Jump to content

Iron Maiden

Black Knight

Recommended Posts

realno, znalo se još kad su prvi članak objavili da će Sabbathi biti na 1. mestu :D

Naravno,Maideni su srecom dobili ovo drugo mesto,i tu ne pripadaju,po mom ukusu su na #1 i uvek ce biti al generalno ne verujem da su i za #2.

Edited by Lord Iffy Boatrace

Deris je covek sa kojim bih se najpre druzio od bilo koga skoro iz metal sveta. Kraljina na kub, a cenim i da zna sta je dobra gandza pa bi se bas nasli ko stari ortaci. U svakom njegovom intervjuu sam bukvalno mogao da cujem sopstvene reci tj. kao da je lik iz kraja. Respect for life!!!

• Upvote 2

Deris je covek sa kojim bih se najpre druzio od bilo koga skoro iz metal sveta. Kraljina na kub, a cenim i da zna sta je dobra gandza pa bi se bas nasli ko stari ortaci. U svakom njegovom intervjuu sam bukvalno mogao da cujem sopstvene reci tj. kao da je lik iz kraja. Respect for life!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9RcM5J335WI

Ne znam,meni je bas antipatican,na stage-u se mnogo bas prenemaze i njegov glas ne volim jer je previse nekako sladunjav...

Kiske je za mene bio prava stvar za Helloween.

Pa jebi ga ja volim i Derisa i ne znam zasdto je prenemaganje kada se covek skroz unese u ono sto radi. Jednostavno se vidi da covek obozava ono sto radi i mogu reci da od svih pevaca koje sam do sada video uzivo Deris ima ubedljivo najbolji live nastup i najbolji je soumen. Bukvalno je u jednom trenutku poceo da simulira drkanje kada je atmosfera dostigla vrhunac. Tada niko nije smeo da izvadi fotoaparat da slika na koncertima jer su branili, a on je terao ljude da vade sve sto imaju i pozirao u sred nastupa. Po meni lik je veoma potcenjen, a velika je legenda. Moje misljenje mozda ali i to nesto znaci.

Priznajem da sam se smorio kada je Kiske otisao i nisam ga voleo dok nisam cuo prvi album sa njim. Onda sam priznao da je dostojna zamena i dan danas tako mislim. U Pink Cream 69 je bio fenomenalan i sa njima bi napravio vrhunsku karijeru da je ostao sa njima.

Edited by HEFEST
  • Upvote 3
  • Downvote 1

Btw se vratimo na TOPIC,ako sam dobro informisan novi album Maidena treba da izadje negde u MAJU mesecu zatim sledi turneja u USA/Canada koja ce biti uvod u 3 naredne godine promocije novog albuma...

Po mojoj proceni predstoji nam kraci album sa dosta mid-tempo materijala + eventualno jedna EPIC stvar,turneja ce sadrzati dosta manje datuma nego sto smo ocekivali da gledamo + veci razmak izmedju datuma.

Opet RiR!! :) Sa novim pesama (nadam se) može da bude opasan DVD!!

RiR mozda ovoga puta nece biti streamovan,niko to ne zna,ne mora svake god da bude stream :).Moguce da ce stream biti sa onog iz Las Vegasa...

Ono sto me mnogo vise raduje jeste sto su u Juznoj Americi ipak 2015. a ne samo kanada i u.states a RiR kao RiR,nadam se da bude sto vise vise solo nastupa a sto manje festiala,to bar tamo moze odlicno da prodje sto se posecenosti tice...