Mr.Murray Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Ne! Sto tebe nervira sto ja ne znam geografiju? Zabole me ****** za geografiju... A ja sam mislio da nece ici u PM u Budimpesti bice u samom centru, ni u BG kada su bili sigurno nisu bili u Borci nego u Knez MIhajlovoj, na to sam ja mislio, a ne nesto drugo... Jedno je nepoznavanje pravopisa a drugo je greška pri kucanju. Pravopisna greška je kada ti umesto "je l'" napišeš "jer" a greška u kucanju je kada ja umesto "geografija" napišem "geograij" il' kako već. Je l' sad ok? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Ова тема је закон, кад год ми је досадно, дођем овде да се смејем. 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Ова тема је закон, кад год ми је досадно, дођем овде да се смејем. Takodje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Ова тема је закон, кад год ми је досадно, дођем овде да се смејем. I skupljas minuse...ali boli te kurac. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Kad zvanično izlazi album, da vidim kad bi mogao procuriti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) 16.8. Trebalo bi to da procuri za nekih desetak dana... Edited July 30, 2010 by Zoidberg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Poslednja 2 albuma sam cekao da izadju, morao sam da kupim originale, ipak su mi omiljena grupa i toliko su mi radosti uneli u zivot da sam resio da castim i sebe i njih originalom, pa ce tako biti i ovaj put. malo cu se strpiti pa cu slusati sa diska necu slusati ni semplove, mislim da je bolje da cujem sve zajedno, ovo moze samo da pokvari celokupan utisak samo ne razumem ko trazi jos tvrdji zvuk!? imaju toliko godina, cudi me da jos sviraju, a izbacili su album koji je preko 70 minuta trajanja i jedan od mracnijih u karijeri i najboljih po kavalitetu, a sad ce tek najduzi album - 76 minuta Prosto neverovatno!! Ko se zali na duzinu pesama mi i dalje nije jasno, ocigledno ne poznaje mejdene...da su hteli samo da nabace minutazu da bi popunili album, ne bi pravili album od 76 minuta,...ali dobro...ko hoce jos tvrdji zvuk nek predje na In Flames, pa nek uziva a posle toga na jos zesce itd. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 In Flames je gej metal za pičkice, kakav crni tvrđi zvuk. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) Ja IN FLAMES nikad nisam nesto preterano slusao,nisam imao nikada zelju da sednem i da ih nesto detaljno preslusavam ali zasto je IN FLAMES recimo vise gay od jednog JUDAS PRIEST-a?daj nemoj lupati brate molim te... Edited July 30, 2010 by BruceBruce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest (bot) Razjareni Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 In Flames je gej metal za pičkice, kakav crni tvrđi zvuk. Pa ti ne slusaj zadnji album,vec se lepo zavali u fotelju i odvrni Lunar Strain...i bole te siljak. Mozes i Whoracle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Sta se lozite, Gospodin Inferno je cuveni saljivdzija In Flames je neverovatan bend koji sam kasno kasno otkrio, i kada se to desilo bilo je kao kada sam prvi put slusao mejdene, ujedno prvi metal bend koji sam slusao...sav sam se najezio i otplovio u jedan caroban svet...preporucio bih da bar probaju ljudi koji nisu ranije imali prilike da slusaju taj tip muzike, da mozda krenu sa Reroute to Remain, malo "komercijalniji", "meksi" album (ali 3 puta zesce od mejdena recimo)... judas priest je gay ali bukvalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ja IN FLAMES nikad nisam nesto preterano slusao,nisam imao nikada zelju da sednem i da ih nesto detaljno preslusavam ali zasto je IN FLAMES recimo vise gay od jednog JUDAS PRIEST-a?daj nemoj lupati brate molim te... Zna se koji bendovi su uber gej, a njih ćeš teško pronaći među standardnim heavy bendovima. Ako neko hoće da sluša nešto što je stvarno žešće od Maidena, a i dalje je heavy, ne mora da ide do In Flames koji su potpuno drugi fazon muzike, dovoljno je da proba Metal Church na primer, ili ovaj bend što mi se nalazi na avataru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Znas kako,postoji jedna veoma bitna razlika izmedju Maidena i "zesceg" zvuka Metal Church-a,Metal Church je jako jako dosadan bend.