kuruz Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Inace kako vi slusate neki novi album? Radite nesto sa strane ili ste potpuno posveceni muzici? Ja u zadnje vreme praktikujem ovo drugo, trenutno lezim i slusam, jedina aktivnost je sto sam citao forum usput i pisao ovu poruku kad sam kod kuće, uvek radim neobavezno uz to, tipa čitam forume ili perem sudove najpažljivije slušam kad sam napolju, dok šetam Quote
Grobodan Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 perem sudove Znaci slusas muziku jednom u 2 nedelje Quote
kuruz Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 JF za kulturu, RSB za osmehe Znaci slusas muziku jednom u 2 nedelje otprilike haha Quote
sinkler666 Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 (edited) Ja sam muziku najozbiljnije preslusavao u busu,na putu ka poslu....i sa. Edited August 30, 2015 by sinkler666 Quote
bo88gdan Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 jebote Empire of the Clouds kakva pesmetina 2 Quote
sinkler666 Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Da li je neko primetio onaj divni Deep Purple trenutak na 3:17 u pesmi Shadows Of The Valley? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Da li je neko primetio onaj divni Deep Purple trenutak na 3:17 u pesmi Shadows Of The Valley? Meni je to bas classic Maiden momenat . Quote
sinkler666 Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 (edited) Ne kazem da nije Maiden.Ali me je u startu podsetilo na Purple.Mislim,nekome mozda ne zvuci tako ali,taj spoj gitare i orgulja...Lord-Blackmore:-))))))))))))) Time ni ne mislim da je ekipi iz Maidena to bila namera. Edited August 31, 2015 by sinkler666 Quote
Angelystor Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Kad smo kod te pesme, meni je onaj intro mnogo više pokraden iz Halloween theme nego iz "Wasted Years". 1 Quote
sinkler666 Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Nekako bih se mogao zakleti da Maidenima nije potreba potkradati druge a ni sebe. 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 (edited) Nije potkradanje naravno vec samo slicno smisljen rif,big deal,koliko koincidencija sam nasao godinama u mnogim pesmama i ne samo kad su Maideni u pitanju ne vidim zasto se dize tolika galama oko toga. Ta pesma ako cemo realno najvise podseca na Fallen Angel.... Edited August 31, 2015 by Lord Iffy Boatrace Quote
sinkler666 Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 E,sto vise slusam album,sve mi bolje lezi. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Odma' skakanje, frka. Ma nije skakanje,nije frka u pravu je covek al ne vidim zasto je toliko cudno kad se neki rifovi podudaraju,that's all . Ne mozes svirati isti zanr 40 god a da nekad ne ponovis neku deonicu ili je namenski dodas da bude ispadne cool . Kako ZORAN KULINA GARO GARO GARIS LI SE SADA,svaka pesma mu HIT a isti bit cepa sve vreme . Quote
sinkler666 Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Ma nije skakanje,nije frka u pravu je covek al ne vidim zasto je toliko cudno kad se neki rifovi podudaraju,that's all . Ne mozes svirati isti zanr 40 god a da nekad ne ponovis neku deonicu ili je namenski dodas da bude ispadne cool . Kako ZORAN KULINA GARO GARO GARIS LI SE SADA,svaka pesma mu HIT a isti bit cepa sve vreme . A pesme o Danijeli koja je otisla,obecala,vratila se,trudna,...? Besmrtni hitovi. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 A pesme o Danijeli koja je otisla,obecala,vratila se,trudna,...? Besmrtni hitovi. Danijela Svercerka je BAJA MALI KNINDZA . Quote
Antikristina Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Šo kaže Brega 'mora ličit na nešto, ne valja kad ne liči ni na šta' 1 Quote
lemmy sixx Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Preslusah album i onako, klasicni Mejden. U svakom slucaju bolji je od prethodnika, Speed Of Light i Death Or Glory su do jaja pesme, ovo ostalo trt mrt. Za moj ukus predugacke pesme sa previse praznog hoda. Quote
Night Prowler Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Pitao sam u Dallas Music Shop i kazu bice u prodaji kod nas tek "sredinom ili krajem septembra" Quote
Demon Seed Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Speed of Light i Death or Glory mi najbolje zasad... Preslusah album i onako, klasicni Mejden. U svakom slucaju bolji je od prethodnika, Speed Of Light i Death Or Glory su do jaja pesme, ovo ostalo trt mrt. Za moj ukus predugacke pesme sa previse praznog hoda. MOJ LEMI I JA KAKO DELIMO MIŠLJENJE Lepo si rekao to za prazan hod Quote
Kumodraski Vo Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 (edited) Pitao sam u Dallas Music Shop i kazu bice u prodaji kod nas tek "sredinom ili krajem septembra" Zato sto treba da im stigne superdeluxe digilimited enchanted izdadje od sedam i po hiljada.. Edited August 31, 2015 by Kumodraski Vogue Quote
Demon Seed Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Bolje kupiš novu WoW ekspanziju za te pare... Meni je ceo vajb kao da su se skupili negde i rekli "e ljudi, aj sad popijemo koje pivo i cepamo nas zvuk... ...i da stavimo na album baš sve što odsviramo!'' 2 1 Quote
lemmy sixx Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 MOJ LEMI I JA KAKO DELIMO MIŠLJENJE Lepo si rekao to za prazan hod Srodne duse slozna braca. Quote
Recommended Posts