Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne spamuj, ovo je tema za čestitanje rođendana, 8. mart se čestita na manowar temi...

srećan rođendan Ater Angelus (27), Gothic_Soul (20), Bahamut (21), Chile (28), grip (18), živi bili...

• Upvote 3
Posted

Lazinoj bandi se čestita onaj deveti, mislim, mart.

Enivej, srećan rođendan Laureni Harris, 4 meseca i 1 dan unapred. Želimo joj 666-u defloraciju za ovih četvrt veka metalnog bivstvovanja.

• Upvote 2
Posted

Pod jedan,ne znam koji vam je djavo sa ovim oko imena.Da se album i turneja zovu Sodomy at Belgrade Arena verovatno bi svi dosli na koncert u arenu goli sa sve vibratorima zabijenim u dupe?

Pod dva,ovo sve neke pesme od po 10 minuta,ne sluti na dobro,ali videcemo.

Pod tri srecan rodjendan!

Posted

Eddie za omot novog albuma/turneje je odvratan, chini mi se da mi je ovaj gadniji i od onog sa Virtual XI.

Uvek sam mrzeo jebenog Edija.Jedino mi je par slika ok,ostale sui mi totalno idiotske.

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Nazivi pesama:

1. Beyond The Eyes Can See - 4:17

2. Where No Man Has Gone Before - 5:52

3. Higher And Faster - 7:34

4. The Antagonist - 6:07

5. Longing For Heaven - 6:58

6. Murky Space Race - 7:36

7. Catastrophe Of A Thousand Light Years - 8:29

8. The Final Frontier - 14:09

Zadovoljan sam, sad samo jos muziku da cujemo...

Zivot dajem da ovo nije istina!!

• Downvote 1
Posted

The Track list: They not confirm any title yet, but a photo from Kevin Shirley's board shows two titles - "Christabel" ( originally from Samuel Taylor Coleridge's poem with the same name) and "The Inheritors (William Golding)" (originally a Willian Golding's novel, from 1955). Any other could be fake.

Ovo sam iskopao sa jednog foruma.

Posted

Ova dva naziva već deluju veoma pristojno i Mejdenovski. Samo bi bilo fino da stoji i Catastrophe Of A Thousand Light Years, kao i četrnaestominutna naslovna stvar na kraju. :mrgreen: