Lord Iffy Boatrace Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 (edited) @Divlji Tigar E da taj sam interview i citao,hahahah papucar )) Edited September 9, 2010 by BruceBruce Quote
Zoidberg Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 @ BruceBruce Dajder link za to sto si citao o znacenju pesme Starblind. Quote
Joda Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 nadjoh neki butleg..sad ga skidam pa cu posle da vam javim jel valja sto... Quote
Ancient Mariner Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 (edited) IRON MAIDEN CREATE HISTORY IN THEIR 5TH DECADE. Kings of heavy metal, Iron Maiden, create history with their latest effort, The Final Frontier which has topped the charts in 29. countries. No other metal album before has been able to reach this landmark. The previous record was held by Metallica's Death Magnetic which topped the charts in 26 countries Evo ti :evotigana: Metaliko UP THE IRONS!!!!!! Edited September 11, 2010 by Ancient Mariner 5 2 Quote
lemmy sixx Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Ahahahahahahahahahaha!!!!!!!!Iron maiden fanovi su najjaci na svetu!!!!! 2 2 Quote
Ancient Mariner Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Ahahahahahahahahahaha!!!!!!!!Iron maiden fanovi su najjaci na svetu!!!!! Slazem se :mrgreen: Quote
Joda Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 (edited) Joda, sta bi s bootlegom? ovde ih ima nekoliko...ono kvalitet je ok bar mene... inace ako ima jos manijaka poput mene koji vole da sakupljaju sve moguvce i ne moguce obrade Mejdena evo jos jedna infoemacija KLIK Edited September 12, 2010 by Joda Quote
dok Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Ovde imate bootlega koliko hocete http://ironmaidenlibrary.blogspot.com/ Quote
Breakthru Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Au, ovo nije na engleskom, nigde ne pise kakav je snimak, odlucicu se za Jodinu varijantu, iako ovde ima novijih datuma... Quote
Joda Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 pazi pogledao sam ove njegove i tu se nalaze neki snimci koje imas tamo a mrtvi su..tako da vredi skinuti..a i brate imas cetri linka... Quote
Zoidberg Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Videh pre neki dan na netu buklet od novog albuma, odlican je. Cak sam i pomislio o kupovini x) Quote
Joda Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 ja to ne mogu nigde da nadjem..aj baci link zojdbeze... 1 Quote
Bata Trokrilni Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Videh pre neki dan na netu buklet od novog albuma, odlican je. Cak sam i pomislio o kupovini x) Buklet ništa specijalno, kao i svaki noviji Maiden album. Slike svemira i tekstovi, i to je to. Daleko je to siromašnije od one kolekcije remasterizovanih starijih albuma. 1 3 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Buklet ništa specijalno, kao i svaki noviji Maiden album. Slike svemira i tekstovi, i to je to. Daleko je to siromašnije od one kolekcije remasterizovanih starijih albuma. Jbg,drugo je remaster,naknadno izdavan,pa moze da nabije natenane fotke i sa turneja iz tih godina i bonus snimke i knjizicu na 24 strane.Npr na originalnom prvom albumu imam samo omot,i unutra tri fotke i zahvalnicu,na the number of the beast disku imam fotke tekstove i zahvalnicu sve na 4 stranice its...mada sto se tice fotki benda da,ubedljivo najsiromasniji do sada,jedna jedina fotka i jos zamracena,ostalo sve standardno. 1 Quote
Zoidberg Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 (edited) ^ Meni je ta zamracena slika benda bas do jaja. Valjda sto trenutno spremam ispit iz astronomije pa mi zato ta ideja sa planetama i svemirom zanimljiva x) @Joda http://cover-paradis...Entry&ID=537363 Edited September 13, 2010 by Zoidberg 1 Quote
Huszar Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 IRON MAIDEN CREATE HISTORY IN THEIR 5TH DECADE. Kings of heavy metal, Iron Maiden, create history with their latest effort, The Final Frontier which has topped the charts in 29. countries. No other metal album before has been able to reach this landmark. The previous record was held by Metallica's Death Magnetic which topped the charts in 26 countries Ni The Final Frontier ni Death Magnetic nisu to postigli jer su tako dobri albumi, nego zbog fanatichnih fanova koji su jedva dochekali da kupe nove albume. Hocu da kazhem da je za rangiranje na top listama zasluzhna reputacija bendova i gomila fanatichnih fanova. Quote
mikki270 Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 pretprosli je bilo los, prosli je bio los, ovaj je los, a bend ima reputaciju - nemojte ljudi sami sebe da kontrirate. Ajde ja cu vam malo pomoci - novi album je ultra giga mega fantastican i zato se kupuje siri se od usta do usta - to je to! 2 2 Quote
Huszar Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Bend koji je izdao 15 albuma ne stvara reputaciju na zadnja 3. Quote
Killing Floor Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 jbt gledam danas final frontier u valjevu kad ono 1700...koliko je u bg-u 1200-1300? Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 jbt gledam danas final frontier u valjevu kad ono 1700...koliko je u bg-u 1200-1300? 1600 Quote
Berliner Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Bend koji je izdao 15 albuma ne stvara reputaciju na zadnja 3. Bend ne čine ni ime, ni fanovi, ni zaostavstina, nego ljudi koji cine bend u sadašnjem trenutku i materijal s kojim tour-uju. Tvoja percepcija o Iron Maiden-u kao neprikosnovenom heavy metal bendu nije aktuelna, jer su svojim nezadovoljavajućim radom (i to u već podugačkom periodu i to u vise navrata) pokvarili tu reputaciju. Nisu se srozali u nekom "moralnom" smislu, nisu "izdali metal" itd. ali da su ostali bez ideja to je jasno vec godinama, a to je upravo onaj momenat kad to sto radi neki bend prestaje da ima smisla. ..po mom skromnom misljenju. 1 4 Quote
Sreta Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Meni su sve to jako dobri albumi posle Brave new worlda , ali nisu mu ravni ... Quote
Killing Floor Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 1600 Meni se cini da je Divlji tigar pominjao da je platio 1300kinti.... Quote
Recommended Posts