Thrasher Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 El Dorado mi je sad vec extra dobra pesma! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Bas njih zabole za Masterplan. Pa, ne bi im škodilo da malo proprate dešavanja na metal sceni. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Zasto, da im milioni fanova slucajno ne zamere sto u nazivu jedne nove pesme imaju cak dve iste reci kao i u nazivu novog albuma tamo nekog power benda koji je u poredjenju sa njima apsolutno minoran i beznacajan? Edited June 9, 2010 by Talvi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Zasto, da im milioni fanova slucajno ne zamere sto u nazivu jedne nove pesme imaju cak dve iste reci kao i u nazivu novog albuma tamo nekog power benda koji je u poredjenju sa njima apsolutno minoran i beznacajan? Ne, nego zato što je dobro pratiti šta se u svetu muzike koju sviraš dešava i mimo tebe. Ako je Masterplan minoran, pojedini njegovi članovi sigurno nisu, već su među najpoznatijim imenima u svetu metala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ja iskreno mislim da Iron sigurno nije ukrao nikome pesmu, a to sto ima isto ime to je druga prica! Naucio sam sviram El Dorado, cisto kazem, znam da vas boli uvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ja iskreno mislim da Iron sigurno nije ukrao nikome pesmu, a to sto ima isto ime to je druga prica! Naucio sam sviram El Dorado, cisto kazem, znam da vas boli uvo Ne tvrdim ja da su oni nešto od nekoga ukrali, nego mi se ne sviđa kad kod velikog benda kao što su Maideni vidim izlizane i nemaštovite fraze u naslovima pesama, tim pre što ih u skorije vreme koriste i neki drugi bendovi. Gore od ovoga bilo bi jedino da neku od pesama nazovu Battle Cry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ma prepoznati su, ubilo se. Jorn koji nista pristojno nije snimio vec 10 godina i Grapow koji je dobio nogu u bulju u Helloween pa je morao da osnuje novi bend, znas kakve velicine pa da Maideni moraju da paze sta oni rade. Maideni su institucija covece, ne moraju oni jos odavno da obracaju paznju na bilo koga drugog. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Gore od ovoga bilo bi jedino da neku od pesama nazovu Battle Cry. Ili Buried alive. Potpisujem sve što je rekao Talvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Edit: NPFTD je dobar album ali jako los za maiden standard. U poredjenju sa AMOLAD, sve je dobro. Edited June 9, 2010 by vegeta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Edit: NPFTD je dobar album ali jako los za maiden standard. 12 godina. Marš na spavanje. I pusti Slayer za laku noć. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Maideni su institucija covece, ne moraju oni jos odavno da obracaju paznju na bilo koga drugog. Ziv bio! Ovo je ziva istina! I treba da ih boli uvo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ma bre . . . http://www.youtube.com/watch?v=ziil8UOOS-M \m/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 U poredjenju sa AMOLAD, sve je dobro. AMOLAD je jedan od najboljih Maiden albuma, po meni treci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Amolad je odlican! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Pesme na tom albumu su predugacke, od svake moze bar 2 da se naprave. Jedna od stvari koje me smaraju u vezi tog albuma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 NEKA MI SE JAVE SVI KOJI HOCE DIREKTNO IZ PESTE DA IDU ZA RUMUNIJA NA MAIDEN I DA SE VRATE IZ RUMUNIJE U SRBIJU,TREBA MI BROJNO STANJE,INFO NA PRIVATE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Sasvim solidna krljaza ova nova pjesma, svidja mi se galop i to sto pjesma nije spora... Mane: nedovoljno ubjedljiv refren i Dickinsonov vokal koji je vecim djelom pjesme narativan, pa izostaje taj neki (pozeljni) epski smek. Uglavnom, bolje nego sto sam ocekivao, barem kada je prva objavljena pjesma u pitanju. Omot za single je odlican, omot za album solidan, u svakom slucaju mnogo bolji od onog nezvanicnog fanovskog artworka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troooper Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Iron Maiden -- Dallas, TX -- June 9th, 2010 01.The Wicker Man 02.The Ghost of the Navigator 03.Brighter Than a Thousand Suns 04.El Dorado 05.Paschendale 06.The Reincarnation of Benjamin Breeg 07.These Colours Don't Run 08.Blood Brothers 09.Wildest Dreams 10.No More lies 11.Brave New World 12.Fear of the Dark 13.Iron Maiden 14.Number of the Beast 15.Hallowed Be Thy Name 16.Running Free 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Brate mili ja sam impresioniran,ovo je SET lisTA MOJIH SNOVA,SAMO STO ME SRCKA NIJE STREFILA,AKO SKRATE SETLIST ZBOG FESTA JA CU SE UBITI,OVO JE BOLEST!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troooper Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 The shadow of the Wicker Man is rising up again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LhwUHK7U4iE http://www.youtube.com/watch?v=aBRnlOtqng8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Nisam bash neki fan albuma posle Bruceovog povratka, ali iz tog perioda su izabrali najbolje pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Zadovoljan sam što je stavljen akcenat na poslednjih deset godina, s obzirom na to da su na prošloj turneji svirali samo osamdesete - niko nema pravo da se žali. Jedino zameram što nema nijedne pesme iz Blejzovog perioda, ali nebitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Sjajna set lista.. BLOOD BROTHERS!! I RUNNING FREE, ne postoji bolja pesma za kraj koncerta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts