Andrija Smith Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Pu majku mu :) Aj ako neko nadje dobar torrent neka postavi. Kakva je playlista na tom koncertu? Jesu li svirali The Longest Day? Quote
Night Prowler Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ja sam taj cert skinuo sa YouTube-a pesmu po pesmu... Evo je setlista: 01_Intro_Different World 02_These Colours Don't Run 03_Brighter Than A Thousand Suns 04_Wrathchild 05_The Trooper 06_Children Of The Damned 07_The Reincarnation Of Benjamin Breeg 08_For The Greater Good Of God 09_The Number Of The Beast 10_Fear Of The Dark 11_Run To The Hills 12_Iron Maiden 13_2 Minutes To Midnight 14_The Evil That Men Do 15_Hallowed Be Thy Name Tokom prve pesme, neko ih je gadjao jajima. Pre These Colours Don't Run Bruce se zaustavi i kaze nesto tipa "Cocksucking wanker with an egg" Gers se pocepao Quote
_powerslave_ Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 (edited) Uh taj cert sa download festa je FENOMENALAN! jedan od boljih koje gledah, bend je vrhunski odsvirao, al je publika malo smor...inache najjachi deo certa kad Bruce padne tokom Wratchilda...ahahah Edited May 8, 2008 by power slave Quote
Sandman Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Da,hahah ,poshteno se prosuo ali je majstorski nastavio da peva. A gadjali su ih i flashama i ko zna chime josh a Bruce samo neshto u fazonu "zhao nam je ali niste nichime uspeli da nas pogodite za sada". Quote
enclave Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Umesto sto ih gadjaju jajima mogli bi kurac da im popuse. Quote
_powerslave_ Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ma kreteni...ne mogu da verujem da ljudi mogu biti takva stoka... Umesto sto ih gadjaju jajima mogli bi kurac da im popuse. Taj rad Quote
_powerslave_ Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Jel ti ides u Bukurest? Iskreno da ti kazem neam pojma, stvari se malo zakomplikovale shto se para tiche, skupljam za legacy, castle i slayer, ali ono, josh uvek se nadam da cu nekako skupiti i za ove bogove...ne znam, dokle je zadnji rok za prijavljivanje? Quote
enclave Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Brate ono razocaro si me... Kakv crni Legacy sad...Nema tog Castle-a ni Legacy-ja koji moze da zameni jedan minut njihove svirke. Ne znam ja sam uzeo kartu. Kontam da nece ostati jos mnogo vremena za prijavljivanje... Quote
_powerslave_ Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Brate ono razocaro si me... Kakv crni Legacy sad...Nema tog Castle-a ni Legacy-ja koji moze da zameni jedan minut njihove svirke. Ne znam ja sam uzeo kartu. Kontam da nece ostati jos mnogo vremena za prijavljivanje... Brate, nesh verovati bio sam u tom fazonu da propustim legacy...videcemo, razmislicu josh malo ovih dana.... Quote
enclave Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Nema tu sta da se razmislja druze. Maiden do smrti. Quote
_powerslave_ Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Maiden do smrti. Hahah da, to je to ovih dana pada odluka... Quote
Andrija Smith Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 (edited) S-P-L-I-T. Ma za koju god soluciju se odlucis bice ti to verovatno bolji dozivljaj od Castle-a i Legacy-a zajedno! Jesu li oni uopste svirali The Longest Day na AMOLAD turneji? Edited May 8, 2008 by Piper... Quote
Sandman Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 (edited) Jesu,ali na americhkom delu turneje tj. krajem 2006. godine,kada su ujedno svirali ceo A Matter Of Life And Death album plus par starih hitova. Edited May 8, 2008 by Sandman Quote
Totamealand Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Radije bih voleo da izdaju DVD nekog koncerta gde je sviran ceo AMOLAD, nego ovaj DVD iz Donningtona, gde su ponovo Trooper, RTTH i ostale stvari kojih smo se nagledali na RiR i DOTR snimcima. Quote
Andrija Smith Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 (edited) Upravo to, vise bih voleo da gledam koncert na kojem je svirana svaka pesma sa AMOLAD-a, starih "hitova" na DVD-u mi je preko glave... Edited May 8, 2008 by Piper... Quote
Totamealand Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Budući da još nisu izdali DVD, ima vremena da se predomisle. Mada, ipak, nije ni ovaj DVD loš, ima Children of the damned, neke od boljih stvari sa poslednjeg albuma i Bruce-ov pad tokom Wratchild. Ali ipak bih voleo DVD sa The Longest Day, Lord of Light, Out of the shadows i ostalim stvarima. Kakav je to bio album, još se sećam kako sam bio oduševljen kada sam ga prvi put čuo. Masterpiece... Quote
Andrija Smith Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ja se najezim kad pocne vokal na The Longest Day... Quote
Night Prowler Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 I ja A Matter Of Life & Death je najbolji album jos od Seventh Son-a Kakav je to bio album, još se sećam kako sam bio oduševljen kada sam ga prvi put čuo. Masterpiece... Meni se, iskreno, nije dopao izprva... Ali kad sam skinuo ovaj koncert o kome se raspravlja, odlucio sam da preslusam ceo album, i oduvao me je Quote
vegeta Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 meni je to, iskreno, najlosiji album do sada! Quote
enclave Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 (edited) Ne radi se o tome da li je dobar ili los. Kakv god da je nema odicijalno video izdanje vec se sve stare stvari vrte. Edited May 9, 2008 by enclave Quote
Andrija Smith Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 http://www.spazoutny.com/ironmaiden.htm :) AMOLAD igrica - http://emichrysalis.co.uk/ironmaiden/game/ Quote
_powerslave_ Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Igrica je kult, samo shto je malo starija... Quote
_powerslave_ Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Hah ma opushteno, mislim da je izashla na netu chim se pojavio novi album... Nego interesuje me neshto, mozda enclave zna, kolko je pushteno u prodaju headbangers pit karata za Bukuresht? Quote
Recommended Posts