Jump to content

Recommended Posts

Posted

U "Maxim-u" izašao intervju sa Brusom, govori o avionima i letenju... ne pominje maidene i muziku ali je tekst zanimljiv u svakom slučaju...

Maxim je valjda septembarski ili sad oktobarki broj nisam siguran, uglavnom je Ana Kurnjikova na naslovnoj strani :wub:

pokušaću da skeniram to pa da okačim, ili brate kupite časopis ima još što šta da se vidi :redface: a i pročita eventualno :)

Posted

To je zapravo onaj iz jula 2005. u Geteborgu, kad su na turneji svirali pjesme sa prva cetiri albuma. Meni je taj poznat pod nazivom "Scream For Me Sweden - Live in Gothenburg". To je taj koncert sigurno, samo ne znam jesu li ostali sadrzaji na disku identicni, npr intervjui i slicno.

Posted (edited)

Nije, samo skidaj i uzivaj. To je koliko ja shvatam

, samo sto se kod mene zove "Eddie rips up Gothenburg". Ovaj moj ima i fino odradjen meni...

Koncert i snimak su vrh, ne mozes pogresiti. :da:

Edited by Andrija Smith
Posted

na tom DVDu je onaj interview sa bendom kad biraju top 5 maiden albuma. Bruce i Adrian su bili realni , složili su se da ja NOTB najbolji album i još su ubacili u top5 albume iz '80ih i možda i BNW. Uz konstataciju da je izabrati top 5 albuma kao da biras omiljeno dete :) :) .

A Harris je ubacio Dance of Death (aktuelni album u to vreme) , The X Factor i rock in Rio i SSOTSS doduše, bzvz :rolleyes:

Posted
ja skidam neku varijantu od 4,5GB, znaci trebalo bi da je DVD kvalitet, samo da nije neki bootleg, to mrzim

Nije klasican bootleg, nego je u stvari profi snimak sa vise kamera, valjda je to bio direktan prenos na svedskoj televiziji. Tu se na pocetku pojavljuje legendarni evrovizijski voditelj Jovan Radomir u majici Iron Maiden :rockdevil: