The Trooper Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 video sam jos odavno kad sam trazio ono kad je seron ozburn gadjala mejdene jajima pa se nasla i reklama za sigurnosni pojas opasna stvar... mislim reklama... bash mi se svidja inicijativa Quote
hate squad Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Somewhere Back In Time - The Best Of: 1980-1989 Quote
Aces High Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 super reklama ................. Go Eddie!!!!!!!!!!!!!!!........................ a i pesma se uklapa ..................No Prayer For The Dying................... Quote
Andrija Smith Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Skinuo sam onaj Revealed o njima na CNN-u, odlican mini dokumentarac o novoj turneji, vredi pogledati makar zbog prastarih snimaka na kojim Harris peva Quote
MissDickinson Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Super je... Kako ono Bruce rece, 'An Iron Maiden show is a whole theater in your head!' ili nesto slicno... Quote
Huszar Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Super je... Kako ono Bruce rece, 'An Iron Maiden show is a whole theater in your head!' ili nesto slicno... Veoma je interesantan taj CNN-ov dokumentarac. DAje pogled iz nekog drugačijeg ugla, i pokazuje stvari koje ne znaju mnogi Quote
MissDickinson Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Vidis da su oni ipak samo obicni ljudi. btw moja keva je kao nesto gledala taj dokumentarac sa mnom (a rec engleskog ne zna) i jedini njen komentar je bio 'Kako je ovom suva kosa!' (mislila je na Janicka) Quote
enclave Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 A kakav komentar ocekujes kada zena ne zna engleski? Quote
Andrija Smith Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Hahaha moja majka je nesto slicno rekla kad je gledala sa mnom Live After Death, citiram: "U bas lepo sviraju i pevaju, ali su im kose strasno neuredne" Nego, jel' slusao neko intervju sa Nicko-om kad on kaze da oni nisu hevi metal, nego "progressive underground rock"? Quote
Totamealand Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Progressive underground rock? Nisam siguran ni da to postoji! Inače, što se tiče situacija kada puštam Maidene mami i tati, nema nekih mnogo inteligentnih komentara ali vidim da mogu da prihvate to. Nedavno mama prokomentarisa da Blood brothers i Hallowed be thy name imaju isti uvod, ali joj se svidelo kada sam joj malo bolje ukazao na razliku. I da, jedan komentar je bio kada sam puštao DOTR dokumentarac, dolazi tata, i kad vide Nicko McBraina, reče nešto poput ''Ko je ovaj smešni ružni nosati?'' Ahahahah, sjajno... Quote
Andrija Smith Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Hahahaha ma gde nosati, kad ga pogledas iz profila - nosa nigde! Quote
El Karnisero Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 I da, jedan komentar je bio kada sam puštao DOTR dokumentarac, dolazi tata, i kad vide Nicko McBraina, reče nešto poput ''Ko je ovaj smešni ružni nosati?'' Ahahahah, sjajno... Pa jesu ruzni,to je istina. Ali komentar je svejedno genijalan!!! Quote
Aces High Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 (edited) eh moji roditelji su rockeri (keva pogotovo a cale voli blues i rock)!!!!!!!!!!!!!!! i slusali su Iron Maiden ranije naravno (i dan danas slusaju al retko jako)...................... tako da moji komentari od roditelja vam nisu potrebni.................. ................... samo mi je cudno sto mi buraz ne slusa Iron Maiden?? buni me???....................... Edited May 15, 2008 by Aces High Quote
Totamealand Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Očigledno se niste potrudili da ga usmerite na pravi put... Quote
Aces High Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 ma pazi..................... on ima 9 godina, i slusa metal (SOAD,Megadeth(malo),Metallica(malo) itd.)........................ al ne slusa Iron Maiden!! to mi nije jasno!!!!ja pokusavam al ne znam!!!!!......................... al posto je jos mali, nadam se da ce slusati........................ako ne, nema sta da trazi u metalu!!!!!!!!!!........ Quote
Totamealand Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ma ima devet godina, polako, skapiraće već. Da budete braća Maiden fanovi jednog dana. Quote
Aces High Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 (edited) BICEMO,BICEMO!!!!!!!!!!!!!!!!................................. ma slusace valjda i on...................ja sam mislio da ce i on rano kao i ja, al ipak nece........................... Edited May 15, 2008 by Aces High Quote
MissDickinson Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 A kakav komentar ocekujes kada zena ne zna engleski? Ocekujem da cuti. Quote
RaVeN Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 ma pazi..................... on ima 9 godina, i slusa metal (SOAD,Megadeth(malo),Metallica(malo) itd.)........................ al ne slusa Iron Maiden!! to mi nije jasno!!!!ja pokusavam al ne znam!!!!!......................... al posto je jos mali, nadam se da ce slusati........................ako ne, nema sta da trazi u metalu!!!!!!!!!!........ On je TR00...za razliku od nas !!! :) :) Quote
El Karnisero Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 i slusali su Iron Maiden ranije naravno (i dan danas slusaju al retko jako)...................... Ja se tebi najiskrenije divim! E sto moji roditelji nisu slusali Mejden!Da jesu ne bih u petnaestoj poceo da ih slusam... Quote
Bata Trokrilni Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Šta fali što si u petnaestoj, kamo sreće da sam ja tada... Quote
The Trooper Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 A je li jel oce neko da ide u Bukurest za koncert... ili mozda negde drugde? interesuje me da li neko zna cene prevoza do i od bukuresta i prenocista i da li neko ima u vidu organizovanje nekog autobusa ili zajednickog prevoza? Quote
Andrija Smith Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Ja idem u Split Cekam da se javi ljudi iz terranostre da nam kazu nesto vise o prevozu do tamo. Za Split ti ne treba smestaj, jer se isto vece vracamo kuci Quote
Aces High Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 On je TR00...za razliku od nas !!! :) :) on troo? hahhahahah, pazi videcemo. Ima vremena jos je mali. Ja se tebi najiskrenije divim! E sto moji roditelji nisu slusali Mejden!Da jesu ne bih u petnaestoj poceo da ih slusam... haha hvala! inace vole oni i Metallicu, AC/DC, i to..............al obozavaju Iron Maiden.....................Nisam ja dzaba poceo da slusam Iron Maiden sa 5 godina ..................... :pivopije: :pivopije: :pivopije: Quote
Recommended Posts