Black desire Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Pa aj onda da se ubijemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reign of puppets Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 link 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Pa aj onda da se ubijemo... samo izvoli, samo ne znam kakve to ima veze s bilo čim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 @Black desire Album je generalno prosao vise nego ODLICNO kod fanova. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ali je zato kod svih ostalih ocenjen realno:smece. 4 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ti ne volis dugacke pesme i prog? Verovatno ti se zato i ne svidja, jesam u pravu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ne.Nego mnogo volim da serem. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Ne.Nego mnogo volim da serem. Hahahhaha ovo ide u najsmesnije postove )) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Ti ne volis dugacke pesme i prog? Verovatno ti se zato i ne svidja, jesam u pravu? Ja npr. volim i jedno i drugo, ali Mejden je fejlovao u oba. Nepotrebno dugacke pesme, 3 gitare, a opet tako prazno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 (edited) Ja npr. volim i jedno i drugo, ali Mejden je fejlovao u oba. Nepotrebno dugacke pesme, 3 gitare, a opet tako prazno... uopste se ne slazem sa tvojim subjektivnom konstatacijom. BTW kako je mocna ova verzija Wicker Man-a sad sa se bas podsetio: http://www.youtube.com/watch?v=SmejEmQWhts Edited April 19, 2011 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Ni ja se ne slazem sa tvojom subjektivnom konstatacijom da je album dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 X-Factor za siromasne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 album nije loš (mada sam ga slušao nedelju dana i posle više nisam osetio želju), ali ova fanovska (da ne kažem klinačka) proseravanja o tome kako je u pitanju mnogo zajeban, progresivan, kompleksan, teško svarljiv album su smešna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 The Final Frontier jeste prilično kompleksan i progresivan album, ali u svakom slučaju nije ni upola takav koliko su neki oldschool prog bendovi. I ja mislim da je album vrlo teško svarljiv - nije ni čudo što su ga mnogi batalili posle drugog, eventualno trećeg slušanja, da su se još malo potrudili ne bi se iščuđavali što ga pojedinci toliko gotive. Nije bolji od A Matter of life and death, sa The X Factor takođe ne može da se poredi, ali na albumu su prisutni elementi ta dva izdanja, kombinovani sa nekim klasičnim momentima a la 80s. Ne mogu da shvatim kako neki fanovi ranijih izdanja ne mogu da pronađu ništa što im se dopada na novom albumu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 meni je TFF bolji od prethodnog albuma koji je bio spektakularna fešta dosade. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Meni jedino Coming Home valja, a ostatak je teranje mrtvog konja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Ne mogu da shvatim kako neki fanovi ranijih izdanja ne mogu da pronađu ništa što im se dopada na novom albumu. Iskreno, ni meni ovo nije jasno. Ja posle The X Factora mogu da nabrojim plafon 5 pesama da kažem da su me oduševile. Svakom albumu dajem šansu, poslednji sam preslušao više od 10 puta. Ali svaki put imam utisak da ovakav album mogu da naprave svake godine po jedan. Pa se i ja pitam da li je do mene da su mi albumi iz 80tih tako genijalni, a ovi posle '95. tako prazni, razvučeni i dosadnjikavi. Zamislim se da li ja serem i tražim dlaku u jajetu zbog tih ranijih albuma? Ali vidim da ne razmišljam samo ja tako, pa možda i nije do mene 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Meni je utisak da su na BNW ispucali sve ideje. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 a bogme na Dance of Death su imali par prejebanih pesama - naslovna i "Paschendale". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Meni je naslovna uvek nekako bila bleda kopija Fear of The Dark-a... Journeyman mi je bila kul pesma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 sa DOD mi se iskreno dopala jedino No More Lies. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 ne kažem, ima na svakom od tih albuma dobrih pesama, zanimljivih deonica, momenata, ali ceo utisak koji ostavljaju, rastezanje, odugovlačenje, jednostavno navode na zaključak da nisu ništa spektakularno. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 sa DOD mi se iskreno dopala jedino No More Lies. Što bi meni na primer bila jedina pesma sa tog albuma koja mi se ne dopada toliko. Ovde se po meni može primetiti razvlačenje koje se pripisuje TFF-u. Pesma ima tri uzastopne gitarske solaže na istu pratnju i gitarske fraze koje su komotno mogle da budu izostavljene iz instrumentalne sekcije. Nemam ništa protiv refrena u kojima se ponavlja po par reči (AC/DC je izgradio karijeru na tome ), ali samo dokle god se ponavlja nešto dobro. Ovde refren ume da ubije u pojam. Sada se vratim na The Final Frontier i nekako kapiram da nijedna pesma nema pomenute probleme sa ponavljanjem. Nijedna pesma mi nije ostavila utisak kao da je razvučena čisto da bi bila dugačka, svaka sekcija je na mestu sa razlogom, ili budi emocije ili je jednostavno jebeno zarazna. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 sve pesme sa dod-a i sve pesme sa final frontier-a su fenomenalne. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Све песме Ороза и све песме Моби Дика су феноменалне. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts