Lord Iffy Boatrace Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Zaboravi da sam ista reko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Ove godine nece, valjda su rekli da je kontert u Madjariji i Rumuniji jedini sto ce biti ove godine u ovom delu Evrope. Ako ti se bas ide, organizovan prevoz za Rumuniju sa kartom je 70e, sto i nije toliko skupo. SAMO 70E? Ima jos mesta? Al moram da budem punoletan, toliko cu skupiti! Al se odma istog sekunda po kraju koncerta ide nazad u BG ili se cekaju Bogovi iza? Edited July 27, 2010 by DaveMurray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 75 eura karta+prevoz,ako hoces jos neki info PM. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Maidenashke su ako uzmesh u obzir period 2000.> , a za mene taj period i nije bash Maidenashki. Meni je omiljeni period Maidena '92/'93, tj. kako kazhesh Maidenashki. pa naravno da misli na poslednjih deset godina,a ne na 2 random godine njihovog postojanja...ali mislim da su im poslednja 3 albuma toliko raznovrsna da ne mozes da kazes da je nesto u "tom" fazonu, narocito sto je AMOLAD u sustini X Faxtor 2, tako da bi mogao bar da produzis taj period na 1995.> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Samo mi jos reci, da li ih cekamo iza posle koncerta? 75 eura karta+prevoz,ako hoces jos neki info PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Samo mi jos reci, da li ih cekamo iza posle koncerta? Naravno da ne ps. 500 Edited July 27, 2010 by Ancient Mariner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Ne cekamo da se slikamo i to? aa 500 strana Edited July 27, 2010 by DaveMurray 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Ne cekamo da se slikamo i to? A sta je 500? Naravno da ne cekate.. Edited July 27, 2010 by Ancient Mariner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Naravno da ne cekate.. Sto naravno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Sto naravno? Shta mislish koliko bi vremena proveli Maideni ''iza'' kad bi se njima slikali svih 10-ak hiljada ili vishe ljudi? Ako bude Meet & Greet eventualno, mozhesh da se slikash s njima. Ili da ih na'vatash u gradu. Zato ne chekate. A zamisli koliko biste dzibrili tamo da chekate. Satima... a nemate shanse. Edited July 27, 2010 by Huszar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Aj ako je neko skinuo pesmu sa onog linka da je uploaduje negde sem na rapid, meni se zainatio i neda mi da sninem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Pa dobro ali ne cekaju svi iza! A koje su verovatnoce da ih navatamo u gradu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Uploadovacu malo kasnije, a do tad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Pa dobro ali ne cekaju svi iza! A koje su verovatnoce da ih navatamo u gradu? Ko ce to znati? Treba da te potrefi da naletish na nekog od njih. Mozhda uspesh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sladoled Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Pa dobro ali ne cekaju svi iza! A koje su verovatnoce da ih navatamo u gradu? veoma velika jer gers nema neka pametna posla pre koncerta pa uvek sheta po gradu i fotka ko japanski turista sa sve ogromnim aparatom oko vrata....brdo ljudi ga je navatalo u peshti pre par godina kao i u bukureshtu onomad kad je dosta ljudi sa ove teme bilo tamo...sretja pa je sada cert u drugom gradu pa tje verovatno proshetati po centru ili svratiti do neke poslasticharnice, jer da je opet u bukureshtu,mrka kapa bi bila od toga...to je vetj uslikao.... shto ih nisi chekao posle arene??? tada se sa harisom slikao svako ko je ostao,a nije nas bilo vishe od 40(ako i tol'ko)....toliko o velikim brojkama koje ih chekaju posle certa.... Edited July 27, 2010 by sladoled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Je l' sliko po Beogradu? x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Ja sam se slikao sa Harrisom prošle godine ispred Hajata. Čekalo ih je samo nas petorica, plus još tri lika iz Bugarske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Harris i Gers mogu da se nahvataju,ali Bruce-a,Dave-a i Nicko-a je gotovo nemoguce nahvatati,Adrian je prica za sebe,ja imam fotku sa njim na aerodromu,uleteo sam mu kadar hahha . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Kada biste samo bili svesni koliko smaraaaaate te ljude... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 To im je posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Ja sam se sreo sa Byfordom iz Saxona, koji je podjednako veliko metal ime kao i članovi Maidena, ali nisam neki veliki značaj pridavao tom susretu. Čovek kao i svaki drugi. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Ja sam se sreo sa Byfordom iz Saxona, koji je podjednako veliko metal ime kao i članovi Maidena, ali nisam neki veliki značaj pridavao tom susretu. Čovek kao i svaki drugi. Mislim da je on jos vece ime, pa cak i od samog benda, pa cak i od metalike i iron maiden zajedno. hahahaha kako si me nasmejao, moram naci nacin da ti se oduzim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) Ja sam vise oguglao na te njegove odvale,ne citam vise sta pise... BTW od 1:06 krece Maiden interview: http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00t4n3j/Rock_Show_with_Daniel_P_Carter_Fact_In_Session/ SPOILER: Najjace mi je kad je Bruce rekao za Rammstein,oni ce razvaliti sa pirotehnikom definitivno,ali mi imamo nase tajno oruzje hahah MUSIC!!!! Edited July 28, 2010 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Ja sam vise oguglao na te njegove odvale,ne citam vise sta pise... odoguglaj, tip je fantastican, samo izbacuje fore levo, desno,.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 veoma velika jer gers nema neka pametna posla pre koncerta pa uvek sheta po gradu i fotka ko japanski turista sa sve ogromnim aparatom oko vrata....brdo ljudi ga je navatalo u peshti pre par godina kao i u bukureshtu onomad kad je dosta ljudi sa ove teme bilo tamo...sretja pa je sada cert u drugom gradu pa tje verovatno proshetati po centru ili svratiti do neke poslasticharnice, jer da je opet u bukureshtu,mrka kapa bi bila od toga...to je vetj uslikao.... shto ih nisi chekao posle arene??? tada se sa harisom slikao svako ko je ostao,a nije nas bilo vishe od 40(ako i tol'ko)....toliko o velikim brojkama koje ih chekaju posle certa.... Nisam cekao, jbg, jer sam retard, odma smo isli kuci ja i moj oratak, kao nema sanse ih vidimo i otisli, posle kada smo saznali da se Harris sa svima slikao plakalo nam se! Sto se tice guzve iza na to sam i mislio, brate nece ceo Sziget (kako se vec pise) da ih ceka iza, pola njih je doslo na druge bendove! A Budimpesta je mala, a Janicka znam da lako uhvatis mislim on se seta po gradu ko kada sam gledao Rock In Rio Free Time, meni je najvise krivo jer je Dave-a nemoguce uhvatiti... Koj srbin ima sliku sa njim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts