Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 3/14/2010 at 4:48 PM, Отшельник said:

U Areni može uvek, ali da bude organizacija na nivou kao prošli put, tj. da se jasno zna šta je fan pit i ko može da uđe u njega. To i jeste presudan razlog zbog koga mi je koncert u Areni ostao u boljem sećanju od Sajma i Poljuda.

Mislis niko nije mogau u fan pit ako nije imao kratu za njega? Od nas sto smo isli iz mog mesta, dva lika su imali kartu za tribine i zajebu ulaz i na kraju zavrsili u fan pitu. U Areni je bilo do jaja, samo da je bilo malo vise vazduha  :smile:

Posted

Da, ali to su izlovani slučajevi, kad se neko snađe i uđe u fan pit, pa to malo ljudi ne napravi neki nepodnošljiv višak. Ja govorim o situaciji kada fan pit od ostatka hale deli samo jedna ograda i obezbeđenje pet para ne daje ko preskače tu ogradu. Tako je bilo na Ribljoj čorbi u Areni. Na Maidenima sam komotno stajao veoma blizu bine, malo iskosa sa desne strane, imao sam prostora oko sebe koliko hoćeš, pa mi ni jakna nije smetala.

Posted
  On 3/14/2010 at 5:34 PM, Ајлин said:

Vazduha je bilo baš koilko treba, a gde si ti bio?

Ma na jebenom parteru prvih par pesama, posle sam bio izmedju fan pita i partera, mogo sam uci u pit, al' me mrzelo x)

Posted
Srećan treći rođendan koncertu Maidena na Sajmu. Greota što nisam bio na istom, ali sam ispravio grešku prošle godine.

Srećan mu rođendan i ne ponovio se nikad na onom mestu, a u Areni može uvek.

Koncert od koga sam najvise ocekivao, za koji sam se bio zagrijao mjesec i po dana unaprijed, a na kraju gotovo da nista nisam dobio. Tresla se gora, rodio se mis. Guzva i pogibija na Sajmu, zadnjih 20 minuta koncerta sam proveo provlaceci se kroz masu ka sanku da nesto popijem, plus losa i kratka setlista... Jedino mi se svidjelo sto su svirali "The Evil That Men Do". Vjerovatno najgori koncert u mom zivotu.

Posted
  On 3/14/2010 at 10:02 PM, Runner said:

Koncert od koga sam najvise ocekivao, za koji sam se bio zagrijao mjesec i po dana unaprijed, a na kraju gotovo da nista nisam dobio. Tresla se gora, rodio se mis. Guzva i pogibija na Sajmu, zadnjih 20 minuta koncerta sam proveo provlaceci se kroz masu ka sanku da nesto popijem, plus losa i kratka setlista... Jedino mi se svidjelo sto su svirali "The Evil That Men Do". Vjerovatno najgori koncert u mom zivotu.

Srecan rodjendan! :pivopije:

• Downvote 1
Posted
  On 3/14/2010 at 5:36 PM, Divlji Tigar said:

mada malo je falilo da me neko polije pivom. Ludi ljudi.

ijuuu!na metal koncertu da te neko ispoliva pivom...ma nije moguce,reci mi da se salis...stvarno smo stoka...

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

17. avgust Udine, približavaju se... Čuo sam neku buvu da će svirati u Mađarskoj i Bugarskoj, kao i da se još uvek pregovara za Zagreb. :ph34r: