Mr.Murray Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 TFF je procureo oko nedelju dana pre official date-a. Tako da ljudi, za oko 7 dana je moguće očekivati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Metallica nije dovoljno EPIC da bude najveci metal bend. Da, i nema dovoljno intergalaktickih refrena. Jbg-a,AMER klasican.... Ne, nego uspesniji muzicar klasican. da se ne lažemo, Metalika je dobar deo svoje veličine dostigla jer su se jednostavno našli na pravom mestu u pravo vreme I ti si se nasao na pravom mestu, samo u pogresno vreme. Jer nisam imao fotoaparat. Pa bih bio 100% siguran u neke stvari. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Manowar je najveći , manowar je velik ja ne jedem leba, jedem samo čelik! bakster stokman>darkonet 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Behind the scenes Speed Of Light! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Prvi put se susrećemo sa lyricima sa albuma i do sada (po mom mišljenju) najbolji reviewom za novi album. http://www.jedbangers.com.ar/web/iron-maiden-the-book-of-souls/ Copy - paste na Google translate, savršeno je prevedno na English. Jeeeebootee SOMEBODYY SAVEEE MEEEE. Kakva će kidalica ovo da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Sada bas nesto gledam, sta mislite koji je po vama najboji Bruce-of preformans? Ja mislim da je na Hammersmith-u '82 god. Ne znam ni koju pesmu da uzmem za primer, al ajd na 6:10 Tokom celog koncerta se vidi da se bas potrudio iz petih zila, mozda zato sto je jos bio zelen u bendu, ili sto je znao da se snima za live album, ali kako god meni jedan od najboljih otpevanih koncerata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 На том концертном албуму је певао 100 пута боље него на "Live After Death". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Agreed. 1:07 lol Kad smo vec kod Life After Death, primetio sam u par clipova na Rime Of The Ancient Mariner na istom delu pesme Adrian kao da nesto zeza Davea, ne znam koja mu to fora. 12:33 10:58 I Lady Gaga sa TNOTB majicom. http://loudwire.com/...n-next-madonna/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destruction of mankind Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Moraš uzeti u obzir kolika je World Slavery turneja bila, pičili su svirke dan za danom, bez odmora bukvalno, American leg pogotovo kada je Live After Death i sniman. Poslušaj bonus sa Live After Deatha sniman u Hammersmithu, ima dosta razlike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 čisto da znate, ovo što se pojavilo na mediaboom-u je fejk, počela je sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Stigao mi baš link od ortaka, nije mogao da se otvori. Reko', čim niko ne spamuje na fejsu, mora da su fejkovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destruction of mankind Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 (edited) Realno, rano je da procuri s obzirom koliko paze na to, Rod Smallwood šupčina kotroliše sve oko izdanja Edited August 22, 2015 by destruction of mankind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 (edited) Evidentno fejk :/ I got punk'd Edited August 22, 2015 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Biće leak. Ne mogu više, ubija me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Mene će kao držati novi Spock's beard i Ghost do tada, ali postaje baš napeto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 http://consequenceofsound.net/2015/08/iron-maiden-dedicate-new-song-to-robin-williams/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 (edited) "I ask myself how could he be so depressed when he always seemed to be so happy." Odlicna tematika,jedva cekam da cujem stvar.Vecina ljudi koji su zaista depresivni i cuvaju neki mrak u sebi jesu nasmejani i veseli NAIZGLED kao Robin i to je ono sto je zanimljivo,super da to neko vidi i da je pesma o tome.Kad vidim ove klinke i klince koji se loze na skandinavski metal pa se istripuju da su depresivni da zele gore da zive i bacaju sebe u nekakve debilne tripove i od sebe namenski prave depresivne osobe zgadi mi se zivot. Da se razumemo ja volim depresivnu muziku,obozavam je cak sta vise,volim da osetim i da mi sledi krv u zilama kad se taj emotion improvizuje kroz muziku i da to zvuci fantasticno...Al ja se u tom trenutku osecam cak ispunjeno,prijatan mi je osecaj to da slusam i da uzivam,dok zaista bolesne depresivne osobe zive rockstar nacin zivota i ne pokazuju svoje pravo lice nikom sem odrazu ogledala,u vecini slucajeva,naravno ne treba generalizovati. Edited August 24, 2015 by Lord Iffy Boatrace 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Poenta "depresivne" mjuze nije da te još više izbedači, već da te dovede do pomirenja sa situacijom, koliko god ona bila smor. Interesantna posveta, imam utisak da će biti vrlo dirljiva pesma. Uvek mi je zanimljivo kada vidim da su tekstovi bazirani na istinitim događajima i stvarnim osobama, treba znati istorijsku pozadinu radi adekvatnog razumevanja pesme i to je čini dubljom i ozbiljnijom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Poenta "depresivne" mjuze nije da te još više izbedači, već da te dovede do pomirenja sa situacijom, koliko god ona bila smor. Interesantna posveta, imam utisak da će biti vrlo dirljiva pesma. Uvek mi je zanimljivo kada vidim da su tekstovi bazirani na istinitim događajima i stvarnim osobama, treba znati istorijsku pozadinu radi adekvatnog razumevanja pesme i to je čini dubljom i ozbiljnijom. Jedno je melanholicno drugo je depresivno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Ponovo preslusavam Speed of Light, i nije mi jasno zasto su ostale dve gitare bas toliko utisane, stvarno je fail Kevin Shirley, a i bass moze jace, ipak su ovo mejdeni. Pojacao lik vokal i bubnjeve a ostalo ko jebe, tako se barem meni cini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Svidja mi se kako je otpevao na 3:57 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Izgleda mi prilično OKEJ, za razliku od svega FEJK na netu od čega mi se kenja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Šta može da ti izgleda OK kad nema apsolutno ništa na tom klipu? 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts