Demon Seed Posted January 28, 2022 Report Share Posted January 28, 2022 4 hours ago, Toki89 said: Gde je ta vest? Ova sledeća? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 Uplasiste me 😆 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joda Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 Због бројних финансијских проблема у децембру и јануару сам наравно издувао за карту (а нешто ми се не иде на трибине а и матор сам да би са трибина скакао на паркет) па ако неко зна некога или зна некога ко зна некога ко има једну за партер вишка (идеално две) коју би продао по некој разумној цени, не било вам заповеђено пишите у инбокс. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 6, 2022 Report Share Posted February 6, 2022 Diksi na sve lagano uvodi i unosimo svoj viski! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusader87 Posted February 19, 2022 Report Share Posted February 19, 2022 Sudeci po ovome, ipak postoji mogucnost odlaganja turneje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 19, 2022 Report Share Posted February 19, 2022 (edited) Naravno da postoji. Svima je bilo jasno čim su objavljeni datumi. Mada i ovaj intervju je relativno star, svašta može da se dogodi u narednih mesec dana. Plus ja lično ne znam koliko ovaj gospodin ima zaista uvid u pravo stanje stvari. Edited February 19, 2022 by Totamealand 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreammaiden666 Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 Steve se nije vakcinisao, to znam sigurno. Ostali jesu bar mislim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 Steve neće da se vakciniše, to je istina... ali kako stvari stoje - neće ni morati. Stjepan priča očigledne stvari, koje može svako ko je živeo kroz Koronu sam da zaključi, levi momak Vlaho je moj drugar i koliko sam skontao - barem za sada se dešava turneja. 🙂 Naravno, ukoliko (jebeni) rat i Korona dozvole - turneja će se rajdovati jako, kao i ranije. Mislim da ću imati organizovani prevoz za Budimpeštu, Sofiju i Beč - ukoliko neko bude hteo dodatni gig, neka mi se javi na PP. 🙂 Za sada deluje da idem u: Zagreb, Beograd, Bukurešt, Budimpešta, London, Sofija, Beč, Getenburg, Keln, Bolonja i Beč @Lord Iffy BoatraceBiće jak Legacy Of Senjutsu World Tour!! 😄 😄 Up The Irons! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreammaiden666 Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 Kontaktirao sam Minju iz NS koji organizuje odlaske na koncerte i predlozio mu da ubaci Maidene ZG. Ako neko planira a jos nije nasao prevoz evo link pa da se prijavimo. https://www.facebook.com/prevoz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanley Posted April 2, 2022 Report Share Posted April 2, 2022 Koja je svrha da se ide u Zagreb, kad postoji koncert u Beogradu? Razumem da ce se poneko i naci da ide u Hrvatsku, ali daleko je to od nekog velikog broja da se organizatorima isplati... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreammaiden666 Posted April 2, 2022 Report Share Posted April 2, 2022 Koja je poenta preslusati neki album ponovo ili pesmu, kada je to vec uradjeno pre toga.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 On 4/2/2022 at 6:23 PM, hanley said: Koja je svrha da se ide u Zagreb, kad postoji koncert u Beogradu? Razumem da ce se poneko i naci da ide u Hrvatsku, ali daleko je to od nekog velikog broja da se organizatorima isplati... Minja prevozi kombijem u koji ne moze mnogo ljudi ni da stane tako da ako se prijavi 6-7 ljudi puna kapa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 On 4/2/2022 at 6:52 PM, dreammaiden666 said: Koja je poenta preslusati neki album ponovo ili pesmu, kada je to vec uradjeno pre toga.... ako pricas o novim Mejdenima, skroz legit pitanje 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 zapravo to je pitanje koje treba da postaviš sebi posle jedne odslušane pesme Mejdena - zašto slušati sledeću kad je ista 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Ima bar 90% metal bendova kod kojih je teže razlikovati pesme jednu od druge nego kod Mejdena. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 1 hour ago, Haos sam ja said: Ima bar 90% metal bendova kod kojih je teže razlikovati pesme jednu od druge nego kod Mejdena. 3 hours ago, azal said: novim Mejdenima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 2 hours ago, kuruz said: zapravo to je pitanje koje treba da postaviš sebi posle jedne odslušane pesme Mejdena - zašto slušati sledeću kad je ista fan benda Mešuga 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 ja sam samo dosao da bacim foricu, kuruz uvek trazi razlog da pljuje mejdene, kao veliki fan metallice, ne meshugge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 :kupio kartu za koncert da posle argumentovano pljuje: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Lepo je videti da dva meseca ranije imas spremljeno misljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 8, 2022 Report Share Posted April 8, 2022 kao ti o svakom novom albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 živi bili 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 Dzabe se trudis Havocko, znamo da ces 24. maja biti u Stark areni, u sredini prvog reda, sa podignutom Trooper majicom i da ces tresti svoje oznojene, ispirsovane, bujne dojke levo-desno dok Stivi galopira po svom bassu. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 Otprilike to je to, da ne ukljucujem ja auto korekt... Docice onaj manijak Lou da se izivljava... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 Cuj, bujne dojke... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts