Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zato mi je ova lista koliko je to za njih moguće fino ukomponovana. Iako nema nekih pikanterija, ima nekoliko dobrih novih, par zanimljivijih starih i što je još važnije - nema nekih dežurnih smarača.

+1/like/štagod

Jedan od razloga što su mi Maideni oduvek bili odbojni kao live bend. Jahanje tih nekih dosadnih pesama uživo godinama bez razloga.

I da, jedina mana ove liste je što je to 15-6 pesma koje će sad da sviraju narednih dve godine bez prestanka. Eventualno će Wrathchild da uleti u nekom trenutku.

Posted

Primećujem i ja da se Dickinsonu promenila boja glasa, zvuči malo grublje, tamnije i sa više basa, u nedostatku boljeg opisa. Međutim, raspon i dalje stoji, pogađa većinu visokih tonova, prilično sam impresioniran sa Hallowed be thy name. :da:

Posted

Primećujem i ja da se Dickinsonu promenila boja glasa, zvuči malo grublje, tamnije i sa više basa, u nedostatku boljeg opisa. Međutim, raspon i dalje stoji, pogađa većinu visokih tonova, prilično sam impresioniran sa Hallowed be thy name. :da:

Pogledaj snimke od sinoc...

Apsolutno COPY-PASTE zvuci kao pedhodnih godina ali bas bas COPY-PASTE,ja i drugar sinoc gledali prenos svirke iz TULSE i komentarisali.

I tacno sam znao,komentarisali kako je DEJV odvaljen celu noc i da bez flase ne moze,a evo danas i slika hahaahh

CcNSZCdUsAEKdJo.jpg

Posted

Do jaja je ovaj butleg. Kapiram da ce se sutra-prekosutra pojaviti i iz Tulse :)

Šta je tačno do jaja, zvuk je apsolutno očajan?

Ovo je turneja na kojoj se promovise novi album. Kako zamisljas da ne bude novih pesama ?

Nikako.

Posted

Je l' istina da si probao truper pivo pre Bobana?

Ne svidja mi se poslednji album a slusam ih ceo zivot. Sta nije u redu sa mnom?

• Upvote 2