Jump to content

Recommended Posts

Posted

Previse spamujete o choeku na pogresnoj temi!

Ko shisha Sheron i glupandere, ovo je tema o nasim mejdenima, koje svi u Bgd-u vole i svi nose majice, pocevsi od mene i ostalih fegeta sa YUM-a.... wub.gif

Mozda je Bruce prick, ali je i Seron i ona 2 nesrecna slucaja sto je izbacila iz sebe seljacine bezobrazne i nekulturne... icon_da.gif

Ajon Mejden rula i sad ce Paul Dianno da procita ovo i svima nam jeB*** oca! icon_rockdevil.gif

Posted
  srnde said:
rolleyes.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif A je l' Ozzy stvarno to rekao ili zajebavash samo za sajt i jezik ???

Ma ne bre,Ozzy sam to rekao,nisi valjda toliko glup?! Zasto bi nas lagao?

Pa je l' si video da ima i adrese sajta pa idi pa proveri ako ne verujes.

icon_smile.gif

Posted
  VLAJKO said:
Na danasnji dan pre 24 godine ,Iron Maiden su odrzali koncert na hipodromu u BG icon_cool.gif

Stvarno, podatak za divljenje. Stari su icon_cry.gif , ali i dalje nastupaju sa istim zarom. Jedino su ih zajebali Rolingstonesi icon_cool.gificon_wink.gif

Posted
  demarko said:
Stvarno, podatak za divljenje. Stari su icon_cry.gif , ali i dalje nastupaju sa istim zarom. Jedino su ih zajebali Rolingstonesi icon_cool.gificon_wink.gif

Vidis, sad si me naterao da pomislim... maiden su mozda i jaci od stonesa, nekako su mi danas uverljiviji cak i od stonesa pre 10 godina sto bi bilo pravo poredjenje.

Posted
  brucebruce said:
Dosta bre vise!!!Maideni su legende i kraljevi metala.A ovi Polzovici su ga preterali u onom Hemmeru nisu normalni!!!

A jel oni bese dolaze sad u septembru? icon_smile.gif