Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posted 18. oktobar 2017 - 10:52

User 1: Novi album “The Last One” mi je stvarno remek delo. Nadam se samo da neće biti i poslednji, mada naslov tako govori. A obavezno ću ih pogledati na Tha Last Tour of The Beast, posle koje su najavili da ide još jedna sa starim hitovima 1980-1995. Nadam se da će na Last Tour da sviraju što više stvari sa ovoga albuma!

User 2: Slažem se. Posebno mi se sviđa što je album do sada najduži, dugačak čak 98 minuta i što ima samo 2 pesme ispod 7 minuta. Ali ti ni u jednom trenutku nije dosadno. Sinoć sam ga obrnuo tri puta uzastopno i jedva sam zaspao, prepun utisaka o albumu. Čak i sa pokojom suzom u očima. Dickinson zvuči bolje nego u najboljim danima. A i ostali razbijaju!

User 1: Upravo tako, ovaj album mi je skoro kao DoD i TFF, a bolji nego BNW. Naravno daleko bolji nego sranja koja su izdavali osamdesetih. Poslednjih 17 godina pokazali su da jednostavno ne mogu da izdaju loš album.

User 3: Probao da slušam ovo, ali mi jednostavno ne ide. Odavno im je inspiracija na izmaku, vrte slične rifove, produžuju pesme više nego što iste objektivno zaslužuju ponavljajuci refrene i neinspirativne solaže do ludila. I sve mi je odavno Deja Vu. Po meni poslednji odličan Maiden album je Dickinsonov Chemical Wedding. Šteta što to nije imalo više uticaja na kasniji razvoj muzike u Maidenu…

User 2: Ovako nešto može da izjavi samo neko ko ne voli Maiden i ko nije dobro poslušao poslednje albume. Jer da jeste video bi kako je to vrhunac u njihovoj karijeri, ali i u muzici uopšte.

User 1: Da, lik lupa samo tako. Uvek se iznerviram kada ovako nešto pročitam na Maiden temi…

• Upvote 7
  • Downvote 2
Posted

Bravo! :v

Koje su sanse da Maiden dodje u Srbiju?

MALE!

Nikakve vec smo o tome razlglabali par stranica u nazad,ne isplati se praviti bilo koji koncert za koji planiras najmanje 10 000 jer je ovo Srbija i ovaj iz 2009. je bio na jadovite jade mislim da nisu opicili toliku cenu karata da bi cak i u minus otisli,nije tu bila velika zarada u pitanju,jos kao jedini koncert u Evropi,prvi na turneji bla bla i opet sa sve strancima bilo je jedva nekih 16 000...

• 2 weeks later...
Posted

Jebes bend koji snimi pesme kao sto su invaders i Alexander the great i ne svira ih uzivo xD

Inace pasce atina, sofija, budimpesta(nije sigurno), zagreb... Beograd 2011...

Rekla mi baba kurana u zamenu za neku kremu protiv cukljeva.

• Upvote 1
Posted

Sto bi u Transilvaniji svirali istu pesmu, nisu ni u Grckoj Alexandera niti npr u Rusiji Mother Russia. ;)

Neka budu Transilvanci srecni sto ce videti Maiden, dosta im je. ;)

U Grčkoj nisu svirali Alexander the Great jer bi im nakon toga makedonci jebali kevu :D

Posted

Jedno pitanje za sve Iron Maiden znalce.

U spotu Run To The Hills pojavljuju se inserti iz nekih crno-belog filma...well,kako se zove taj film? :)

Posted

Detaljne informacije sa blog-a prevoznika i organizatora:

Vodimo Vas na SONISPHERE FESTIVAL:IRON MAIDEN,SLIPKNOT,MOTORHEAD,ROB ZOMBIE,PAPA ROACH,APOCALYPTICA,MASTODON,...(25.VI Imola,Italy)

aranzman (karta + prevoz) 160 eur u pretprodaji

info: 064 1585 202

:rockdevil:

Posted

Što se italijanskog Sonisphere-a tiče:

Saturday, June 25

IRON MAIDEN

SLIPKNOT

MOTÖRHEAD

ROB ZOMBIE

APOCALYPTICA

MASTODON

PARKWAY DRIVE

ESCAPE THE FATE

LABYRINTH

Sunday, June 26:

LINKIN PARK

ALTER BRIDGE

THE CULT

GUANO APES

THE DAMNED THINGS

Koji je dan bolji, a? :haha:

Posted (edited)

Hahah da da to je taj spisak,ja cu u toku ovog meseca da uplatim za kartu a prevoz cu sledeceg meseca tako da sam tamo,i SOFIJA ce se organizovati isto Maiden/SLipknot/Motorhead headleaduju tako da se i tamo ide.

Edited by BruceBruce