Night Prowler Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 BNW > AMOL&D > TFF=TBOS >>>>> DOD Quote
bo88gdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Evo, jos jedan dan koji sam poceo ovim albumom. Sad kad se album zavrsio, sad ce Empire of the clouds na repeat malo isto poceo sa Mejdenima a zavrsicu sa Slejerom 1 Quote
Talvi Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 BNW >>>>>>>>>>> DOD > ovaj novi > AMOLAD i TFF Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 isto poceo sa Mejdenima a zavrsicu sa Slejerom M Mislim da ce meni posle ovoga krenuti Mayhem ili GNR. Taj nezdrav kombo furam vec mesec dana Quote
Vic Rattlehead Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 BNW AMLOAD DOD TBOS TFF 2 2 Quote
soul wandering Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Iron Maideeen > Judas Priiiest > Seventh son of the seventh son > Number of the Beeeast 3 Quote
Descender Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Još mi se nije sasvim slegao novi, ali preliminarno mi je ovako nekako BNW > AMOLAD / TBOS (još nisam načisto kome da dam prednost) > DoD > TFF. hej mala > osećam se super Kolko je bolesna riječ SUPER Quote
Totamealand Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 A Matter of life and death >>> Dance of death >>> The Book of souls >> The Final frontier > Brave new world Svi su odlični, doduše. Quote
Vic Rattlehead Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Šta, Brave New World ti najlošiji? :haha: Quote
Berliner Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 amolad (zato sto ima the longest day) > book of souls / bnw ... ... ... > ... ... ... ff > dod ja volim da razmisljam na nacin - sta da je umesto bnw izasao neki od kasnijih albuma, kakva bi reakcija bila i kakav bi status pesme sa tih albuma imale. mislim da bi tu amolad rasturio jer su mnogo emocionalne pesme na njemu i nema stih povratnickog albuma nego je bas zaokruzena prica Quote
Grobodan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 (edited) (Translation: There are kindergartens and an elementary school nearby, so this poster should not be placed here) Edited September 7, 2015 by Grobodan 2 Quote
Mr.Murray Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Ali zato je okej da tu bude Madonino dupe, ili pička Dženifer Lopez. Bože kakvih debila ima... 2 2 Quote
Grobodan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 prica o JLo, svi slusaju nove mejdene, u glavi mi hard roker...jesmo li u 2015.? Mejdeni su vecni. Tigar po ban svima. 1 Quote
Mr.Murray Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Realno ljudi. Previse offtopica. Koja vam je najslabija pesma sa Book Of Soulsa? Quote
bo88gdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Realno ljudi. Previse offtopica. Koja vam je najslabija pesma sa Book Of Soulsa? When the River Runs Deep meni Quote
Grobodan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Meni ta medju najboljima, jer je medju najbrzima normalno. Meni mozda najslabija The Great Unknown. Quote
sinkler666 Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 (edited) Realno ljudi. Previse offtopica. Koja vam je najslabija pesma sa Book Of Soulsa? Niti jedna. Konacno mi legao kao budali samar. Edited September 7, 2015 by sinkler666 Quote
Grobodan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Ono sto je najjace na albumu bar po meni su dve Dickinsonove pesme na kljucnim mestima: opener Eternity je onaj pravi Maiden, groznicava epska atmosfera koju je ovaj bend doktorirao i zavrsna Empire koja je pravi monument, uopste nemam osecaj a traje koliko traje, mislio sam da jedu govana pre izlaska ali moze da pridje Marineru. Slaba jeste razvucenost i banalni momenti tu i tamo ali to je svedeno na sam minimum. I da, bio sam ubedjen da je Dickinson pisao Clown jer zvuci kao da je ispala sa njegovih prvih solo albuma kad ono Janick i Harris. 3 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Naslovna. Ok je, ali ta mi je najmanje prirasla. Quote
Grobodan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Ovo je najbolja recenzija novog albuma koju sam procitao na internetu. Slazem se sa ocenom. Quote
Recommended Posts