Јарослав Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 ja išao prošli vikend na silent disco, najbolji provod ikada Quote
Vic Rattlehead Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Ali opet je Metallica veća 5 1 Quote
truliandedzombileš! Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 od svih jumetalaca ovi što pričaju da su rasprave nepotrebne najviše zaslužuju ban 5 Quote
Talvi Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 to je direktno podrivanje suštine ovog foruma Quote
Demon Seed Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Po čemu nisam kompetentan? Zato što sam greškom poslao dva puta ili zato što nisam bio dugo na forumu pa bi me interesovalo koliko? Ili možda samim tim što mi je nick The_Trooper nemam pojma o Metallici? Objasni mi molim te kad sam se to pozvao na joindate? Iam neke zaostatke puberteta pa mi naiđe Zaebavam se bre, ne pratiš diskusiju od početka pa ne razumeš kako funkcioniše kompetencija ovde... A na joindate si se pozvao poslednjom rečenicom iz prethodnog posta, nemoj da se praviš lud ;-) Iskuliraj uz jednu Genesis pesmu nježnu kosmičku Quote
Demon Seed Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 random nam ne treba, novi Maiden je tu Quote
The Trooper Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Iam neke zaostatke puberteta pa mi naiđe Zaebavam se bre, ne pratiš diskusiju od početka pa ne razumeš kako funkcioniše kompetencija ovde... A na joindate si se pozvao poslednjom rečenicom iz prethodnog posta, nemoj da se praviš lud ;-) Iskuliraj uz jednu Genesis pesmu nježnu kosmičku Ne znam zašto ti moj joindate bode oči i kakve od veze ima? Quote
Demon Seed Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Pa kako ne znaš, zato što je raniji od mog Quote
Antikristina Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Pomislila sam da je sinkler novi omladinac, ovakve priče čujem uglavnom od petnaestogodišnjaka Quote
Demon Seed Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Svaka čast Sinkleru, ali on greši u tome što ga uopšte boli kurac ko gde ide i šta radi :blek: Quote
Antikristina Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Pa to, kao metal propada jer posle svirke idu u kafane da kite pevaljku prstima masnim od janjetijne Ili slušaju Rijane nedajbože Quote
Demon Seed Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 nek kupe disk pa posle nek guraju prste gde vole Quote
Antikristina Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Plate koncert/svirku Južni vetar je veći od metala 2 Quote
truliandedzombileš! Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 jana >>> rijana http://forum.burek.com/dragana-todorovic-jana-t55680/?action=dlattach;id=3063966;image 1 Quote
vudun Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Spopala vas nekakva megalomanija, ko je veći, tralala... Pa naravno da je Metalika najveća u tom nekom, razumeš, smislu. Metalika, pa deset mesta prazno. Jebeno mrzim Sabate zbog Ozija, pištavog degenerika. Što se mene tiče Džudasi >>> Sabat. A ako ćemo o kvalitetu, sirovoj energiji, iskrenom buntovništvu i svemu ostalom, ovi novi bendovi su go izdrkani kurac. Nema tu magije, jebi ga. Znači Megadeth >>> Leprous...u svakom segmentu, pomirite se s tim. Ma danas bi svi skupa dupe dali za stoti deo tiraža Crnog albuma. Ipak, kralj Hetfield I se osmehuje sa prestola. šalala la la. 4 2 Quote
Sreta Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Bitno da je lepos progresiva, 5 majmuna (ili 4!?) sviraju ono sto bi jedan, na primer Neil Young mogao sam da odsvira. Volim sve faze Mejdena, ali reci da je Blazo Balija veci od el grande Paula Di'Anna je heresy in disguise. Bruce >>> hames Dejv >>> hamet Steve >>> indijanopolis Niko (svi delovi) >>> lars Sad bi samo trebalo sabrati dva i dva. 1 1 Quote
Demon Seed Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Sad bi samo trebalo sabrati dva i dva. Evo ja ću da probam. Metallica >> Iron Maiden 3 Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Slazem se. Metallica >> Iron Maiden Mnogo veci bend. 1 1 Quote
Mr.Murray Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Danas izlazi album worldwide, nadam se da će i kod nas stići uskoro. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Bitno da je lepos progresiva, 5 majmuna (ili 4!?) sviraju ono sto bi jedan, na primer Neil Young mogao sam da odsvira. Volim sve faze Mejdena, ali reci da je Blazo Balija veci od el grande Paula Di'Anna je heresy in disguise. Bruce >>> hames Dejv >>> hamet Steve >>> indijanopolis Niko (svi delovi) >>> lars Sad bi samo trebalo sabrati dva i dva. Paul Di`anno busan kurton. Danas izlazi album worldwide, nadam se da će i kod nas stići uskoro. Neko mi rekao da ce stici tek krajem meseca :/ 4 Quote
Mr.Murray Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Paul Di`anno busan kurton. Bušan kurton? Danas jeste, ali pre je sve bio samo ne to... Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Bušan kurton? Danas jeste, ali pre je sve bio samo ne to... Nikad nije znao da peva, a tripov`o je da je metal mesija. On se samo pojavio na pravom mestu u pravom trenutku. Bio je lozana, zato su ga tadasnji klinci i gotivili. Pardon, tripuje jos uvek. 3 Quote
Mr.Murray Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 O albumu: Pa ja sam smarao Dallas još prošlog petka. Kaže ne zna se kada dolazi. Od sredine pa do kraja meseca. Okej, jadni smo... To svi znamo. O Paulu: Brate, nije da nije znao da peva, samo je imao svoj fazon koji je kod većine prošao. Ja iskreno obožavam kako on ima dušu dok peva neke pesme. Recimo Strange World, Remember Tomorrow... naježim se svaki put. Da je sirov pevač - SIROV JE, ali da je loš - NIJE. Jednostavno je prvi album bio sirov, to su bili Maideni. Ceo prvi album je malo raštimovan, ni sam Harris nije zadovoljan produkcijom. Za probijanje Maidena treba zahvaliti Harrisu i Di'Annu. Posle, naravno, svim ostalim članovima na čelu sa Harrisom i Dickinsonom! Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Ajde manje price i vataj gitaru, imas jos jednu pesmu da resis. 3 Quote
Recommended Posts