Mr.Murray Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Uskoro krece drugi gig. Cekam da vidim da li je barem jedna pesma na listi zamenjena. Postoji mogucnost! Quote
Joda Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Butleg, dok ne stigne nesto bolje... https://mega.nz/#!CUBVkIqD!Llp0qM6TGPsPJye0FHaOdhjkGHUc-y7EBPRtZ_-sSjM Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 POKIDAO BRUS NOCAS,jedva cekam bootlege iz TULSE..... A ovi majmuni ujebaasheeeeeeeeeee RED AND BLACK,3 puta vrteli isti deo haahah ..... Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Do jaja je ovaj butleg. Kapiram da ce se sutra-prekosutra pojaviti i iz Tulse A ovi majmuni ujebaasheeeeeeeeeee RED AND BLACK,3 puta vrteli isti deo haahah ..... Taj deo je inace vrlo tesko zasrati Quote
Angelystor Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Zato mi je ova lista koliko je to za njih moguće fino ukomponovana. Iako nema nekih pikanterija, ima nekoliko dobrih novih, par zanimljivijih starih i što je još važnije - nema nekih dežurnih smarača. +1/like/štagod Jedan od razloga što su mi Maideni oduvek bili odbojni kao live bend. Jahanje tih nekih dosadnih pesama uživo godinama bez razloga. I da, jedina mana ove liste je što je to 15-6 pesma koje će sad da sviraju narednih dve godine bez prestanka. Eventualno će Wrathchild da uleti u nekom trenutku. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Ja nemam nista protiv Run to the hills i 2 minutes to midnight. Jedine dve pesme od kojih mi se uzivo prevrce zeludac su Wrathchild i Sanctuary. Voleo bih da malo cesce banjava Running free u listu. Quote
Totamealand Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Primećujem i ja da se Dickinsonu promenila boja glasa, zvuči malo grublje, tamnije i sa više basa, u nedostatku boljeg opisa. Međutim, raspon i dalje stoji, pogađa većinu visokih tonova, prilično sam impresioniran sa Hallowed be thy name. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Primećujem i ja da se Dickinsonu promenila boja glasa, zvuči malo grublje, tamnije i sa više basa, u nedostatku boljeg opisa. Međutim, raspon i dalje stoji, pogađa većinu visokih tonova, prilično sam impresioniran sa Hallowed be thy name. Pogledaj snimke od sinoc... Apsolutno COPY-PASTE zvuci kao pedhodnih godina ali bas bas COPY-PASTE,ja i drugar sinoc gledali prenos svirke iz TULSE i komentarisali. I tacno sam znao,komentarisali kako je DEJV odvaljen celu noc i da bez flase ne moze,a evo danas i slika hahaahh Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Dave usraniji od zivota Quote
Mr.Murray Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 EJDRIJANU SMITU ZELIM PUNO ZDRAVLJA I SRECE KAKO NA PRIVATNOM TAKO I NA POSLOVNOM PLANU! Srecan rodjendan! 3 Quote
Vic Rattlehead Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Napiši i na engleskom, za slučaj da nekim nevjerovatnim spletom okolnosti zaista prati ovaj forum. 1 1 Quote
destruction of mankind Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=K_sa-EQwyek Brus mnogo bolje otpevao nego prvo veče. 1 Quote
MiroslavXO Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 (edited) 1980 Edited February 27, 2016 by MiroslavXO 1 1 Quote
Runner Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=JWWbtt4iPSU 2 Quote
Joda Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 (edited) Edited February 28, 2016 by Joda Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Brus mnogo bolje otpevao nego prvo veče. Do Jevrope sve to ima da bude pod konac Quote
Vic Rattlehead Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 [media]https://www.youtube....fDKhVf8E[/media] Children of the Damned, Blood Brothers, Powerslave... dobra lista, samo da nije ovih sa novog albuma. 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Ovo je turneja na kojoj se promovise novi album. Kako zamisljas da ne bude novih pesama ? 1 Quote
Vic Rattlehead Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Do jaja je ovaj butleg. Kapiram da ce se sutra-prekosutra pojaviti i iz Tulse Šta je tačno do jaja, zvuk je apsolutno očajan? Ovo je turneja na kojoj se promovise novi album. Kako zamisljas da ne bude novih pesama ? Nikako. Quote
Mr.Murray Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Upravu si... trebali su tebe da pozovu da napravite listu vas sedmorica. Ispali su džukci prema tebi. 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Šta je tačno do jaja, zvuk je apsolutno očajan? Sam koncert je do jaja. A sto se tice liste, to onaj tvoj retardirani born agen idiot ide na turneju na kojoj promovise novi album, a sa istog svira samo jednu pesmu. Quote
Vic Rattlehead Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 :haha: Najjači ste. 1 2 Quote
kuruz Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 najjači kraljevi > ajron mejden 1 1 Quote
M-16 Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Je l' istina da si probao truper pivo pre Bobana? Ne svidja mi se poslednji album a slusam ih ceo zivot. Sta nije u redu sa mnom? 2 Quote
Recommended Posts