Jump to content

Recommended Posts

Posted

Upravo tako. Ritam zahteva vežbe ali nije ga nemoguće odsvirati. Ali je njima lakše da sviraju The Clairvoyant i Run to the hills nego da se muče sa vežbanjem ATG-a. Možda na oproštajnoj turneji...

Posted (edited)

auu ne sviraju perfektna dela, a ove kratke sviraju............

Dobro sto stalno sviraju Hallowed Be thy Name, da to ne sviraju e onda u k..........

Stvarno je bedno sto ne sviraju SSOASS.........

Flash Of The Blade jeste zahtevna za pevanje, al valjda nece Bruce da je peva jer je sigurno video da ne moze da je izvuce........ili se varam..........

Edited by Aces High
Posted (edited)

Kao što rekoh, red bi bio da jednom posvete malo pažnje i ređe sviranim klasicima.

To me podseti kako je DT snimio live album Score, i sa svakog (skoro) albuma svirao neku pesmu koja nikada ranije nije svirana uživo, ili je svirana veoma retko, izuzev nekih hitova koji ne bi smeli biti izostavljeni. Maideni bi mogli da urade isto to, mada mi se čini da ne bi imali hrabrosti... Ali ovo bi definitivno bilo to:

1. Prowler

2. Purgatory

3. Run to the hills

4. To tame a land

5. Back in the village

6. Alexander the great

7. Seventh son of a seventh son

8. No prayer for the dying

9. Afraid to shoot strangers

10. Sign of the cross

11. Futureal

12. The Wicker man

13. Journeyman

14. Fear of the dark

15. Iron Maiden

- - - - - -

16. Number of the beast

17. The Trooper

18. Hallowed be thy name

Namerno nema ničeg sa AMOLADA, skoro beše, i celog su ga svirali. Ja bih posle ovakve set liste mogao na miru da umrem. :)

Edited by Totamealand
Posted
Možda je možemo očekivati na oproštajnoj turneji, tada bi trebalo da opraše i par ređe sviranih klasika.

Nazhalost,ja mislim da bi na oproshtajnoj turneji svirali bash one "best of" stvari koje stalno vrte.

Stvarno je bedno sto ne sviraju SSOASS.........

Stvarno je shteta,ta pesma je savrshenstvo. :rockdevil:

Posted
Kao što rekoh, red bi bio da jednom posvete malo pažnje i ređe sviranim klasicima.

To me podseti kako je DT snimio live album Score, i sa svakog (skoro) albuma svirao neku pesmu koja nikada ranije nije svirana uživo, ili je svirana veoma retko, izuzev nekih hitova koji ne bi smeli biti izostavljeni. Maideni bi mogli da urade isto to, mada mi se čini da ne bi imali hrabrosti... Ali ovo bi definitivno bilo to:

1. Prowler

2. Purgatory

3. Run to the hills

4. To tame a land

5. Back in the village

6. Alexander the great

10. Sign of the cross

11. Futureal

12. The Wicker man

13. Journeyman

14. Fear of the dark

15. Iron Maiden

- - - - - -

16. Number of the beast

17. The Trooper

18. Hallowed be thy name

Namerno nema ničeg sa AMOLADA, skoro beše, i celog su ga svirali. Ja bih posle ovakve set liste mogao na miru da umrem. :)

Ok je lista, samo što će ostati kao neostvarena želja :) jbg ovaj setlist prelazi 2 sata svirke a to odavno ne praktikuju :D

Posted

Tek da se zna, ovaj setlist broji 110 minuta sa sve Brusovim pričanjima, pauzama između pesama i pauzom pre bisa, izračunao sam čim sam napravio taj set. :) A mogli bi i toliko za oproštajnu turneju...

Posted

1. Prowler

2. Purgatory

3. Run to the hills

4. To tame a land

5. Back in the village

6. Alexander the great

10. Sign of the cross

11. Futureal

12. The Wicker man

13. Journeyman

14. Fear of the dark

15. Iron Maiden

- - - - - -

16. Number of the beast

17. The Trooper

18. Hallowed be thy name

Pa većinu ovih stvari su svirali uživo, ja mislim da samo Alexander nisu.

Posted

Ukrao sam foru od Dream Theatera. :) A mislim da je redosled skroz OK, mada bi To tame a land i Back in the village zamene mesta, tako bismo imali 3 epica zaredom: To tame a land, Alexander the great i Seventh son of a seventh son.

Posted

Bruce je najavio na ovoj turneji da ce na sledecim turnejama svirati neke novije pesme (BNW, DOD, AMOL&D).

Sto se mene tice, to bi bilo kul, neka batale The Number Of The Beast i Run To The Hills sa setlista, to ionako ne lici na nesto u poslednje vreme.

Nek ostave Iron Maiden, Hallowed Be Thy Name, The Trooper, dodaju npr. Heaven Can Wait, Wasted Years u ove standardne liste, eventualno neku pesmu koju nisu dugo ili uopste svirali npr. To Tame A Land ili Only The Good Young, plus Fear Of The Dark, 3-4 pesme sa ova zadnja tri albuma, plus neke sa novog.

Dobra bi bila ideja i da odsviraju neki instrumental, dodaju neki guitar solo, ili da npr. Smith otpeva neku pesmu A.S.A.P.-a ili obradu, cisto da bi se Bruce odmorio i da bi koncert duze trajao.

Posted

Ako na skoriji period misle na BNW do AMOLAD-a, ja sam za Wicker man, Brave new world, Blood brothers, Paschendale, Wildest dreams, Montsegur, Different world, Out of the shadows i Benjamin Bregg. Taman. :)

Posted

Ma mlogo je to...

Evo sta bi ja hteo od novog da sviraju: Dance of death, Paschendale, Ghost of the navigator, Brave new world, The Longest Day i Lord of light.

Ali kad bi odsvirali Remember tomorrow, Prowler, Phantom of the opera, Strange world, Pugatory...

Posted
Ako na skoriji period misle na BNW do AMOLAD-a, ja sam za Wicker man, Brave new world, Blood brothers, Paschendale, Wildest dreams, Montsegur, Different world, Out of the shadows i Benjamin Bregg. Taman. :)

Ja bih Dream of Mirrors i Rainmaker, pa onda sve ostalo.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted (edited)

1.killers

2.flight of icarus

3.dance of death

4.ghost of navigator

5.iron maiden

6.blood brothers

7.rainmaker

8.sign of the cross

9.futureal

10.angel and the gambler

11.bring your daughter to the slaughter

12.prowler

13.running free

14.fear of the dark

15.back to the willage

16.aces high

17.the trooper

18.sanctuary

19.can i play with madness

20.number of the beast

21.outro-uzicko kolo

to bik ja volo da cujem deco.i da docnije u miru mrem.

Edited by Razbijač-NAAĆI