo se za prevoz za Split... Quote
Divlji Tigar Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 (edited) Samo se ti smej, moraju i punoletnima da potpišu ako nemaju stalan posao. Šta ako neko nema roditelje? Edited April 5, 2008 by Divlji Tigar Quote
El Karnisero Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Samo se ti smej, moraju i punoletnima da potpišu ako nemaju stalan posao. HAhaHA Quote
The Trooper Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Samo se ti smej, moraju i punoletnima da potpišu ako nemaju stalan posao. kurac moraju punoletnima da potpisu Quote
Huszar Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Meni kao studentu roditalj treba da napise izjavu da bih dobio HUN vizu (pored ostalog sto trebam da skupim), pa tek onda idem na Maidene. Quote
Sreta Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Lepo se provedite u Splitu,meni su obecali tamo mucenicku smrt pa cu ici nekom drugom prilikom!!!! Up the IRONS Quote
The Trooper Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Meni kao studentu roditalj treba da napise izjavu da bih dobio HUN vizu (pored ostalog sto trebam da skupim), pa tek onda idem na Maidene. to nema veze sa tvojim pravom na slobodu kretanja, nego sa drugim stvarima, kao sto je na primer obaveza madjarske drzave da te socijalno zbrine ukoliko nemas novca i na njenoj si teritoriji potpisom tvoji roditelji samo garantuju da ce te izdrzavati i na putu u inostranstvo idejna pozadina slobode kretanja ti omogucava da uzmes pasos i da kada hoces odes gde hoces... u sustini Quote
The Wicker Man Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Meni kao studentu roditalj treba da napise izjavu da bih dobio HUN vizu (pored ostalog sto trebam da skupim), pa tek onda idem na Maidene. ma nemaaa od toga nishta...jebote nepishe nam na chelu da smo srbi...i sigurno necu da se derem srbija i da dizem tri prsta...brate idemo na MAIDENEE i kraj.....ko je dirao njih ovde....NIKO! chak smo bacili i spiku sa nekima iz Zadra..tako da ajte molim vas.....usotalom prepricacemo kako je bilooo.... Quote
Bejbe Kompajler Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Samo se ti smej, moraju i punoletnima da potpišu ako nemaju stalan posao. па, добро, ја сам фино ДИЈЕТЕ, мени ће потписати HAhaHA ти мали мојне се смејеш Quote
Andrija Smith Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 ma nemaaa od toga nishta...jebote nepishe nam na chelu da smo srbi...i sigurno necu da se derem srbija i da dizem tri prsta...brate idemo na MAIDENEE i kraj.....ko je dirao njih ovde....NIKO! chak smo bacili i spiku sa nekima iz Zadra..tako da ajte molim vas.....usotalom prepricacemo kako je bilooo.... Da, to ja stalno pricam, majku mu necemo doci tamo sa majicom Srbija do Tokija! Nece nam se desiti nista lose ako se mi ne budemo lose ponasali. I kad bi Elderane svratio malo do ove teme da kaze koliko je karata prodato bilo bi dobro. Quote
_Skull_ Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 A sto se jednostavno ne odlucite za odlazak na Maidene u Bukurest... Lepo imate organizovan prevoz i cena je skroz OK... Quote
Bata Trokrilni Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Ali treba viza za to. Ja se mučim bugarsku da dobijem, traže mi pozivno pismo ili rezervaciju hotela. Quote
Recommended Posts