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ma Gdin Pakao se opet shali...metalna crkva hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Najzalosnije od svega je to sto je mrtav ozbiljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ma decko samo ima cudan smisao za humor, nema sanse da je ozbiljan, nije lud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Semplovi ne obećavaju previše, ali sigurno ne zvuče razočaravajuće. Mislim da će The Alchemist biti cool, s obzirom na to da je najverovatnije najbrža Maiden stvar još od Man on the edge. Poslednje dve takođe zvuče zanimljivo, pogotovo The Man who would be king - podseća na King Crimson iz ranih sedamdesetih. Uzgred, semplovi verovatno nisu sami birani, već su programirani da sviraju određeni deo pri početku, npr. od 1:00 pa do 1:30. Kao kada slušate semplove na amazonu. Mala ispravka,Futureal je brza od Man On The Edge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ma dobro, mejdeni su odavno pronasli svoj zvuk i vremenom ga menjaju na bolje...poceli su kao punk-metal sa prva 2 albuma i srecom Bruce ih je odveo u skroz suprotan smer mejdeni nisu brzina, oni su harmonije, predivni vokali, najbolji bas, epske pesme i celokupna albumska atmosfera koja moze da se dozivljava again and again and agaaaaaaaaaaain 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Bas to,ali ni brzina ne zaostaje,muzika je jako progresivna sama po sebi pa se vecina pesama sastoji iz nekoliko delova,recimo BTATS reci brate koje tu ubrzanje dobija...ma najbolji bend hahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ta pesma kida. KIDA!!! Nije sve u brzini, bitan je dobar rif i dobra atmosfera...nekada mi se smuci previse metala i krljanja, pustim neku pesmu od recimo Roling Stonsa i shvatim kako jebu keve bolje od klinaca u pubertetu koji se svim snagama trude da agresivno postignu sve to isto...ali ne uspevaju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Slazem se da nije sve u brzini i agresiji,ali Maidenima nikad muda nisu nedostajala tako da sam ubedjen da to nece izostati na TFF-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ma dobro, mejdeni su odavno pronasli svoj zvuk i vremenom ga menjaju na bolje...poceli su kao punk-metal sa prva 2 albuma i srecom Bruce ih je odveo u skroz suprotan smer mejdeni nisu brzina, oni su harmonije, predivni vokali, najbolji bas, epske pesme i celokupna albumska atmosfera koja moze da se dozivljava again and again and agaaaaaaaaaaain Kakav crni punk metal... Pa ceo heavy i thrash metal, naročito u tim ranijim fazama, vuku pomalo na punk, jer su pod uticajem punka i nastali. Ali većina pesama sa prva dva albuma su daleko naprednije od punka i imaju dosta prog rock upliva, jer Harris nikada nije krio da su mu glavna inspiracija bili bendovi poput Jettro Thull, Wishbone Ash i slični. Zapravo, Maideni su se i izdvojili iz mase NWOBHM bendova upravo takvim, originalnim zvukom, koji je odudarao od tih standardnih NWOBHM šablona, bliskih punku. To što je došlo kasnije, i to ne od trećeg, već bi se pre reklo od četvrtog albuma nadalje, nije nikakav "suprotan smer", već nadogradnja, za koju je takođe Harris glavni i odgovorni, a ne Bruce... Pa uzmi i izbroji koliko je ko pesama komponovao, pa ćeš videti. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Mala ispravka,Futureal je brza od Man On The Edge Hmmmm, ne bih rekao... Futureal je tempa otprilike kao Wicker man, dok je Man on the edge u pogledu tempa slična pesmi Aces high... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Sve cetri pomenute su GENIJALNE )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=YanCesjz3bw&feature=PlayList&p=02AA8514D6F90CBA&playnext=1&index=33 E ovo je jedna potcijenjena, ali strašna pjesma! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts