Descender Posted May 26, 2018 Report Posted May 26, 2018 Šta kažete za setlistu? Ima konačno pokoji kolačić, ali naravno opet brutalno ignorisanje Somewhere In Time... Quote
Grobodan Posted May 26, 2018 Report Posted May 26, 2018 Pa realno ne mogu oni vise bas da sviraju SiT, uspore i Wasted Years a zamisli Caught somewhere in time. Meni bas dobra lista, osim onih standardnih 5-6 koje moraju ici ali ok, to se ne menja i to je to. Quote
fenster Posted May 26, 2018 Report Posted May 26, 2018 (edited) Jebala ih: - 23:58 - orlovsko gnezdo - otkrovenja - kao i kolektivna amnezija vezana za SIT. Otprilike da im je taj album neko kopile, sta vec...... Edited May 26, 2018 by fenster Quote
Demon Seed Posted May 27, 2018 Report Posted May 27, 2018 Kad gledas Mejden po 16. put, u need all the surprise u can get Quote
Descender Posted May 27, 2018 Report Posted May 27, 2018 zamisli Caught somewhere in time. Zamišljam Sve znam, ali može bar ponekad ono što još uvijek mogu odsvirati, ako ništa drugo bar neki Sea of Madness ili Stranger in a strange land... Quote
fenster Posted May 27, 2018 Report Posted May 27, 2018 (edited) Ja sam potajno mastao da ce 2016., posle 30 godina, bend konacno reci: - 1) "ajde da dokazemo da nam je doslo iz dupeta u glavu, pa da ispravimo visedecenijsku nepravdu nanetu Somewhere in Time albumu, napravimo tematsku turneju na kojoj cemo isti odsvirati ceo, kao sto je jedna gmazina iz Los Andjelesa uradila sa svojim all time najboljim albumom ali posle 15 godina....." ili - 2) "ajde da reizbacimo SIT na kojem ce bonus CD ili DVD biti neki zivi snimak sa te turneje, imamo ih prepun kurac, a fanovi bi svakako to volel, mi smo tu gde jesmo zahvaljuci dobrim delom i njima......" Jedno su snovi, ali realnost ogledana u povraca-mi se-od-klasicima kao sto su pesme pomenute u prethodnom postu mom, je ipak nesto totalno drugo..... Edited May 27, 2018 by fenster Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 (edited) Kolko je ovo EPIC live... http://youtu.be/SZ0kHWesIEk Edited June 4, 2018 by Lord Iffy Boatrace 1 Quote
BlacknessNine Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Ide li neko kojim slucajem u Zagreb na koncert? Quote
Runner Posted June 17, 2018 Report Posted June 17, 2018 Na današnji dan tačno prije 15 godina sam gledao Iron Maiden po prvi put u životu. Koncert je bio u Velikoj Gorici, nadomak Zagreba. A sada, nazad na fudbal. 3 1 Quote
Chicken Little 420 Posted June 30, 2018 Report Posted June 30, 2018 (edited) Dajte link za film Scream, danas valjda izašao Edited June 30, 2018 by Chicken Little 420 Quote
ReNeGaDe037 Posted July 7, 2018 Report Posted July 7, 2018 Ako neko kojim slucajem kupio kartu za Zagreb za parter, a ne moze da ide neka mi pusti PM da se dogovorimo, nema vise partera da se uzme :/ Trebaju mi dve karte. Quote
fenster Posted July 11, 2018 Report Posted July 11, 2018 (edited) https://1fhjlum.oloa...2017-sd.mkv.mp4 Eto ga link. Edited July 11, 2018 by fenster 1 Quote
Night Prowler Posted July 11, 2018 Report Posted July 11, 2018 {"msg":"download ISP is different to request ISP. request: AS8400 download: AS41937","status":403} Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 11, 2018 Report Posted July 11, 2018 https://www7.fmovies.se/film/scream-for-me-sarajevo.ykrox/95z35x 1 Quote
MiroslavXO Posted July 12, 2018 Report Posted July 12, 2018 Погледаћу сутра или за који дан, како смо ми срби прошли у филму? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 12, 2018 Report Posted July 12, 2018 Погледаћу сутра или за који дан, како смо ми срби прошли у филму? Poprilicno lose. Sta da ti kazem,ima scena gde Bruce odaje pocast u potocarima... Quote
MiroslavXO Posted July 12, 2018 Report Posted July 12, 2018 (edited) Значи исти фазон као Morgan Freeman, оде на једну страну и извуче некакав сопствени закључак који нема благе везе са било чим, и поново се неистина шири. Не знам шта да напишем, али шта и да очекујем од енглеза. Питам се само хоће ли ови наши икада лобирати, или ће нас пљувати довека. Edited July 12, 2018 by MiroslavXO 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Sad znamo ko je odgovoran bio za nestanak ovog coveka: Whats does this button do? 1 1 Quote
Demon Seed Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Ah te neistine... Nemoguce je da se odigrao genocid u Srebrenici, jer Srbi su bas dobri ljudi, a narocito Ratko... Zamisli jbt odaje covek pocast nekim tamo navodno ubijenim ljudima 4 6 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Ah te neistine... Nemoguce je da se odigrao genocid u Srebrenici, jer Srbi su bas dobri ljudi, a narocito Ratko... Zamisli jbt odaje covek pocast nekim tamo navodno ubijenim ljudima Jednostavno ne smes da dozvolis sebi kao profesionalac da biras bilo koju stranu ili favorizujes a ponajmanje da nagadjas sta se desilo ili se nije desilo. Nesto tipa SRPSKI snajper je roknuo dete ne smes dozvoliti da ti se pojavi bilo gde u biografijama,knjigama,dvd-jevima. takodje ne smes da dopustis da mesas politiku i da kazes vladajuca partija tadasnje Srbije je cinila sve da ocisti neduzno muslimansko stanovnistvo sa tih prostora i da zavlada Jugoslavijom jer to nikada nije potvrdjeno ili je u potpunosti istina. Njihov Brexit nek komentarise ako zeli vise je upucen nego ljudi sa ovih prostora ali u ovaj rat nije smeo da se mesa jer je jako neprofesionalno.Halas. 3 2 Quote
Demon Seed Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Kako moze da te bode sto se naglasava da je srpski snajper, kad jeste bio srpski? xD 1 9 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Kako moze da te bode sto se naglasava da je srpski snajper, kad jeste bio srpski? xD apsolutno ne mozes da dokazes ciji je snajper bio. Bajka je ako verujes samo da ne postoji bilo kakva zavera i da je sve kako su mediji prenosili. Imas milione dokaza da su sami vojcnici tadasnje Bosne na celu sa Naserom Oricem i ostatkom krimosa gadjali svoj narod kako bi se optuzili Srbi. Ta opsada sama po sebi nije bila iskljucivo srpska opsada Sarajava vec opsta opsada civilnog stanovnista i samog grada od strane mnogih paravojnih formacija i legitimne vojske obeju stranu. Brdo dokaza ima za sve ovo kako u Evropi tako i na zapadu od strane njihovih novinara i insajdera. Al o tome niko ne prica nego se forsira iskljucivo jedna prica zato sto je Milosevic bio pecatiran i uvek ce biti pecatiran kao najveci kriminalac u politici modernog doba. A to sto pricas za Ratka Mladica,zasto na ovom dokumentarcu nije bilo prikazano kada je Ratko Mladic spasao muslimansko stanovnistvo autobusima iz Srebrenice i kada su mu se zahvaljivali za spasen zivot i zasto tada nije pustena koja suza za humanost?Tom istom coveku su "UBILI" cerku i napravili da to bude "samoubistvo" tako da je glupo uopste pricati o svemu tome. I DA JE OPET SVE TO sto mediji pricaju istina, NIKO ne treba da budi stare rane na prostoru na kojem trebaju te stvari da pocivaju i da se ne spominju za dobrobit odnosa ovih naroda ovde. Ne huskati ljudi da istrazuju,pretrazuju ili da zauzimaju strane. Ovo moze da dovede samo do jos veceg hejta na srpski narod kao narod a nikako na nesto dobro.Opet propaganda samo malo drugacijeg tipa.Mene to samo nervira,kad je u pitanju Engleska ili London ovaj covek itekako zna biti ostar i sujetan... 3 2 Quote
Recommended Posts