Grobodan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Samo gazi Tigre, brisi i banuj nemilice 1 Quote
soul wandering Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=vRyu_hnkbd8 1:30 Quote
bo88gdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 http://loudwire.com/iron-maiden-bruce-dickinson-regrets-not-punching-axl-rose/ Quote
MiroslavXO Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 (edited) TFF Kako ovo da bude lose, moja omiljena sa tog albuma. Edited September 7, 2015 by MiroslavXO Quote
In The Flesh Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 http://loudwire.com/...ching-axl-rose/ Prosuo bi ga Axl Quote
Totamealand Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Ovo je najbolja recenzija novog albuma koju sam procitao na internetu. Slazem se sa ocenom. Hvala najlepše, kolega Rush fan. Interesantno je da su nam se poklopili utisci za Tears of the clown, mene je isto podsetila na Dickinsonove rane solo radove. Što se tiče najmanjeg favorita sa albuma, to bi mi i dalje bila Shadows of the valley, mada i ona počinje da se sleže lagano. Naslovna stvar je dobra, ali što kaže Dekapitator, nije mi u potpunosti prirasla. The Great unknown i Tears of the clown su jako dobre numere, ali preostalih sedam pesama su mi sve stvarno fantastične. Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Koja je picka ovaj Dikinson...kenja o Metaliki, lomi diskove, oce da bije Aksl Rouza...koliko taj godina ima, 12? I sto je interesantno, stalno napada vece bendove od svoga....tacno kompleksi. 8 2 Quote
bo88gdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Prosuo bi ga Axl nesto mi nikad axl nije izgledao kao tip za tucu, mozda je vest, ali on je i u najboljoj formi bio obican zgoljavko Quote
truliandedzombileš! Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 (edited) pička, razjebo bi ga brus. ali protiv hetfilda nema šta da traži Edited September 7, 2015 by truliandedzombileš! 4 Quote
bo88gdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 pička, razjebo bi ga brus. ali protiv hetfilda nema šta da traži plus Quote
Talvi Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Het izađe pred Ganse i Mejdene zajedno, i: Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Hahaha na svaku trecu stranicu stavljamo Maminja . Quote
sinkler666 Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Mislim da bi Bruce Hetfilda ladno natego dok ostatak benda peva "Sao roma babo,babo..." Quote
The Trooper Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 http://www.blabbermo...XgBhF7XSccA3.01 Spika o Empire of the clouds Barem je (s pravom) samokritičan što se tiče umeća na klaviru. Cela pesma je mogla bolje da se odsvira. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 (edited) Barem je (s pravom) samokritičan što se tiče umeća na klaviru. Cela pesma je mogla bolje da se odsvira. Trebao si ti da odsviras to i da mu iskomponujes. Btw,meni je ta melodija fenomenalna i drago mi je da nije komplikovao nesto i filozofirao vec je uradio kako je hteo i napravio od cele kompozicije remek delo. Edited September 7, 2015 by Lord Iffy Boatrace 2 1 Quote
The Trooper Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Realno ljudi. Previse offtopica. Koja vam je najslabija pesma sa Book Of Soulsa? Hmmm pa trenutno ovako: Za sada sve sa drugog CD-a osim Death od Glory. I još plus The great unknown i When the river runs deep. 1 Quote
Vic Rattlehead Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Pa Edi i jeste za vrtić, ne znam šta je problem. 1 1 Quote
bo88gdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Barem je (s pravom) samokritičan što se tiče umeća na klaviru. Cela pesma je mogla bolje da se odsvira. ta melodija je sto bi rekao Djordje Cvarkov FANTAZIJA ! 4 Quote
The Trooper Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Nisam ja ni komentarisao melodiju. Quote
bo88gdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Da to je pomenuo Iffi Sori ali i dalje je odlicna Nisam ja ni komentarisao melodiju. Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 pička, razjebo bi ga brus. ali protiv hetfilda nema šta da traži Pa to je jasno Metalika>>>>>>Mejden Quote
Grobodan Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Naslovna stvar je dobra, ali što kaže Dekapitator, nije mi u potpunosti prirasla. Ne znam sto vam se ne svidja naslovna, meni jedna od boljih. Tigre svaki dan bar po jedan ban na ovoj i bice sve OK vrlo brzo Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Ajd prestani da cmizdis ko neka cava. Metalika>>>>>>Mejden 2 1 Quote
Grobodan Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Mejden >>>>> Metallica. Samo ostro i bez milosti. 6 Quote
Recommended Posts