_powerslave_ Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Uh choveche kolko samo ovih tribute to maiden izdanja postoji, pa to je strashno.... Quote
Bata Trokrilni Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 MAIDEN HEAVEN tracklisting BLACK TIDE - Prowler METALLICA - Remember Tomorrow AVENGED SEVENFOLD - Flash Of The Blade GLAMOUR OF THE KILL - 2 Minutes To Midnight COHEED AND CAMBRIA - The Trooper DEVILDRIVER - Wasted Years SIGN - Run To The Hills DREAM THEATER - To Tame A Land MADINA LAKE - Caught Somewhere In Time GALLOWS - Wrathchild FIGHTSTAR - Fear Of The Dark MACHINE HEAD - Hallowed Be Thy Name TRIVIUM - Iron Maiden YEAR LONG DISASTER - Running Free GHOSTLINES - Brave New World Ovde ima dosta krš bendova, baš me zanima kako su unakazili pesme Maidena. Quote
Andrija Smith Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Sad cu skinem (ako nadjem link) samo zbog Teatra snova i najbolje pesme sa Piece of Mind albuma. Quote
Sandman Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Mene zapravo zanima kako su ovi gej bendovi obradili(usrali) Maiden klasike. Ne mislim naravno na sve bendove. Quote
_powerslave_ Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 (edited) Jbt ko zna kako je ovaj usrani devildriver unakazio jednu od najboljih pesama ikada Wasted Years... Edit: Vidim ima ovde i avenged sevenfold....mislim koji kurac su im Mejdeni uopshte dozvolili da ih obradjuju? Edited June 26, 2008 by power slave Quote
Andrija Smith Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Money, Money, Money, lepo kaze ABBA. Quote
_powerslave_ Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 haha samo jos tokio hotel fali Besh mi sve ne bi se uopshte iznenadio da pishe TOKIO HOTEL - Powerslave hahah Quote
Grob Bez Dna Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 odma' bi se bacio na skidanje tribute-a Quote
Andrija Smith Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Kad smo kod Tribute-a tejk a luk et dis. http://www.amazon.com/Hip-Hop-Tribute-Maid...s/dp/B000L22T4C Obavezno preslusati semplove Quote
vladream Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 (edited) a leba ti EDIT: ZNACI FLIGHT OF ICARUS! NAJJACA! UBICA! Edited June 26, 2008 by vladream Quote
Totamealand Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 (edited) Meni je ovo kul. EDIT: Pogotovo Trooper. Edited June 26, 2008 by Totamealand Quote
crusader84 Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Iron Maiden -- Bologna, Italy -- June 27th, 2008 01. Aces High 02. 2 Minutes To Midnight 03. Revelations 04. The Trooper 05. Wasted Years 06. The Number Of The Beast 07. Can I Play With Madness? 08. Rime Of The Ancient Mariner 09. Powerslave 10. Heaven Can Wait 11. Run To The Hills 12. Fear Of The Dark 13. Iron Maiden 14. Moonchild 15. The Clairvoyant 16. Hallowed Be Thy Name Pičke smaračke, 'ladno će cele godine da sviraju identičnu set listu! Quote
Descender Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Heh, pa naravno, znalo se to od pocetka, to je ono cemu sam govorio, ali eto-ono postoji uvijek tih 1% sansi sto se nadas da ce IPAK pokusati da naprave makar kakvo iznenadjenje, al onda kad se OPET (po 10000 put) potvrdi da su opet uradili tacno onako kako si ocekivao-iznervira se covjek... Harris i Rod su stvarno bendu u potpunosti amputirali muda, vise ih nema ni u tragovima Cisti corporate business u posljednjih nekoliko godina, sa isto duse koliko je ima Gazprom ili Shell npr. Quote
Andrija Smith Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Ahahaha Harris im je "amputirao" muda?!?! Pa ko im je dao muda onda? Quote
