Dekapitator_Prisoner Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 O albumu: Pa ja sam smarao Dallas još prošlog petka. Kaže ne zna se kada dolazi. Od sredine pa do kraja meseca. Okej, jadni smo... To svi znamo. O Paulu: Brate, nije da nije znao da peva, samo je imao svoj fazon koji je kod većine prošao. Ja iskreno obožavam kako on ima dušu dok peva neke pesme. Recimo Strange World, Remember Tomorrow... naježim se svaki put. Da je sirov pevač - SIROV JE, ali da je loš - NIJE. Jednostavno je prvi album bio sirov, to su bili Maideni. Ceo prvi album je malo raštimovan, ni sam Harris nije zadovoljan produkcijom. Za probijanje Maidena treba zahvaliti Harrisu i Di'Annu. Posle, naravno, svim ostalim članovima na čelu sa Harrisom i Dickinsonom! Postoje pesme koje mu stoje. Nabrojao si dve na koje i meni ne bude dobro kad ih cujem. On je bio tu u tom trenutku kad je trebalo probiti led, ali ljude je mnogo vise lozio njegov stav i glupiranje, nego pevanje. Bio je statican na bini, uzivo je zvucao lose. Bar ja nisam nasao ni jedan live gde je zvucao bar pristojno. Uostalom, da je on bio toliko veliki entitet, ne bi pao u zaborav dolaskom Dikinsona. Ne pao u zaborav u onom klasicnom smislu da su ljudi zaboravili da je postojao, nego se vise niko nije osvrtao na njega i na tu eru benda. Bilo je onih koji su i dalje kukali za njim, ali su oni uvek bili manjina 3 Quote
Mr.Murray Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Ajde manje price i vataj gitaru, imas jos jednu pesmu da resis. EJ BRE... Rešio sam je sinoć! http://www.youtube.com/watch?v=rv1EZhCUjJQ @Mateja, ja sam čuo da su Dickinsona (u to vreme) prihvatili tek za Powerslave... Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 EJ BRE... Rešio sam je sinoć! http://www.youtube.com/watch?v=rv1EZhCUjJQ @Mateja, ja sam čuo da su Dickinsona (u to vreme) prihvatili tek za Powerslave... Zgotivili su ga mnogi i na The number of the beast i Piece of mind. Tad su poceli da sviraju po vecim halama i da prodaju masu ploca. A sa Powerslave je dosla samo potvrda kvaliteta i velicine, da bi se rast i posle njega nastavio 1 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Samo reci da nije iz vulkana 2 3 Quote
Mr.Murray Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Nije iz Vulkana. Helle živi u AmeriKi. 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Nije iz Vulkana. Helle živi u AmeriKi. Pa normalono, civilizacija 1 Quote
Chicken Little 420 Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 (edited) THE BOOK OF SOULS Novi studijski album benda IRON MAIDEN, “The Book Of Souls”, od danas je u prodaji širom sveta!!! Album je snimljen krajem 2014. godine u Parizu, Kevin “Caveman” Shirley potpisuje se kao producent, dok je omot albuma delo Marka Wilkinsona. “The Book Of Souls”, šesnaesti po redu studijski album, sadrži 11 pesama u ukupnom trajanju od 92 minuta. Ovo je prvi IRON MAIDEN dupli studijski album objavljen u nekoliko formata. Album uskoro stiže i u Srbiju, a sve formate možete po povoljnijoj ceni naručiti u pretprodaji samo na www.guda.rs http://gooda.rs/inde...n maiden&page=1 Edited September 4, 2015 by Chicken Little 420 Quote
kuruz Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 dobra cena u Dalasu Aborted i Asphyx koštaju po 1700 Quote
StarbreakeR Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 THE BOOK OF SOULS Novi studijski album benda IRON MAIDEN, “The Book Of Souls”, od danas je u prodaji širom sveta!!! Album je snimljen krajem 2014. godine u Parizu, Kevin “Caveman” Shirley potpisuje se kao producent, dok je omot albuma delo Marka Wilkinsona. “The Book Of Souls”, šesnaesti po redu studijski album, sadrži 11 pesama u ukupnom trajanju od 92 minuta. Ovo je prvi IRON MAIDEN dupli studijski album objavljen u nekoliko formata. Album uskoro stiže i u Srbiju, a sve formate možete po povoljnijoj ceni naručiti u pretprodaji samo na www.guda.rs http://gooda.rs/inde...n maiden&page=1 Može, piši me odma za jedan. Poyy Quote
In The Flesh Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Koliko je Metalika bolji bend, sve je smijesno. 3 2 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 (edited) Razlikuju se kao koka kola i sprite.... ista firma,isti kvalitet samo razlicit ukus... Madeni su koka kola,to se podrazumeva. Edited September 4, 2015 by Lord Iffy Boatrace 2 2 Quote
Mr.Murray Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Razlikuju se kao koka kola i sprite.... ista firma,isti kvalitet samo razlicit ukus... Madeni su koka kola,to se podrazumeva. Ja bih pre rekao da je Iron Maiden Coca - Cola, a Metallica Frutela. 3 4 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Ja bih pre rekao da je Iron Maiden Coca - Cola, a Metallica Frutela. Step drink hahah... 1 1 Quote
The Trooper Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Slazem se. Metallica >> Iron Maiden Mnogo veci bend. Zavisi kako karakterisete veličinu benda. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Zasto je bitno ko je veci ? Quote
Demon Seed Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Pričaš kako je Di'Anno loše pevao na Maiden albumima, a sad bi da ti neko nešto objasni, i da razumeš... 2 1 Quote
HeLLsarma Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Bitno da se takmice ciji je bend bolji. Pantera je najbolji bend ikada, i time sto se sve zavrsilo je i bolje, od 90 na ovamo su napravili 5 albuma koji su svi razliciti i svaki je pomerao granice. Tacka, kraj. 1 1 Quote
eddie Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Najbolja pesma na albumu EMPIRE OF THE CLOUDS 2 Quote
kuruz Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 (edited) ako su Mejdeni Koka kola, Metalika je Scapa ili Hennesy Edited September 4, 2015 by Underkuruz Quote
Recommended Posts