Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo, jos jedan dan koji sam poceo ovim albumom. Sad kad se album zavrsio, sad ce Empire of the clouds na repeat malo :)

isto poceo sa Mejdenima a zavrsicu sa Slejerom
  • Upvote 1
Posted

Još mi se nije sasvim slegao novi, ali preliminarno mi je ovako nekako

BNW > AMOLAD / TBOS (još nisam načisto kome da dam prednost) > DoD > TFF.

hej mala > osećam se super

Kolko je bolesna riječ SUPER :haha:

Posted

amolad (zato sto ima the longest day) > book of souls / bnw ... ... ... > ... ... ... ff > dod

ja volim da razmisljam na nacin - sta da je umesto bnw izasao neki od kasnijih albuma, kakva bi reakcija bila i kakav bi status pesme sa tih albuma imale. mislim da bi tu amolad rasturio jer su mnogo emocionalne pesme na njemu i nema stih povratnickog albuma nego je bas zaokruzena prica

Posted (edited)

4-format11.jpg

(Translation: There are kindergartens and an elementary school nearby, so this poster should not be placed here)

Edited by Grobodan
  • Upvote 2
Posted

Ono sto je najjace na albumu bar po meni su dve Dickinsonove pesme na kljucnim mestima: opener Eternity je onaj pravi Maiden, groznicava epska atmosfera koju je ovaj bend doktorirao i zavrsna Empire koja je pravi monument, uopste nemam osecaj a traje koliko traje, mislio sam da jedu govana pre izlaska ali moze da pridje Marineru.

Slaba jeste razvucenost i banalni momenti tu i tamo ali to je svedeno na sam minimum.

I da, bio sam ubedjen da je Dickinson pisao Clown jer zvuci kao da je ispala sa njegovih prvih solo albuma kad ono Janick i Harris.

• Upvote 3
  • Downvote 1