Lord Iffy Boatrace Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Nicko ima 59, on moze jos jedno 5-6 godina. Svi ostali mogu po 10-ak godina minimum. Brate nadam se da si citao interview-u,nije njima do toga da sto duze sviraju...njihov poslednji koncert mora biti isti kao sto smo ih gledali ovih godina,sa istom energijom i istim zarom,zato ocekuj zadnju turneju za par godina bas zato sto hoce da razvaljuju do kraja kako valja i da takvi budu zapamceni. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Pa ono, ako moze Ozzy da drzi dvosatne koncerte u 63 godine, moci ce i Maideni bez problema. Ne neke velike turneje, naravno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Pa ono, ako moze Ozzy da drzi dvosatne koncerte u 63 godine, moci ce i Maideni bez problema. Ne neke velike turneje, naravno. Ozzy ovo sto svira kurcu nema veze sa onim sto je radio do pre par godina,vidis i sam kako opada posecenost i postaje pateticno po malo kad ga vidis tako depresivnog na bini,MAIDENI nikad nece dopustiti da ih pojede i sahrani nostalgija... 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Hocu da kazem da mislim da bi oni sjajno zvucali i u tim godinama. Kada primete da ne ide sve kako treba, neka prekinu, ali za sada nemaju nikakvih problema. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Hocu da kazem da mislim da bi oni sjajno zvucali i u tim godinama. Kada primete da ne ide sve kako treba, neka prekinu, ali za sada nemaju nikakvih problema. Naravno da nemaju za sad,zvuce SAVRSENO !!! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) BTW posto je NOVA ROCK fest rasprodat i nema sanse doci do karte po normalnim cenama,jedino platiti do 200 eura po veceri jer je nepamceni grabez za karte u pitanju,monday night(maiden,soad) je zakljucan jos davno tako i da smo hteli pre par nedelja nabaviti karte morali bi 3day ticket uzeti svakako a da idemo ispred festa tamo i da pokusamo naci te tapkarose da nas oderu i to je preveliki rizik jer ce cene stvarno biti astronomske a tapkarosa vrlo malo,zbog te cele situacije sam odlucio veceras putovati u PRAG na SONISPHERE FEST,sutra sviraju Maideni!!! VOZDRA Ovo je lineup: Edited June 10, 2011 by BruceBruce 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Covece, pa ovaj lineup je fenomenalan! Jos ces bolje proci! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Covece, pa ovaj lineup je fenomenalan! Jos ces bolje proci! E upravo sam dosao sa kartom u rukama,mogu ti reci da i meni ovaj lineup mnogo vise odgovara,KREATOR,MISFITS,BRACA CAVALERA i IN FLAMES kao slag na tortu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Nemoj da ne gledaš Mastodon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 I Sisters! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Mi smo vec u 10 ujutru u Pragu,a program krece negde posle 12 tako da cu sve pogledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Obavezno Mastodon! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 I In Flames, da nam kazes kako nov album zvuci uzivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) I In Flames, da nam kazes kako nov album zvuci uzivo. ja se iskreno nadam da In Flames nece previse forsirati nov album Edited June 10, 2011 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Znam da je los kvalitet fonom je slikano ali ajd sad A za ITALIJU su nam karte kod jedne ortakinje u Italiji... Edited June 10, 2011 by BruceBruce 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Obavezno da kažeš Brusu da ne lupeta više kako su bolji od Metalike. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Lucky bastard. Ajde pakuj se i gubi se odavde, pa se valjda vidimo na putu za Sofiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Obavezno da kažeš Brusu da ne lupeta više kako su bolji od Metalike. Hhahah prenecu mu brate,reci cu mu tebra porucuju ti sa JUGA pa ti sad vidi sta ces... )) Lucky bastard. Ajde pakuj se i gubi se odavde, pa se valjda vidimo na putu za Sofiju. Hvala brate moj,nadam se i ja tome.!!! Pozdrav ljudi! Edited June 10, 2011 by BruceBruce 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Kupi mi nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Pozdravi Lejdi Gagu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 izvataj je po guzici... onako muchki , iza ledja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Ovako,sad sam stigao,mrtav sam umoran,reci cu samo jedno,ZA OVAKO NESTO VREDI ZIVETI.... Inventory: Znojnica in flames gitariste,nicko mc brain palica,neka random kosulja koju je dickinson bacio u publiku,trzalica od nekog iz KORN-a i to je to. Kreator - moglo je to i bolje nabio sam se u prvi red na sredini bine i od pola 3 sam tu cekao Maidene. Cavalera Conspirisy - ODVALILI su i podigli jako atmosferu,stvarno vredi videti znaju posao. Mastodon - iako cenim njihovu muziku mislim da oni nisu muzika za festivale,bas je usporilo tempo i smorilo masu po omorini,stalno su se smenjivale omorina i kisa. In Flames - VEOMA PROFESIONALNO ODRADJENO,ODVALILI SU,KO GOD IH UZIVO NIJE POGLEDAO PREPORUCUJEM. KORN - Za sve fanove ovog benda ovo je bila super svirka,steta sto mi se ne svidja njihova muzika i performance pa nisam mogao da uzivam,iskoristio sam priliku da iscimam obezbedjenje da mi donese vode da ustekam za Maiden koji je sledio. IRON MAIDEN - ZA OVO STVARNO VREDI ZIVETI,SVIRKA PERFEKTNA,KONTAKT SA PUBLIKOM ODLICAN,sve je bilo savrseno,jos je kisa krenula da pada i vetar krenuo da duva sto je jako doprinelo atmosferu na recimo WHEN THE WILD WIND BLOWS....jezio sam se tokom celog koncerta i u nekim trenucima suze pustao...,jedina zamerka za organizatore koji nisu nikako mogli da sprece kapljanje vode na opremu i na binu pa su clanovi benda imali malo problema sa morkim podom i sl,Dickinson se klizao na RUNNING FREE hahah...UP THE IRONS.! 6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 A brate. Sad jos vise cekam da cujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Ovako,sad sam stigao,mrtav sam umoran,reci cu samo jedno,ZA OVAKO NESTO VREDI ZIVETI.... Inventory: Znojnica in flames gitariste,nicko mc brain palica,neka random kosulja koju je dickinson bacio u publiku,trzalica od nekog iz KORN-a i to je to. Kreator - moglo je to i bolje nabio sam se u prvi red na sredini bine i od pola 3 sam tu cekao Maidene. Cavalera Conspirisy - ODVALILI su i podigli jako atmosferu,stvarno vredi videti znaju posao. Mastodon - iako cenim njihovu muziku mislim da oni nisu muzika za festivale,bas je usporilo tempo i smorilo masu po omorini,stalno su se smenjivale omorina i kisa. In Flames - VEOMA PROFESIONALNO ODRADJENO,ODVALILI SU,KO GOD IH UZIVO NIJE POGLEDAO PREPORUCUJEM. KORN - Za sve fanove ovog benda ovo je bila super svirka,steta sto mi se ne svidja njihova muzika i performance pa nisam mogao da uzivam,iskoristio sam priliku da iscimam obezbedjenje da mi donese vode da ustekam za Maiden koji je sledio. IRON MAIDEN - ZA OVO STVARNO VREDI ZIVETI,SVIRKA PERFEKTNA,KONTAKT SA PUBLIKOM ODLICAN,sve je bilo savrseno,jos je kisa krenula da pada i vetar krenuo da duva sto je jako doprinelo atmosferu na recimo WHEN THE WILD WIND BLOWS....jezio sam se tokom celog koncerta i u nekim trenucima suze pustao...,jedina zamerka za organizatore koji nisu nikako mogli da sprece kapljanje vode na opremu i na binu pa su clanovi benda imali malo problema sa morkim podom i sl,Dickinson se klizao na RUNNING FREE hahah...UP THE IRONS.! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Ovako,sad sam stigao,mrtav sam umoran,reci cu samo jedno,ZA OVAKO NESTO VREDI ZIVETI.... Inventory: Znojnica in flames gitariste,nicko mc brain palica,neka random kosulja koju je dickinson bacio u publiku,trzalica od nekog iz KORN-a i to je to. Kreator - moglo je to i bolje nabio sam se u prvi red na sredini bine i od pola 3 sam tu cekao Maidene. Cavalera Conspirisy - ODVALILI su i podigli jako atmosferu,stvarno vredi videti znaju posao. Mastodon - iako cenim njihovu muziku mislim da oni nisu muzika za festivale,bas je usporilo tempo i smorilo masu po omorini,stalno su se smenjivale omorina i kisa. In Flames - VEOMA PROFESIONALNO ODRADJENO,ODVALILI SU,KO GOD IH UZIVO NIJE POGLEDAO PREPORUCUJEM. KORN - Za sve fanove ovog benda ovo je bila super svirka,steta sto mi se ne svidja njihova muzika i performance pa nisam mogao da uzivam,iskoristio sam priliku da iscimam obezbedjenje da mi donese vode da ustekam za Maiden koji je sledio. IRON MAIDEN - ZA OVO STVARNO VREDI ZIVETI,SVIRKA PERFEKTNA,KONTAKT SA PUBLIKOM ODLICAN,sve je bilo savrseno,jos je kisa krenula da pada i vetar krenuo da duva sto je jako doprinelo atmosferu na recimo WHEN THE WILD WIND BLOWS....jezio sam se tokom celog koncerta i u nekim trenucima suze pustao...,jedina zamerka za organizatore koji nisu nikako mogli da sprece kapljanje vode na opremu i na binu pa su clanovi benda imali malo problema sa morkim podom i sl,Dickinson se klizao na RUNNING FREE hahah...UP THE IRONS.! Svaka cast matori! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts