Bata Trokrilni Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 I da između certa i mrenja otrsiš neku curu. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 (edited) I da između certa i mrenja otrsiš neku curu. koji si ti seljak.strašno.kvariš temu bez povoda.dziberu. Edited July 7, 2008 by Razbijač-NAAĆI Quote
Маузер Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Joj sta bih dao da otresu neku njihovu obradu! A mogu da ubace i Futureal i Sign of The Cross! Quote
Andrija Smith Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 (edited) 1.killers 2.flight of icarus 3.dance of death 4.ghost of navigator 5.iron maiden 6.blood brothers 7.rainmaker 8.sign of the cross 9.futureal 10.angel and the gambler 11.bring your daughter to the slaughter 12.prowler 13.running free 14.fear of the dark 15.back to the willage 16.aces high 17.the trooper 18.sanctuary 19.can i play with madness 20.number of the beast 21.outro-uzicko kolo to bik ja volo da cujem deco.i da docnije u miru mrem. Fino nema sta Samo sto bih ja izbacio zadnje tri pesme i ubacio jos nesto sa Killersa ili Iron Maiden-a EDIT: Pod zadnje tri pesme naravno da mislim na 18.sanctuary 19.can i play with madness 20.number of the beast Uzicko kolo ne moz' da zameni nijedna pesma! Edited July 7, 2008 by Andrija Smith Quote
The Trooper Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 (edited) I da između certa i mrenja otrsiš neku curu. to je dobra ideja... Edited July 8, 2008 by The Trooper Quote
Guest Karleuš Jelenić Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 I da između certa i mrenja otrsiš neku curu. tr00 metaleri poput tebe uvek ostanu suvog djokice. zali boze onu koja ti je djanu ikada dala. Quote
Bata Trokrilni Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 tr00 metaleri poput tebe uvek ostanu suvog djokice. zali boze onu koja ti je djanu ikada dala. Naravno da ostanem suvog, kad koristim kondom. Takve kao ti, što daju đanu ne-tr00 metalcima, pune su svakojakih zaraza. Ah da, zaboravio sam, Karleušin polni organ je mozak, tako da vas dve vodite intelektualnu ljubav, a ja nisam dorastao tom nivou, izvinjavam se. Quote
Andrija Smith Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Karleušin polni organ je mozak, tako da vas dve vodite intelektualnu ljubav Nije to intelektualna ljubav, to ti je narodski receno "jebanje u mozak". Ako ga uopste ima. Quote
Moody Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 MAIDEN HEAVEN tracklisting BLACK TIDE - Prowler METALLICA - Remember Tomorrow AVENGED SEVENFOLD - Flash Of The Blade GLAMOUR OF THE KILL - 2 Minutes To Midnight COHEED AND CAMBRIA - The Trooper DEVILDRIVER - Wasted Years SIGN - Run To The Hills DREAM THEATER - To Tame A Land MADINA LAKE - Caught Somewhere In Time GALLOWS - Wrathchild FIGHTSTAR - Fear Of The Dark MACHINE HEAD - Hallowed Be Thy Name TRIVIUM - Iron Maiden YEAR LONG DISASTER - Running Free GHOSTLINES - Brave New World Bolje Forever Storm nego Machine Head! Quote
Totamealand Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Našao sam ovu stvar na ebay, i pitam se šta je... Rough child? Another way? Hm... Quote
Totamealand Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Реално, од албума ми фале само "The X Factor", "Virtual XI" и "A MAtter Of Life And Death"... Једном ћу да сликам ту колекцијицу, па да ставим слику да ве правим зазубице. Mogao bi da uradiš ovo u skorije vreme... Quote
Night Prowler Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Ima li neko link za audio verziju Maiden England-a? Quote
gavrosaurus Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Али како је добра ствар "Back in the Village"! Kaко јебено добра ствар! Quote
Totamealand Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Али како је добра ствар "Back in the Village"! Kaко јебено добра ствар! Konačno neko ko se slaže sa mnom. Najbolja stvar na Powerslave. Quote
Jelles Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Nek me svuda prate s pesmom rujna vina osam tamburaša... Quote
The Trooper Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Konačno neko ko se slaže sa mnom. Najbolja stvar na Powerslave. najbolji je rimo of the ancient mariner, ali back in the village ima sve sto dobroj pesmi treba... Quote
petruccci Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Evo za Maiden Heaven: http://rapidshare.com/files/130170894/MHATIM08.part1.rar http://rapidshare.com/files/130170995/MHATIM08.part2.rar Aj uzdravlje! Quote
RaVeN Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Paz' ovo: Koje ocajno pevanje Blaza...pa na kraju i malo psovanja, gadjanja,....ahahhaha :) "C'mon...get him" (pokazujuci na Harrisa)...posle par sekuni...tras...hahahha !!! :) Quote
gavrosaurus Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 И на крају, је ли неко послушао "Maiden Heaven", мајку му? На шта личи? Quote
ProgressiveR Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Mene je oduševio! KOnačno jedan tribute da valja. Metallica je odvalila "Remember Tomorrow", nikad strašnije !!! Quote
Totamealand Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Paz' ovo: Koje ocajno pevanje Blaza...pa na kraju i malo psovanja, gadjanja,....ahahhaha :) "C'mon...get him" (pokazujuci na Harrisa)...posle par sekuni...tras...hahahha !!! :) Opet to? Opravdano ponašanje što se Blejza tiče, podržavam. Kakav frontmen dozvoljava da ga pljuju iz publike? Nadam se da je lik izašao sa koncerta isprebijan i osakaćen. Blaze forever! Quote
crusader84 Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 (edited) Pošto moderatori na berzi nešto spavaju, moram malo ovde da spamujem... Prodajem zastavu TNOTB. ~ 110x72cm Cena 500 dinara. Ako neko može da mi sredi da odem do Splita i nazad za max 50€ (EDIT: ILI besplatnu madjarsku vizu), dobije je za džabe! Edited July 21, 2008 by crusader84 Quote
Sale B.C. Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Mene je oduševio! KOnačno jedan tribute da valja. Metallica je odvalila "Remember Tomorrow", nikad strašnije !!! slažem se, svi oni silni tribjuti su bili poprilično govno, ovaj jebe mame, ghostlines - brave new world pogotovo Quote
Totamealand Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Skinuću da čujem kako je jedan od najboljih bendova na svetu obradio jednu od najboljih pesama Maidena. Ko pogodi na koga i koju pesmu mislim, častim. Quote
Recommended Posts