Talvi Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Kevin Spejsi je najbolji glumac ikada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Kevin Spejsi je najbolji glumac ikada. Tako je, a odmah rame uz njega je, po meni, Gary Oldman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 i onda dodje son koneri i pokaze kako se glumi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Talvi, imas strava signature Inace da ne offtopikujemo mislim da ce film biti prva liga i jedva cekam da se pojavi na netu pa da ga lepo skinem i odgledam kao covek. Ima sve potrebne elemente: sex, mistika, nasilje .... i Brucea kao scenaristu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ajmo svi u Moskvu, da panjimajemo pa ruski. IRON MAIDEN will finish its 2008 touring schedule in Russia at Moscow's Olympic Stadium on Tuesday, August 19. This will be the first time the band has visited the Russian capital since June 1993, 15 years ago. This will be the last show in 2008 so much consumption of vodka is to be expected after this show. Tickets for these shows will go on sale to the public immediately today — Friday, April 18. Members of the IRON MAIDEN fan club who purchase tickets will be eligible to enter the draw to be "First to the Barrier." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 A u qratz!!!! Ovaj torrent za Live after death ne valja!!! Odnosno prvi DVD je dobar a na drugom su izbacili neke stvari A u p.m. moracu da kupim taj DVD ili da sepatim i trazim i skidam drugi DVD koji ima sve Probaj ovaj, jes da je 14gb ali sve je tu, nekompresovano! Ja sam njega skinuo i odlican je! http://www.mininova.org/get/1169023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 14 giga ..Pa narasce mu brada do pupka dok to skine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ja sam ga za 3 dana skinuo, prilicno brzo ide. Ostavljao sam ga preko noci da se skida... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Imas Maiden England...!! Pa da, ali isto da urade tako neki fancy DVD, da stave Maiden England, neki 'cert sa Somewhere on Tour, History Part III, neki bonus tipa nešto iz Pionira '86 i tako to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ja sam ga za 3 dana skinuo, prilicno brzo ide. Ostavljao sam ga preko noci da se skida... dobro to sve zavisi od seedera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) neki bonus tipa nešto iz Pionira '86 i tako to... Voleo bih to da vidim, zbog Loneliness of the long distance runner Uf uf uf uf http://www.youtube.com/watch?v=09-P_Lt6R00 Edited April 18, 2008 by Piper... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Probaj ovaj, jes da je 14gb ali sve je tu, nekompresovano! Ja sam njega skinuo i odlican je! http://www.mininova.org/get/1169023 Hvala puno! A ja sam vec skinuo prvi DVD koji ima oko 8gb i to za par dana posto na poslu i kuci imam do jaja konekciju. Pustim na poslu prvi DVD a kuci pustim drugi DVD i tako ti ja lepo za par dana imam oba DVD DL Ziveo ja Hvala Piper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Seaman Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 (edited) Skinuse trailer za CW sa youtube-a. Inace, sto se tice original dvd-eva, uma u Sava Centru prodavnica "Treci svet" koja je, po meni, jeftinija od IPS-a (npr. tamo sam uzeo "Early Days" za 2000 dok je u IPS-u bio 2800 i jos nesto malo). LAD sam uzeo za isto negde oko 2000. DVD-evi su im u vecini slucajeva za americko trziste. Ajmo svi u Moskvu, da panjimajemo pa ruski. Planirao sam ove god. da idem u Rusiju, ali ne u Moskvu. A sad kad vidim ovo.......... Edited April 19, 2008 by David Seaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 (edited) Juche kad sam bio u Bg-u videh ovaj novi dvd Live After Death, bash gotivno uradjeno, josh samo da sam imao pare pa da ga uzmem...heh. Edited April 20, 2008 by power slave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Juche kad sam bio u Bg-u videh ovaj novi dvd Live After Death, bash gotivno uradjeno, josh samo da sam imao pare pa da ga uzmem...heh. Sto ne skines sa torrenta, a omot mozes sam da uradis i odstampas definitivno jeftinija varijanta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Ali je lepše imati original, ja sam i počeo da skidam sa torrenta li mnogo sporo išlo pa sam batalio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Sto ne skines sa torrenta, a omot mozes sam da uradis i odstampas definitivno jeftinija varijanta Ono jes da je jeftinije i sve to, al ne volem da se bakcem sa torrentima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ne volim ni ja, ali 2100 dinara me uvek motivise A i ne dezuram ja pored kompa dok on skida, pustim torrent, ugasim monitor i to je to, za par dana skinut DVD ili DVD-ovi. A kada se obezbedim sa ovim materijalom posle mogu lako ako budem imao para da kupim original, cisto ono da stoji iza stakla u ormaricu, u kolekciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Pa normalno da se ne dezura pored kompa dok se skida, tako ne bi izlazio iz kuce ceo dan :) Ja sad pustio da mi se skida onaj butleg sa nove turneje, da vidimo na sta ce to da lici, drug mi dao RS account pa ja dezuram za gitarom dok se ovo skida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ja lepo sačekam da lik od koga kupujem diskove skine taj DVD, pa kupim od njega za 200 dinara. Dakle, niti dajem 2100 dinara za original, niti se mučim sa torrentima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 drug mi dao RS account Kaži drugu da je lud što uopšte plaća za taj account. Reset modema rešava sve probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ja lepo sačekam da lik od koga kupujem diskove skine taj DVD, pa kupim od njega za 200 dinara. Dakle, niti dajem 2100 dinara za original, niti se mučim sa torrentima. Mislim da si se malo preracunao. Ovo su 2 DVD DL, sto znaci ako ti reze na Verbatimu njega ce kostati 2 X 220 dinara (cene iz Kik tradea) znaci ta dva DVD-a ce izaci 440 dinara samo da se narezu. E sad pazi se da ti on to ne ripuje na 4.5gb da bi mogao da sreze na obican DVD koji ga kosta 20 dinara, ali to tad vec nije taj kvalitet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Kaži drugu da je lud što uopšte plaća za taj account. Reset modema rešava sve probleme. Znam, ali ne mozes da pustis nekoliko delova istovremeno i da ostavis komp... Ne verujem ja da ga je on platio, hobi mu je hakovanje sajtova :) :) Nego, gledam sad ovaj DVD, i na Rock in Rio-u '85-te Brus ufatio gitaru (Dean Cadillac) i krenuo (KAO) da svira... HAhahahahaha kako je smesan, razlagao neke akorde, napravio facu kao da solira :) Edited April 21, 2008 by Piper... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Znam, ali ne mozes da pustis nekoliko delova istovremeno i da ostavis komp... Download rate je download rate kako god okreneš. Neće biti ništa brže ako ostaviš par delova da se skidaju zajedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Hehe ne shvatas sta ja hocu da kazem. Znam ja to za download rate, ali ti moras da cekas da se skine jedan fajl da bi pustio drugi, a ovako ja pustim 20 linkova, odem u grad i kad se vratim sve je skinuto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts