Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

IRON MAIDEN performed its new album, "A Matter of Life and Death", in its entirety during the opening concert of the band's North American tour, which kicked off Wednesday night (October 4) in Hartford, Connecticut. The band's setlist was as follows:

01. Different World

02. These Colours Don't Run

03. Brighter Than a Thousand Suns

04. Pilgrim

05. Longest Day

06. Out of the Shadows

07. Reincarnation of Benjamin Breeg

08. For the Greater Good of God

09. Lord of Light

10. Legacy

11. Fear of the Dark

12. Iron Maiden

---------------------

13. 2 Minutes to Midnight

14. The Evil that Men Do

15. Hallowed Be Thy Name

Mislim da je ovo najgori setlist koji sam u zivotu video.

Posted

To je bre lista za likove koji su videli Mejden min 10 puta pa im ovo gotiva...Kapiram da bih se ubio kad bih konacno dovukao bulju na Mejdena,a oni mi odsviraju ceo novi album icon_smile.gif

Posted

Mislish da kada bi Maiden krenuo evropsku turneju, otpoceo je npr u Francuskoj(nebitno gde) sa ovakvom setlistom, i da kada bi na toj turneji dosli kod nas, za nas svirali neki specijalni set?

Don't think so.

Posted

Ova set lista kao da je pravljena za mene icon_smile.gif ...posto mi se novi album veoma dopada, a i gledao sam ih 3 puta i malo mi je dosta starih hitova...moracu da zakacim neki datum na ovoj turneji icon_rockdevil.gif

Posted

Jebiga, nije ovo Greatest Hits turneja...to su radili preko leta...verovatno su se odlucili na ovakav potez iz 2 raloga...prvo jer su mnogo ponosni na album...sto su svojevremeno stalno pricali u intervjuima...i drugo, zato sto se album odlicno kotira na raznim chart-ovima sirom planete...

Posted

Ako mene nesto zanima je, zasto su od svih 14 albuma do sada bash ovaj uzeli da sviraju ceo na turneji? Mislim da to pre nisu radili..chak ni sa takvim albumchinama kao sto su Sedmi sin i Vreme..?

Posted

Valjda zato sto su u to vreme izdavali sve bolje i bolje pesme-albume...a i tada nisu bili toliko veliki kao sada...sada prave 2 srednje turneje umesto jedne ogromne...i to je po meni sasvim ok...za svakoga po nesto...

Posted

Gledao sam veceras na VH1 neki novi spot .Pesma je smor... no.gif

Preslusao sam jos par pesama ali nije mi ostavio neki upecatljiv utisak.

JEbiga,ne mogu ni oni vise....i ovo sto su uradili do sad je dosta.

Posted
Sa ovom listom verovatno ne bih ni otisao na koncert...

Ja bih otisla,pa makar mi svirali "Mile voli disko",ipak su to Maideni,i ako bi se desilo to cudo da sviraju kod nas,ne bih propustila.

Posted

Ja sam mrtav ozbiljan...da mi dodju prvi put od rodjenja i da sviraju tu neki album za koji su se utripovali da im je remek-delo umesto stvari koje svi zele da cuju...hvala...bolje cu da odem na 4 manja koncerta...