mikki270 Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Junoša...gledaj stvari ovako: Ac/Dc i Iron Maiden ni u kom pogledu nisu precenjeni bendovi. Kreni od toga da su oba benda u zavisnosti od toga šta sviraju, postavili temelje žanra, odnosno postavili su neke standarde na koje se oslanja x, y bendova, pa primera radi i taj Running Wild koji držiš na avataru. Iron Maiden-u zadnja 3-4 albuma nisu ništa posebno, ali to je bend koji je toliko toga uradio za scenu, da u principu ništa posle ''Brave new World'' nisu ni morali išta više da snimaju, već samo da idu na turneje kad im prdne, poput Stones-a i da opet žive ko bubreg u loju. Pljuvati Maidene isto je kao da si rekao da je Pele sranje od fudbalera. Kad smo već kod Running Wild-a, Running Wild bar u tri četri pesme ima isti rif, šta o tome pričati... sve je ok, osim za poslednje albume... narocito poslednji - to je vrhunac, ima sve sto savrsen IM album treba da ima!!! Quote
Ancient Mariner Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Slazem se, poslednja 3 albuma su zakon, a najvise AMOLAD, po meni je to treci najbolji Maiden album Quote
El Karnisero Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Pljuvati Maidene isto je kao da si rekao da je Pele sranje od fudbalera. Hiperbola. Quote
johnnyzzz Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 realno svaki album mejdena je najbolji album... 2 Quote
Night's Blood Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Slazem se, poslednja 3 albuma su zakon, a najvise AMOLAD Meni se ti albumi nesto i ne svidjaju. :/ 1 Quote
Drogarito Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 realno svaki album mejdena je najbolji album... 6 Quote
Andrija Smith Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Dovoljne su ove tri stvari pa da se za svaki od ta 3 albuma kaže da su vrhunski. 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Meni su ta 3 albuma stvarno genijalna,Maideni se mogu podeliti na 4-5 perioda po tome kako je zvuk evulirao i to je ono sto mi se jako svidja kod njih,mislim kad uporedite prvi i poslednji album,koja razlika se oseti u zvuku...najvise me nervira kad neko odvali da sviraju isto stalno,koja je to glupost.! 3 Quote
In The Flesh Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Dovoljne su ove tri stvari pa da se za svaki od ta 3 albuma kaže da su vrhunski. Sa BNW je tesko izdvojiti neku pjesmu. Slazem se za Paschendale,ali sa zadnjeg albuma je definitivno najbolja ova (iako ima milion puta koriscen drum pattern): http://www.youtube.com/watch?v=Ns-fQRnm9sk&feature=related Quote
Talvi Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Meni na poslednjem "The Pligrim" najbolja, ostale mi sve nekako lice. Quote
Bata Trokrilni Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Ne liči Different World na ostale, kraća je i brža. Quote
Totamealand Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Moje omiljene pesme sa AMOLAD-a: The Reincarnation of Benjamin Breeg Brighter than a thousand suns The Longest day Different world Quote
Zoidberg Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dhboyKhhaCw Moj favorit sa poslednjeg albuma Quote
Totamealand Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Po meni, jedna od par prosečnih pesama na poslednjih par albuma. Nije loša stvar, samo što se jedna ista isfurana pratnja ponavlja i u strofi i u refrenu. A mislio sam da te pratnje ne može da bude previše. Quote
Ancient Mariner Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Onaj deo posle soloa na THE LEGACY, kad krene da peva - We seem destined to live in fear, and some that would say armageddon is near... - pa do kraja, to mi je jedna od najboljih stvari koje su Mejdeni ikad uradili.. Ne mogu da slusam to a da se ne najezim! :muzicar: Quote
nediam Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Pogledajte odbrojavanje i logo na ironmaiden.com Quote
truliandedzombileš! Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 (edited) Od poslednja tri albuma meni je AMOLAD ubedljivo najbolji, prosto u pitanju je jako izdanje, jak album u celini, dok je Dance of Death meni ličio na kompilaciju pesama, doduše prokleto dobrih pesama, ali nekako mu je nešto falilo da za njega mogu da kažem da je vrhunski album, 'bem li ga i šta sad koji moj odbrojavaju? pošto ne pratim novosti, ponadao sam se ko dete da je do albuma, ali posle sam pročitao da je izlazak zakazan tek za kasno leto... možda odbrojavaju do časa kada će album da procuri? Edited June 5, 2010 by Anded zombi lеš! Quote
Zoidberg Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 ^Pa izgleda da odbrojavaju do pocetka turneje, koja krece 9. po S. Americi...Mi ionako nemamo vajde od toga Quote
Totamealand Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Kako zavidim tim srećnicima koji će gledati moja dva omiljena metal benda zajedno. Mada ja sam skroman u neku ruku, radujem se i tome što ću videti set listu i pogledati neke klipove na youtube. 1 Quote
TopOfTheMorning Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Ja tipujem na to da ce da objave tracklist. Quote
Aces High Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Pa ako turneja pocinje 9. ne mogu odbrojavati tu turneju jer je danas tek 6. a na odbrojavanju pise jos jedan dan. Nesto drugo je u pitanju... Quote
Ancient Mariner Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Možda novi izgled sajt? I ja mislim da je sajt.. Quote
Talvi Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Mozda odbrojavaju do necijeg rodjendana? 12 3 Quote
Recommended Posts