Night Prowler Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Pesma ima zvanredan SHMEK i veoma je zarazna,album ce da pokida...jedva jebeno cekam!Inace pesma kao da je izasla iz Dickinsonove solo karijere! Jebote Dickinson me odusevljava u ovoj pesmi kako izvlaci refren. Totalno se slazem sa tobom Coveri su OK, mada su mi iskreno bili bolji oni sa AMOL&D. Imena i duzina pesama su super, drago mi je da nisu poklekli i da su opet snimili ultra-dugacak album. Btw. bice najduzi album do sada, duzi za oko 5 minuta od AMOL&D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Jbg, ode edit. Steve rekao na nekom intervjuu nocas da ovo nije poslednji IM album. Ne znam da li je neko primetio, ali i Dickinson ima pesmu koja se zove The Alchemist, mada je ona duplo duza od ove najavljene. Mogli su da smisle neko drugo ime, ali nema veze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Mogla je da bude FULL METAL ALCHEMIST )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 El Dorado mi je na prvo slusanje smor.Mozda kasnije legne,ko zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Pa na prvo slušanje jeste smor, ali kad se pomiriš s tim da je u pitanju prosek pesma, a i pošto je užasno zarazna, već je drugo-treće slušanje prokleto zabavno - baš kako i treba kod singl pesme! Ja sam zadovoljan. A, cover onako... meni ništa posebno, očekivao sam više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Ljudi, nije što sam fanb0i i što su mi Maideni omiljeni bend, ali pesma je objasnila, cover je objasnio, cover za single je objasnio, tracklist je objasnio i jedva čekam jebeni album! UP THE IRONS! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) Pesma je ODLICNA!!!! Nicko na svakom jebenom albumu svira bolje i bolje! Gitare su mi nekako ciste, odlican zvuk, a Bruce je na refrenu objasnio :muzicar: :muzicar: :muzicar: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Edited June 8, 2010 by Ancient Mariner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Gitare čiste? rofl. ako su nešto onda su prljave, očigledno i sa njihovom namjerom. Ja ne znam, evo šesti put slušam pjesmu i ne može da mi se svidi. MOžda zato što sam očekivao nešto poput SiT-a, sa mnogo delaya i adrianovih leadova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Gitare čiste? rofl. ako su nešto onda su prljave, očigledno i sa njihovom namjerom. Ja ne znam, evo šesti put slušam pjesmu i ne može da mi se svidi. MOžda zato što sam očekivao nešto poput SiT-a, sa mnogo delaya i adrianovih leadova. Pa ne ciste, ali imaju nekako... Hmm, ne znam da objasnim, ali mi se mnogo svidja zvuk.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Gitare čiste? rofl. ako su nešto onda su prljave, očigledno i sa njihovom namjerom. Ja ne znam, evo šesti put slušam pjesmu i ne može da mi se svidi. MOžda zato što sam očekivao nešto poput SiT-a, sa mnogo delaya i adrianovih leadova. slazem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 El Dorado je odlicna pesma. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) Preslusala nekoliko puta, i dalje mi je prosecna. Mogu oni bolje. Btw, to sto je zarazna ne znaci da je dobra. Edited June 8, 2010 by Night's Blood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheMentalHead Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 super je pjesma,od albuma sam očekivao neke lagane i mirne pjesmice kao na prethodna tri ali igleda da sam se prevario Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Jos samo da album procuri jedno mesec dana ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Ovo mi vec lici malo na Mejdene kakve zelim da slusam. Naravno moze to bolje, ali kako smo videli ovih godina moze i gore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Ne znam,nikako mi se ne sviđa kako Bruce izvlači ove visoke tonove na refrenu. Samo čekam kad će da povrati. Pjesma ništa posebno,nit smrdi,nit miriše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 E i ja sam to primetio, kao da se bas muci da ih izvuce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Ne svidja mi se kako Bruce peva strofe, ali u refrenu je mnogo dobar.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 U cetvrtak ujutru cemo videti prvu setlistu ove godine. Moglo bi da im se omakne da odsviraju neku pesmu koju nikad nisu svirali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Da, El Dorado. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Meni nova pesma i nije neshto... Makar na prvo slushanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) Pesma totalno netipichna za Maidene. Pochinje kao da se upravo zavrshava. Kao shto je neko napisao, kao da je solo Bruce pesma, blizak rodjak albuma Tyranny Of Souls. Pesma totalno netipichna za Maidene, ali mi se stil mnogo vishe svidja nego na 2 zadnja albuma. Vishe volim ovakav tvrdji zvuk nego ono pevushenje i sviruckanje na zadnja 2 albuma. Josh uvek sam skeptichan prema novom albumu, ali je najavna pesma bolja nego za prethodna 2. Nit' je losha, nit' neshto posebno dobra. Ne sluti mi na dobro shto je najkraca pesma 5 minuta, jer teshko da ce duga pesma biti zhestoka u celom trajanju. Videcemo za 2 meseca kakav je album. Artwork singla mi je bezveze, kao da je za strip. Edited June 8, 2010 by Huszar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Zadovoljan sam El Doradom, ocekivao sam i bolje, ali ne bih rano da donosim zakljucke..i kao shto je vec receno pesma kao da je iz bruceove solo karijere ispala. Artwork kao i uvek je odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) Artwork za singl je old school. Svidja mi se skroz, dobra je fora sto izgleda kao omot za plocu. Edited June 8, 2010 by Night's Blood 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Ne svidja mi se kako Bruce peva strofe, ali u refrenu je mnogo dobar.. Podseća na njegovo pevanje iz ranih devedesetih, samo što je čistije i melodičnije. Ne krevelji se toliko, skroz je na mestu. Ali u refrenu je sjajan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts