Demon Seed Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Šta je rekao Henry Rollins? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 ja sam taj snimak prvi i okacio i to jeste poenta naravno da su Maiden fanovi najvise posveceni Maidenima,ali takodje pored Maidena sam toliko metal i punk/hardcore albuma u zivotu poslusao i doktorirao da mogu da drzim predavanja i da pisem seminare o njima. Cist primer GROB kao enciklopedija za metal,covek naravno kaze da su Maideni najbolji i najveci bend na planeti ja ne vidim u celu je problem... Quote
lemmy sixx Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Mozete ti i grob da prdite do mile volje, Metalika je u svakom pogledu veca i bolja. 6 Quote
kuruz Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 (edited) odgovor na pitanje ko je bolji može biti isključivo subjektivan pitanje ko je veći se ne postavlja, jer svako zna da je to Metalika Edited September 2, 2015 by Underkuruz 1 Quote
sinkler666 Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Henry Rollins? Pa,po cemu je taj covek uopste kompetentan da drzi predavanje o bilo cemu? Pre bih poslusao sud jednog Cukica. 1 1 Quote
Talvi Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Metallica je dosegla onu tačku kad je postala veća od celog žanra. Maideni taj trenutak nisu imali. ergo, stvar je jasna Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 odgovor na pitanje ko je bolji može biti isključivo subjektivan pitanje ko je veći se ne postavlja, jer svako zna da je to Metalika Kreces ti polako da prelazis na nasu stranu vidim ja.... Previse si tolerantan,to je prvi znak ... Quote
lemmy sixx Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Nije, samo je objektivan. Tebi stran pojam. 2 2 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 (edited) Nije, samo je objektivan. Tebi stran pojam. ti si brate Borise sinonim za OBJEKTIVNOST ! Ja ne vidim kako neko moze reci za mene da nisam objektivan kad kazem da Bruce Dickinson nije najbolji pevac u metalu i rokenrolu uopste? Zar to nije objektivnost oca mu jebem? Meni najvise lezi njegova boja glasa al opet to je do mene,za mene nikad nece postojati bolji pevac a i frontman al generalno nije najbolji pevac. Edited September 2, 2015 by Lord Iffy Boatrace Quote
The Trooper Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Ne znam još šta da kažem o ovom novom albumu. Quote
Vic Rattlehead Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Metallica je dosegla onu tačku kad je postala veća od celog žanra. Ovo je istina, i bukvalno svi koji vole metal treba da budu zahvalni Metallici što je dovela metal na tako jedan masovan nivo. Mada, i Maiden je tu negdje po veličini i popularnosti, samo što je Metallica bolji bend, razumije se. 1 3 Quote
Night Prowler Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 The Book Of Souls MP3 @ 320 KBPS CD-RIP Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 E pa kad nisi fanatik, vidiš, ovaj Dekapitator Prisoner verovatno nije slušao većinu ovih bendova što se spominju gore ali već zna da su Maideni bolji. Nesto od toga sam i slusao, ali kao da nisam. Nisam nista od toga zapamtio. Sad kad bi mi neko pustio, ne bih mogao da prepoznam. Toliko o zanimljivosti i kvalitetu 2 Quote
Night Prowler Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 The Book Of Souls FLAC CD-RIP Quote
Milos Pink Floyd Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 (edited) zanima me kriterijum po kom je metallica veca od mejdena, a isto me i obrnuto zanima (kako su mejdeni veci od metallice). A i jednima i drugima je poslednjih 10 godina judas dao domaci zadatak, AOR, nostradamus i ROS su jebacine od albuma, posebno AOR, kakav album.. Edited September 2, 2015 by Milos Pink Floyd Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 zanima me kriterijum po kom je metallica veca od mejdena, a isto me i obrnuto zanima (kako su mejdeni veci od metallice). A i jednima i drugima je poslednjih 10 godina judas dao domaci zadatak, AOR, nostradamus i ROS su jebacine od albuma, posebno AOR, kakav album.. Kao sto je neko rekao: Metallica je u jednom momentu bila veca od celokupnog zanra. Judas je izbacio dobre albume, ali nisu ni prineti ovima. Angel of retribution kida, tu nema price. Meni u top 5 od Judasa. Nostradamus je najvece djubre koje su izrodili. Redeemer je super, ali ga je The book of souls ocistio legitimno. Quote
In The Flesh Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Luka je sve objasnio. Bas svaka mu je na mjestu. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Totamealand je sve objasnio. Bas svaka mu je na mjestu. Ispravka prijatelju dragi . Quote
In The Flesh Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Nesto ne mogu da dozivim kritiku covjeka koji u niku ima pjesmu Mejdena kao validnu. Klasicni fanboj review. 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Nesto ne mogu da dozivim kritiku covjeka koji u niku ima pjesmu Mejdena kao validnu. Klasicni fanboj review. Mladja je stvarno kompetentan decko da napravi takav review i to tvrdim a verujem i svi koji ga licno poznaju,a to sto je tako potpisao pre X vremena kao sto sam i ja bio BruceBruce nema apsolutno nikakve veze... Kakve veze ima... 2 1 Quote
In The Flesh Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Nista kompetentniji nego bilo ko drugi s ove teme. Svi imamo usi, svi slusamo Mejdene. Iskreno, za covjeka koji slusa prog, ova izjava kako su Mejdeni uvijek naginjali istom ne bi trebalo da se nalazi ni u podsvijesti a kamoli da je izusti. Ako je odlika proga pjesma od vise dionica i 10+ minuta, onda su Mejdeni prog, slazem se. 2 Quote
Milos Pink Floyd Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 ma dajte ne sprdajte se, najprogresivniji mejdenov album je AMOLAD koji nije ni blizu da se moze nazvati progresivnim...Ovaj ima par progresivnih deonica i to je sve. Ranije, ja bar, nisam cuo ni trunku progresivnosti kod mejdena. To sto im pesme imaju po 10+ minuta i imaju klavijature eventualno to ne znaci nista ja sam taj snimak prvi i okacio i to jeste poenta naravno da su Maiden fanovi najvise posveceni Maidenima,ali takodje pored Maidena sam toliko metal i punk/hardcore albuma u zivotu poslusao i doktorirao da mogu da drzim predavanja i da pisem seminare o njima. Cist primer GROB kao enciklopedija za metal,covek naravno kaze da su Maideni najbolji i najveci bend na planeti ja ne vidim u celu je problem... dal su najbolji ne znam (tj nisu sigurno) ali te moram ispraviti za najveci, najveci bend je Rolling Stones, dakle pricamo o muzickim sastavima koji postoje u sadasnjosti 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 ma dajte ne sprdajte se, najprogresivniji mejdenov album je AMOLAD koji nije ni blizu da se moze nazvati progresivnim...Ovaj ima par progresivnih deonica i to je sve. Ranije, ja bar, nisam cuo ni trunku progresivnosti kod mejdena. To sto im pesme imaju po 10+ minuta i imaju klavijature eventualno to ne znaci nista dal su najbolji ne znam (tj nisu sigurno) ali te moram ispraviti za najveci, najveci bend je Rolling Stones, dakle pricamo o muzickim sastavima koji postoje u sadasnjosti A najbolji pevac je Mumba Zakiri? Quote
Milos Pink Floyd Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 ne znam ko je najbolji pevac niti ko je najbolji bend, znam da je najveci rolling stones...da mozda nisam u pravu? msm totalno je offtopic i nepotrebna diskusija ali ne znam cemu toliko velicanje benda..bolje pricajte o albumu bez netacnih informacija o najboljem najvecem i sl Quote
Recommended Posts