gavrosaurus Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Murders in the Rue Morgue Someone call the Gendarmes Murders in the Rue Morgue Run before the killers go free Quote
Andrija Smith Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 I ja isto sam nabavio tu verziju za izbacenim elementima sa drugog diska, kad se vratim u Bg posle koncerta pokusacu da nadjem negde da skinem full verziju... Evo ako budem isao u Split, donosim ti ga, jel' u redu? Quote
FILIP St. Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Cool, hvala Karadzic i Maideni udarna vest u Norveskoj Quote
Totamealand Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ahahahahahahah, ovu sliku moram da sačuvam! Fenomenalno! Quote
MissDickinson Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 LoooooL bash je Bruce u lepo drushtvo upao, samo da ne podignu i protiv njega optuzhnicu... Quote
Guest Black Gruja Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 (edited) Ljudi ste culi da su u Grckoj maznuli Adrianovu gitaru. Neko je imao mnogo srece . Edited August 4, 2008 by Black Gruja Quote
FILIP St. Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Upravo sam sad procitao na ironmaiden.com i hteo da postujem kad me pretece.. Bedak za Adriana (mada, da se ne lazemo, nije da mu fale gitare) i lepa "uspomena" za lopurdu... Quote
Totamealand Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 E, jebiga, stvarno je greota. Nije ništa što smo mi Mustainu ukrali mobilni, ovo je ipak gitara... Quote
RaVeN Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 U jbt...ajd nije sto je gitara, nego mu izgleda bas mnogo znaci....umalo se ne rasplakah na onaj njihov (Adrijanov) tuzni oglas na oficijalnom sajtu !! Njah...ja to nikad ne bi' uradio !! Quote
Bata Trokrilni Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Ma samo neka su oni zdravi, a gitara može da se zameni. Sutra plaćam prevoz za Split i kocka će biti bačena - neću da mi se ponovi iskustvo sa Judasima. Quote
Andrija Smith Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Ajde ne seri i budi srecan sto si u mogucnosti da ides. Quote
Bata Trokrilni Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Pa ni u to nisam siguran 100 posto do poslednjeg trenutka. I ja sam čovek od krvi i mesa, podložan bolestima, povredama i drugim višim silama. Quote
FILIP St. Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Ajde ne seri i budi srecan sto si u mogucnosti da ides. Znam da si iznerviran, ali nema potrebe za vulgarnostima.. Quote
Andrija Smith Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Izvinjavam se, bio sam nervozan danas (a i sad sam, al' aj). Ono, ja bi bio najsrecniji da mogu da idem, pa makar i peske Quote
FILIP St. Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Verujem ti, ali tako ti je, nekom je zivot majka, nekom maceha... Quote
_Skull_ Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Evo ja malo da se pohvalim. Slikao sam se i upoznao sa Janickom Gersom u Bukureshtu. Quote
Andrija Smith Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Jel' video neko ovo? http://www.ironmaiden.com/index.php?catego...2_articleid=982 Quote
Totamealand Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Čudno... BTW, bio sam slobodan i zaluđen da napravim svoj top 10 Maiden pesama: Inspirisali su me drugi koji su uradili isto. Baš sam se lepo zabavio dok sam pravio klip... Quote
vegeta Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 http://www.ironmaiden.com/index.php?catego...2_articleid=989 kakve ovo jebene veze ima sa mejdenima??? Quote
Bata Trokrilni Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Ima veze, jer su stradali fanovi Maidena na putu za Prag. Quote
Totamealand Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Uh, gadne vesti. Čudi me da nisam video na vestima sinoć. Teška tragedja, R.I.P. svima koji su poginuli. Nadam se i da su Maideni posvetili bar jedan minut ćutanja sinoć. Quote
RaVeN Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 http://www.news.com.au/story/0,23599,24151845-401,00.html There were about 400 people on the train, including a large group of Czech, Polish and Slovakian youths making for a rock concert by British heavy metal band Iron Maiden at a Prague football stadium tonight. Strasno !!! Quote
Andrija Smith Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Au najezih se. Strasno... Zna li neko kako su im Mejdeni posvetili koncert, jesu li odrzali minut cutanja ili...? Quote
Apeiron Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Sto se tributea tice, vidim niko ne pominje Caught Somewhere in Time, a ta je bas fino i originalno uradjena. Nema veze sa originalom, jasno, ali ima neki smek. To Tame A Land, neka se neko setio i to da obradi (top 3 Maiden pesma svih vremena, licno misljenje), i dobro da je Dream Theater, ali prokleti LaBrie, kao i obicno, pokvari stvari kad god mu se prilika ukaze... Quote
Andrija Smith Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Slazem se da je To Tame A Land jedna od najboljih 3 njihovih pesama (Tu je jos i Phantom of the Opera, a trece mesto ne znam koja bi mi zauzela...) kao sto se slazem i da je LaBrie upropastio cover. ODLICNO sviranje, savrsen cover samo da nije LaBrie-a. Quote
Recommended Posts