Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Dete jesi li ti na nekoj narkozi ? Pa ti si muzički nepismena još. You'll never know.... Quote
Crna_Dama Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 "Death On The Road" ama brate, je taj DVD je odavno izasHao-u osmom mijesecu, cini mi se! Dabome....one more amazing piece in my collection! +UP THE IRONS+ To se zove fan! Ja,nazalost,još uvek nisam nabavila... Quote
crusader84 Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 ja Death On The Road imam u mp3-u... ali bi bas voleo da vidim i video zapis... Same thing... Doduše, imam na DIVX-u onu skraćenu verziju sa Vive, ali nije to to... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Video josh nije izasao!!! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 neko provocira iz dosade.... Quote
Helle Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 To se zove fan! Ja,nazalost,još uvek nisam nabavila... I te kako! hvala hvala! InacHe bas treba da se vrnem do obliznjeg muzickog sHopa i kupim si jos jednu maskotu od Eddie onaj u lancima s ''Piece of Mind'' albuma ima! Posto vec imam si Trooper-a, gledaj ga.... You'll take my life but I'll take yours too.... Quote
Helle Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Zabaranjeno za dijecu ispod 3 god. Nije basH ''igrackica'' mozda preko slike izgleda tak' al' je prava unikat-stvar kad se vidi ocHima! Quote
Crna_Dama Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 I te kako! hvala hvala! InacHe bas treba da se vrnem do obliznjeg muzickog sHopa i kupim si jos jednu maskotu od Eddie onaj u lancima s ''Piece of Mind'' albuma ima! Posto vec imam si Trooper-a, gledaj ga.... You'll take my life but I'll take yours too.... Ma,extra,nema sta! Nazalost,to ovde kod mene ne moze nigde da se nadje........ Quote
Arch Enemy Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ma,extra,nema sta! Nazalost,to ovde kod mene ne moze nigde da se nadje........ e shta bi dao za to! isto u ovoj jebenoj herzeg govni se ne mere nishta naci! Quote
Crna_Dama Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 e shta bi dao za to! isto u ovoj jebenoj herzeg govni se ne mere nishta naci! Nazalost.Ali,šta se moze. Quote
Arch Enemy Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 de jebaj ga. valjda cu nekad uspeti otice u neku drugu zemlju. chekam prvu priliku! Quote
Crna_Dama Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 let na drugi svet !! "Divlje jagode"! Quote
Arch Enemy Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 da! ma samo chekam jednu malu prilikicu da odem iz jebene zemlje! malo smo skrenuli sa teme al' aj sad! Quote
Helle Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 DaVas vratim na pravi put.... +IRON MAIDEN+ je S _ _ _ _ B _ _ _ \m/ ko dopuni ostatak slova-saljem mu Eddie maskotu! Quote
Arch Enemy Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Slajm Bend? pa shto slajm brate? Quote
Angelystor Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Zato sto mi dosadno..don't take everything too seriously Quote
Arch Enemy Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Zato sto mi dosadno..don't take everything too seriously ok ali onaj shto je postavio pitanje odnosno igru josh se ne pojavljuje??? Quote
Recommended Posts