Totamealand Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Njihov izbor. Ništa ne gube. Ja lično volim da na programu kakav je MTV vidim i nešto kvalitetno - sećam se da sam i sam na taj način upoznao metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 (edited) Njihov izbor. Ništa ne gube. Ja lično volim da na programu kakav je MTV vidim i nešto kvalitetno - sećam se da sam i sam na taj način upoznao metal. Bolje da si, kao ja, na kanalu KOSAVA, na njihovom jukebox-u upoznavao metal .. Secam se da sam tu prvi put cuo Maidene, i to Fear Of The Dark Live at Donington Edited July 10, 2010 by Ancient Mariner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Njihov izbor. Ništa ne gube. Ja lično volim da na programu kakav je MTV vidim i nešto kvalitetno - sećam se da sam i sam na taj način upoznao metal. Nisam se dobro izrazio. MTV nije u ljubavi s Maidenima, jer ih bojkotuje tiho, oduvek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Ovu pesmu Satelitte 15....The Final Frontier Adrian zavrsava na isti nacin kao 22 Acacia Avenue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 (edited) Danas posle sto godina ponovo preslusavao Mejdene. http://www.youtube.com/watch?v=Y80XM_k-0u4 Edited July 11, 2010 by Divlji Tigar 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 xXNoPrayerXx 59 minutes ago Iron Maiden Is The Best Band In The Fucking World. I'm 15 and unfortunately i have to grow up along with this pop bullshit , but Iron Fucking Maiden gives me a new light lol. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 zameni iron maiden sa manowar/megadeth/slayer/metalika i isto je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) http://farm4.static.flickr.com/3406/4625045428_be5c3564fe.jpg Edited July 11, 2010 by Hail Metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Danas posle sto godina ponovo preslusavao Mejdene. I ja nešto slabo slušam Maidene u poslednje vreme. Od svih bendova koji mi spadaju u vrh omiljenih, možda najmanje slušam baš njih. Njihove pesme su mi nekako u glavi i bez da ih pustim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 zameni iron maiden sa manowar/megadeth/slayer/metalika i isto je Kakav crni Manowar Justin Bieber je muskarcina za njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1oTEQf1d9Iw Pored Stranger In A Strange Land-a, najbolji njihov solo, ne moze bolje. Bicu prezadovoljan ako bude barem jedna ovakva pesma na novom albumu, onda me ne interesuje ostatak, kakav god bio... "He died of fever in Babylooooooooooooooooon" Enjoy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Pored Stranger In A Strange Land-a, najbolji njihov solo, ne moze bolje. Bicu prezadovoljan ako bude barem jedna ovakva pesma na novom albumu, onda me ne interesuje ostatak, kakav god bio..."He died of fever in Babylooooooooooooooooon" Enjoy!!! Njihov najbolji solo je Strange World uvodni solo, bez ikakve konkurencije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 E da, vidis Strange World sam zaboravio... To je tacno!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ne ne ne, Stranger In A Strange Land je najbolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Pa jel onda zajebancija ovo sto je postavljeno ili ce stvarno da izadje spot sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) Stvarno ce izaci spot sutra... U 4 sata, svi na sajt!!! Edited July 12, 2010 by Aces High Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Evo sve trčim da se nacrtam na sajtu sutra. Šta se toliko cimate oko svake pesme pojedinačno, kao da je ne znam šta. Pa mnogo boljih albuma i pesama je izašlo koje niko nije preslušao, a kamoli da se ovoliko palamudi o njima. Eto šta znači mainstream popularnost, za metal atipično, pa zna da bude i malo iritantno. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 'De ne lupaj gluposti, ti ces prvi pogledati spot, a i sve nas interesuje kako ce ispasti, pogotovo pesma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Opet ce da pukne sajt XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Evo sve trčim da se nacrtam na sajtu sutra. Šta se toliko cimate oko svake pesme pojedinačno, kao da je ne znam šta. Pa mnogo boljih albuma i pesama je izašlo koje niko nije preslušao, a kamoli da se ovoliko palamudi o njima. Eto šta znači mainstream popularnost, za metal atipično, pa zna da bude i malo iritantno. A koji si ku*ac dosao na MAIDEN temu da bi kenjao? Naravno da cemo na Maiden temi da pricamo o Maiden spotovima i Maiden pesmama!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Evo sve trčim da se nacrtam na sajtu sutra. Šta se toliko cimate oko svake pesme pojedinačno, kao da je ne znam šta. Pa mnogo boljih albuma i pesama je izašlo koje niko nije preslušao, a kamoli da se ovoliko palamudi o njima. Eto šta znači mainstream popularnost, za metal atipično, pa zna da bude i malo iritantno. Mnogo boljih albuma i pesama od cega? Kako znas kakav je album i kakva je pesma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) Oce da kaze kako je on tru andrgraund metalac... Edited July 12, 2010 by Zoidberg 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Pa recimo El Dorado. Jedna krajnje prosečna pesma, ali se o njoj priča naširoko i nadugačko samo zato što su je snimili Maideni. Da je snimio neki manje poznat bend, niko tu pesmu ne bi ni primetio. O pesmama Maidena se priča nekoliko meseci pre nego što se pojave, o jako dobrim albumima nekih manje popularnih bendova se ne priča ni nekoliko meseci nakon što ih objave. Naravno da ću i ja čuti pesmu kad se pojavi, ali bez neke pompe. Ako mi se bude svidela na prvih par slušanja, puštaću je i dalje. Ako ne, neću je puštati, bez obzira što su to Maideni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Normalno je da će fanovi Maidena da se raduju njihovim novim radovima i normalno je da će da se digne prašina povodom svega. Međutim, niko nije ni preuveličavao El Dorado. Mnogi su se iznasnili kako im se ne sviđa, kako je pesma prosečna i šta ja znam. U redu je - kome se ne sviđa, neće je slušati i njegovo mišljenje će biti uvaženo. Meni je lično pesma super, što je razlog više da i od naslovne stvari očekujem da bude kvalitetna. Da mi se nije dopala El Dorado, ne verujem da bih šizio povodom spota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ne ne ne, Stranger In A Strange Land je najbolji loneliness of a long distance runner intro meni najbolji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts