Jump to content

Recommended Posts

Posted
I ja isto sam nabavio tu verziju za izbacenim elementima sa drugog diska, kad se vratim u Bg posle koncerta pokusacu da nadjem negde da skinem full verziju...

Evo ako budem isao u Split, donosim ti ga, jel' u redu? :mrgreen:

Guest Black Gruja
Posted (edited)

Ljudi ste culi da su u Grckoj maznuli Adrianovu gitaru. Neko je imao mnogo srece :D .

Edited by Black Gruja
Posted

Upravo sam sad procitao na ironmaiden.com i hteo da postujem kad me pretece.. Bedak za Adriana (mada, da se ne lazemo, nije da mu fale gitare) i lepa "uspomena" za lopurdu...

Posted

U jbt...ajd nije sto je gitara, nego mu izgleda bas mnogo znaci....umalo se ne rasplakah na onaj njihov (Adrijanov) tuzni oglas na oficijalnom sajtu !!

Njah...ja to nikad ne bi' uradio !! :lol:

Posted

Čudno...

BTW, bio sam slobodan i zaluđen da napravim svoj top 10 Maiden pesama:

Inspirisali su me drugi koji su uradili isto. Baš sam se lepo zabavio dok sam pravio klip...

Posted

Sto se tributea tice, vidim niko ne pominje Caught Somewhere in Time, a ta je bas fino i originalno uradjena. Nema veze sa originalom, jasno, ali ima neki smek. To Tame A Land, neka se neko setio i to da obradi (top 3 Maiden pesma svih vremena, licno misljenje), i dobro da je Dream Theater, ali prokleti LaBrie, kao i obicno, pokvari stvari kad god mu se prilika ukaze...

Posted

Slazem se da je To Tame A Land jedna od najboljih 3 njihovih pesama (Tu je jos i Phantom of the Opera, a trece mesto ne znam koja bi mi zauzela...) kao sto se slazem i da je LaBrie upropastio cover. ODLICNO sviranje, savrsen cover samo da nije LaBrie-a.