Demon Seed Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Pa da, zezanje. Kuruz u stvari headbanguje vascijeli dan na albume Maidena od BNW pa na ovamo. Produkcija na starim mu se ne dopada. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Kuruz je ustvari veci fan Maidena od mene i Murray-a . Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Kuruz je u stvari prikriveni fan mejdena, a Brus fan Metalike, samo nas zeza godinama. Quote
kuruz Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 pa nisam fan volim dva albuma tj tri a slušao sam 7-8, za ostale nisam imao živaca 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 pa nisam fan volim dva albuma tj tri a slušao sam 7-8, za ostale nisam imao živaca Si probao Bruce-a solo? Quote
kuruz Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 jesam al davno, treba opet baš ću da ih skinem sad Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 jesam al davno, treba opet baš ću da ih skinem sad Accident of Birth,Chemical Wedding i Tiraniju Dusa skini i to prvo preslusaj. 1 Quote
In The Flesh Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Vidi,o tome ko je POVECI,VECI,VERNIJI i slicne glupe detinjaste fore generalno ne diskutujem.Slusam bend i pratim bend zato sto me ispunjava,ne samo muzicki vec i duhovno.Sta sam sve spreman da uradim zbog te satisfakcije sam vec dokazao mnogo puta i mogu reci da generalno gledano verovatno je to preslo granice zdravog razuma cega se iskreno ne ponosim ali ja drugacije ne bih mogao da zivim.Moja zrtva je u nekim trenucima bila tolika da se merila sa opsesivnim suicidalnim slucajevima i da njih nije bilo verovatno ne bih bio povredljiv toliko po pitanju Maidena. Umirao sam i bivao opet rodjen mnostvo puta i dostigao neke stvari o kojima sam mogao samo da sanjam.Kada je bilo nemoguce nalazio sam nacina i snage da ne odustajem i da istrajem do kraja po svaku cenu. Mr. Murray >>>>>> 4 1 Quote
Grobodan Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 (edited) Đubre >>>>> Mr. Murray Edited April 1, 2015 by Grobodan 5 1 Quote
Totamealand Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Zanimljivi rezultati polla, prilično sam iznenađen visokom pozicijom Killersa i Brave new worlda. Dajte neki tiebreaker za ove izjednačene albume, da imamo lepšu rang listu. Quote
Vic Rattlehead Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Meni najčudnije da ovaj nusprodukt od novog albuma ima ijedan glas. 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 (edited) Toliko LJUDIMA ne znaci..... (btw jos nije zavrseno) https://www.youtube.com/watch?v=KDLDzpPQ4tc Edited April 2, 2015 by Lord Iffy Boatrace 3 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 (edited) Btw ovu tetovazu sam uradio,mozda je malo smesno a mozda i ne,kao podrsku Dickinsonu za ove mracne dane koje imao uz text: If I could survive to live one more time I wouldn't be changing a thing at all Do more in my life than some do in ten I'd go back and do it all over again For I have lived my life to the full I have no regrets But I wish I could talk to my family and tell them that one last goodbye Edited April 2, 2015 by Lord Iffy Boatrace 2 2 Quote
Mr.Murray Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Ljudi 'FORA' je preglupa, to mi je i bio cilj. Da vas iscimam na milisekundu, samo da osetite leptiriće na sekund, zapravo, 1. april za to i služi, JEBEM MU MATER? Ko je veći fan je smešno diskutovati. Pričao sam uživo sa Bobanom i zaista smo se usaglasili sa činjenicom da smo obojica (fanboyevi) hard core fanovi i to je to. Svako to pokazuje na drugi način. Prave fanove Maidena koje sam ja upoznao (u Srbiji) mogu da nabrojim na prste. Btw, odlična tetovaža BruceBruce. 4 Quote
Talvi Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 samo da osetite leptiriće na sekund leptirići što je Brus umro? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Ljudi 'FORA' je preglupa, to mi je i bio cilj. Da vas iscimam na milisekundu, samo da osetite leptiriće na sekund, zapravo, 1. april za to i služi, JEBEM MU MATER? Ko je veći fan je smešno diskutovati. Pričao sam uživo sa Bobanom i zaista smo se usaglasili sa činjenicom da smo obojica (fanboyevi) hard core fanovi i to je to. Svako to pokazuje na drugi način. Prave fanove Maidena koje sam ja upoznao (u Srbiji) mogu da nabrojim na prste. Btw, odlična tetovaža BruceBruce. Bravo FILIPE tacno tako,ja sam veci fan 3 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Bravo FILIPE tacno tako,ja sam veci fan 1 1 Quote
fenster Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Šokantno loš plasman albuma Fear of the Dark. Imajmo u vidu da je naslovna numera jedna od prvih asocijacija na ovaj bend, odmah posle Edija maskote. Weekend Warrior - ubedljivo najbolja pesma sa istog. Dajte poll... ako ga već nije bilo. Najbolje, a nesvirano uzivo sa FOTD (po meni): 2 Quote
Mr.Murray Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Moji favoriti sa FOTD su Judas Be My Guide, Afraid TSS! 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Moji favoriti sa FOTD su Judas Be My Guide, Afraid TSS! Judas be my guide jedna od najpodcenjenijih pesama iskreno. Quote
Havočka Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 jedina koja valja, pored legacy iskreno 3 3 Quote
Vic Rattlehead Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Afraid To Shoot>>>>>Brave New World. 2 1 Quote
fenster Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 FOTD je jako lose prosao na glasanju, a kod njega je tragicna cinjenica da vise od pola pesama nikad nisu uzivo svirali.... Quote
Recommended Posts