Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Ovde ti ne treba sreca Miss, nego pareeeeeeeeeeeee! :)

Ma ja sam umislila da ce se ljudi otimati oko ovoga... Ali kako sad stvari stoje... :rolleyes:

A pare nisu problem... Nema ih! :pivopije:

Edited by MissDickinson
Posted

Pa dobro, će da izađe DVD, a onda im samo treba do jaja fancy zvučni sistem i plazma TV od jedno 2.5 metra dijagonala :) , a ovo za gledanje u društvu i nije toliko bitno, ja sam svo vreme bio skoncentrisan na film tako da sam se osećao skoro kao u svojoj sobi. ;)

Posted

Evo da prekopiram post sa one teme o filmu. ;)

Film je presexy, maiden zvuk mi je najprijatniji zvuk koji mogu da chujem za zhivota ali josh ga nisam slushao u onakvom ozvuchenju. Jedna od njihovih retkih pesama koje ne gotivim toliko - Heaven Can Wait je zvuchala kao neshto najbolje shto sam chuo. :DOno je stvarno fantazija. Vredelo je dati 400 kinti samo odslushati Hallowed na kraju. A i ja sam se smorio pred kraj ( pochev od Iron Maiden pesme ) jer sam znao da je kraj uskoro. :D

Ono sa sveshtenikom mi i nije bila neka fora, jedino ne znam shta im je ono trebalo. :D

U svakom sluchaju extra film, vredelo je vracati se posle peshke kuci do Slavije. ;)

Posted (edited)

Hehehh ne ali se na podu osecao 'rad nogu' kad god krene neka pesma :) Stvarno je odlican film!!!

Edited by RedGirl
Posted

ni sam neznam zashto nisam otishao, ali u svakom sluchaju mi nije toliko zao....internet je chudo....izacice vec za koji dan na torrentima i rapidshare-u, kad vam ja kazem ;):rockdevil:

Posted

Ja sam bila spremna da se spakujem i odem za BG da odgledam film u bioskopu i onda sam procitala da je film bez prevoda. Imam dokumentarac o 'Number Of The Beast' albumu i pola toga ne razumem sta pricaju, zbog naglaska, Dickinson je jos i ok, ali Harrisa nista ne razumem, covek bukvalno mumla. Tu sam se bas skenjala jer njega najvise gotivim. :)

Mislim da cu da sacekam da se pojavi na netu sa prevodom. :)

Dobar provod svima koji idu u bioskop. :pivopije:

Posted

Ja bih rado otisla u Bg da mogu, ali put do tamo me mnogo izadje, ne znam da li bih imala prevoz za ZR posle filma, a i imam predavanja u sredu u 8h. Sve u svemu nema sanse. Kad skinem sa neta oticu da gledam kod nekoga ko ima veliki televizor. :) :) :)