Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma volim ih i ja k'o 'leba da jedem, samo mi je set lista jako losa, pogotovo sto ima stvari sa Dance Of Death-a (i previse), koji je po meni njihov najgori album (sad ce fanovi koji seku vene na taj album da me hejtuju)...

Posted (edited)

Kul za pesme sa BNW i naslodnu sa DOD. Generalno nije mi losa lista, kapiram ih - i mene bi ubilo da vecno sviram "2 minutes to midnight" i "Run to the hills", smorilo je vise jbg.

Edited by Talvi
Posted
  On 8/15/2010 at 12:14 PM, Grobodan said:

A malo više detalja... setlista?

Set lista je ista na celoj turneju, izuzev na prvih par koncerata.

On 8/15/2010 at 1:42 PM, lemmy sixx said:

Ocajna set lista.

Ni za mene nije najbolja koju mogu da sastave, ali ok, drukchija je od prethodnih i fokusira se na period od Bruceovog povratka na ovamo. Chuo sam pesme koje do sada nisam uzhivo (ovo se posebno odnosi na Running Free i No More Lies), pa mi je ok.

On 8/15/2010 at 2:52 PM, Andrija Smith said:

Kad će više izbačit' glupu Iron Maiden i ubačit' Remember Tomorrow...

Lepo ti kazhe Lemmy. To im je zadnja pesma pre bisa vec otkad.

Posted (edited)

Znam ali je pjesma glupa. Ne moraju je izbačivat ali mogu barem početi da sviraju neke veličine sa prva dva albuma.

I jebo ih Sanctuary, debili. Jes da ga sada ne sviraju ali još više mrzim tu pjesmu od kako su je zadnju odsvirali u BG-u.

Edited by Andrija Smith
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
  On 8/15/2010 at 5:47 PM, Andrija Smith said:

Znam ali je pjesma glupa. Ne moraju je izbačivat ali mogu barem početi da sviraju neke veličine sa prva dva albuma.

I jebo ih Sanctuary, debili. Jes da ga sada ne sviraju ali još više mrzim tu pjesmu od kako su je zadnju odsvirali u BG-u.

Za svaku pesmu se mozhe reci da je glupa. Stvar ukusa. Sanctuary mi bash odogovara, a kad su je zasvirali u Areni, ja se radovao kao malo dete.

On 8/15/2010 at 5:58 PM, Routasydän said:

Super je lista, a ja inace volim DoD, do jaja je album. A i mene su smorili 2 minutes to midnight, run to the hills ..... jbg

Jebi ga, klasike ce uvek vrteti. Ja ih vishe volim nego nove stvari.

• Downvote 1
Posted
  On 8/16/2010 at 6:08 AM, Mr. Inferno said:

Mislim da bi konačno mogli da počnu da sviraju Alexander the Great. Pošto su na ovom albumu pokazali da im neparni ritmovi nisu problem.

Ma mogli su oni i ranije da je odsviraju bez problema, samo nece, to je problem...

Posted

Sinoć u Rumuniji se još jednom pokazalo ko je najbolji bend na svetu. :da: Svi u top formi, Bruce zapeo na par viših tonova, ali i dalje se bori. Meni je set lista odgovarala skroz, pošto su mi poslednji albumi veoma dragi. Highlightovi: Benjamin, Wildest dreams, The Wicker man i Blood brothers. :rockdevil:

Posted (edited)
  On 8/16/2010 at 7:50 AM, Joda said:

imaju li nedje lirike da se vide?

Reveal hidden contents

Starblind, The Talisman, The Man Who Would Be King <3

Edited by TopOfTheMorning
  • Upvote 4
Posted

Na prvo slusanje,ovaj novi album je poceo da mi zvuci kao Mejdeni od Coming Home.Alhemicar mi se izdvaja,ima prizvuk osamdesetih u sebi.Starblind isto ima nesto specificno u sebi,moderno mejdenovsko.I When the wild wind blows mi je klasicna mejdenovska epik pesma(poput rime of the ancient mariner,Alexander the Great,Phantom of the opera,bendzamin..).Ostale su mi standardne mejdenovske.

Sve u svemu prve tri pesme su opusteno mogle da lete s albuma,da se ja pitam,kao sto se ne pitam,lose su mi i najslabije u odnosu na ostatak albuma.

Za fazon koji se gura od Brave New Worlda je ok,kome se svidjaju mejdeni od tog perioda bice zadovoljan ovim albumom veoma mlogo.

UP THE IRONS!