Descender Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Ja govorim o "nacinu poslovanja" koji je na snazi u posljednjih nekoliko godina... Jbt, zar stalno treba da slusamo istih 8-10 pjesama samo zato sto gomila cetrnaestogodisnjaka ima samo Edward The Great ili neko slicno sranje preko koga je cula za bend i ne zna nista izvan toga... To je sramota za bend sa ONOLIKIM i ONAKVIM katalogom pjesama iza sebe da vjecno sviraju isto... Tako je bilo i sa History turnejama... Za prvu svaka cast... E onda je krenulo da ce na iducoj biti pjesme sa sljedecih "Golden Years" albuma, pa onda kao "dobro, mozda ubacimo ponesto i sa starijih", pa se to ponesto prenese na sve izlizane standarde sa starijih, pa onda na sve to ubace i Fear of the dark zato sto djeca vole da pjevaju OOOOOOO.... Uostalom, neka oni koji su gledali Maidene ranije (ja sam ih gledao ukupno 4 puta), uporede svoja iskustva sa npr. beogradskim koncertom (ili bilo kojim u posljednje vrijeme) i sve se samo kaze.... Quote
_powerslave_ Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 (edited) Sad cu da potrazim bootleg iz Italije...to mora obavezno da se chuje Edit: E da i ljudi shvatite vec jednom, to su Maideni, jednostavno najbolja grupa koja egzistira, koja je ikada egzistirala i koja ce ikada egzistirati hehe al sam ovo rekao...jednostavno moze im se, ako vam se ne svidja setlista koju prave nemojte ih gledati i gotovo, dokle bre vishe da se ponavlja to pljuvanje po njima zbog pesama koje izvode? Imate stotine drugih grupa pa im se divite kolko ocete zato shto sviraju pesme koje vi volite...daj jbt oladite malo. Edited June 29, 2008 by power slave Quote
Totamealand Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Respekt za Judase, Theater i druge bendove koji su na skorašnjim turnejama svirali manje poznate stvari. Nadam se da to možemo da očekujemo i od Maidena jednom prilikom... Quote
Sandman Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Ako cemo tako,onda respect za Manowar shto sviraju u Bugarskoj(valjda?) u celosti prvih 6 albuma. Quote
Sandman Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Eh,znao sam da ce doci neko ko je trve i da ce reci to za Manowar,k'o i uvek. Nebitno da li ti smatrash da su oni gej,oni umeju da isposhtuju publiku na pravi nachin. Ajde reci mi da li znash josh neki bend koji ce za 2 dana odsvirati uzhivo 6 albuma? Quote
DBrave Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Iron Maiden -- Bologna, Italy -- June 27th, 2008 01. Aces High 02. 2 Minutes To Midnight 03. Revelations 04. The Trooper 05. Wasted Years 06. The Number Of The Beast 07. Can I Play With Madness? 08. Rime Of The Ancient Mariner 09. Powerslave 10. Heaven Can Wait 11. Run To The Hills 12. Fear Of The Dark 13. Iron Maiden 14. Moonchild 15. The Clairvoyant 16. Hallowed Be Thy Name Pičke smaračke, 'ladno će cele godine da sviraju identičnu set listu! znaci ovo da ocekujem na Szigetu ako budem isao... A bas bih voleo da cujem Alexander the Great... Quote
Andrija Smith Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 A ko ne bi Ja sam se nadao To Tame a Land-u, jos odavno, ali nista ni od toga... Samo jedno ne mogu da razumem, pored toooooliko dobrih pesama iz tog perioda, oni sviraju glupavu "Can I play with madness" Quote
Totamealand Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Ja sam se nadao To Tame a Land-u, jos odavno, ali nista ni od toga... Takođe, jedna od mojih omiljenih. Možda je možemo očekivati na oproštajnoj turneji, tada bi trebalo da opraše i par ređe sviranih klasika. A Can I play with madness je meni strava. Quote
Aces High Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 I nikako necu shvatiti, zasto nikad nisu svirali Alexander The Great? zasto je ne odsviraju ne znam..................... pesma je jako dobra, al savrsena kao i Rime Of The Ancient Mariner............... Quote
Recommended Posts