StarbreakeR Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Jes vala boli te uvo...sutiraj malu decu u Maiden i Metallica majicama za mene Quote
crusader84 Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Ako sad na svim koncertima sviraju ceo novi album + par starih pesama, onda bolje da nam sad ne dolaze! Ja se potajno nadam da će npr sledeće godina izdati nastavak History DVD-ja i onda u okviru promocije istog doći kod nas i "smoriti" nas pesmama sa npr SIT i SSOTSS.. Quote
The Trooper Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Ako sad na svim koncertima sviraju ceo novi album + par starih pesama, onda bolje da nam sad ne dolaze! Ja se potajno nadam da će npr sledeće godina izdati nastavak History DVD-ja i onda u okviru promocije istog doći kod nas i "smoriti" nas pesmama sa npr SIT i SSOTSS.. SIT? SSOTSS? molim? u svakom sluchaju sam chuo da ce 2008 da sviraju samo peti sesti sedmi i osmi album... ipak malo glupo da ne sviraju running free, iako se ojadishe sa njima ipak im je to zastitni znak jebaga Quote
Amphitritê Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 hehe mene boi dupe ja idem 7. decembra na koncert Gde? Quote
The Trooper Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Gde? Hanns-Martin-Schleyer-Halle Stuttgart Quote
Amphitritê Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Bogami, lepo! Jos nam se rugas sto ne idemo Neka, neka... Quote
The Trooper Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Bogami, lepo! Jos nam se rugas sto ne idemo Neka, neka... nemoj tako nisam se rugao uostalom idem ja za sve vas Quote
Amphitritê Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 O.K. hocemo fotkice, odmah posle certa Quote
MegaDex Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 nemoj tako nisam se rugao uostalom idem ja za sve vas Da ajd pij pivo i sutiraj klince za nas :) Srecno na certu Quote
The Trooper Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Da ajd pij pivo i sutiraj klince za nas :) Srecno na certu fala fala, ali ima josh vremena do tada O.K. hocemo fotkice, odmah posle certa ako budu dali da se unosi kamerica onda 100% Quote
dudi Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Hanns-Martin-Schleyer-Halle Stuttgart Ako već ideš na Mejdene znaš šta čeka koja set lista i ostalo,Ja sam ih gledao u Oktobru to im je bio drugi koncert na ovoj turneji pa sam bio iznenađen tom set listom al znaš ono standardno koncert ,zvuk ,bina to je uvek kod njih vrh, sledeće godine ide turneja golden years ako sam dobro čuo sviraće samo stvari sa 5,6 i 7 albuma Quote
MegaDex Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Ako već ideš na Mejdene znaš šta čeka koja set lista i ostalo,Ja sam ih gledao u Oktobru to im je bio drugi koncert na ovoj turneji pa sam bio iznenađen tom set listom al znaš ono standardno koncert ,zvuk ,bina to je uvek kod njih vrh, sledeće godine ide turneja golden years ako sam dobro čuo sviraće samo stvari sa 5,6 i 7 albuma jupi....iz tvojih usa u bozje usi Quote
The Trooper Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Ako već ideš na Mejdene znaš šta čeka koja set lista i ostalo,Ja sam ih gledao u Oktobru to im je bio drugi koncert na ovoj turneji pa sam bio iznenađen tom set listom al znaš ono standardno koncert ,zvuk ,bina to je uvek kod njih vrh, sledeće godine ide turneja golden years ako sam dobro čuo sviraće samo stvari sa 5,6 i 7 albuma pa koliko sam ja chuo ima novi album od a do z da odsviraju i josh neku klasiku nadam se da ce barem performansa na bude dobra, iako je setlista bzvz Quote
RNA Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 sledeće godine ide turneja golden years ako sam dobro čuo sviraće samo stvari sa 5,6 i 7 albuma "Powerslave", "Somewhere In Time" i "Seventh Son of A Seventh Son"??????????????? Aaaaaaaaaaaaaa, ako to bude, a ja propustim da odem na najblizi koncert, kamenujte me do smrti! Quote
FILIP St. Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 "Powerslave", "Somewhere In Time" i "Seventh Son of A Seventh Son"??????????????? Aaaaaaaaaaaaaa, ako to bude, a ja propustim da odem na najblizi koncert, kamenujte me do smrti! I ja cu da stanem pored tebe pred firing squad ako mi se to desi Quote
The Trooper Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 "Powerslave", "Somewhere In Time" i "Seventh Son of A Seventh Son"??????????????? Aaaaaaaaaaaaaa, ako to bude, a ja propustim da odem na najblizi koncert, kamenujte me do smrti! to je mnogo lepo mada mogu da sviraju i poneku pesmu i sa ranijih albuma Quote
Vule iz Kule Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Kao prvo, ta turneja je 2008. a ne sledeće godine. Kao drugo, ne verujem da će svirati samo pesme sa ta tri albuma, već sa svih zaključno sa tim periodom, naravno sa velikim akcentom na tri pomenuta. Kao treće, neka neko dovede već jednom te Maidene! Bruce je rekao da će im to biti poslednja turneja, pa lepo da pišemo peticiju i odnesemo je Maksi Ćatoviću, da dovede Maidene na hipodrom 2008! Quote
Amphitritê Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Kao prvo, ta turneja je 2008. a ne sledeće godine. Kao drugo, ne verujem da će svirati samo pesme sa ta tri albuma, već sa svih zaključno sa tim periodom, naravno sa velikim akcentom na tri pomenuta. Kao treće, neka neko dovede već jednom te Maidene! Bruce je rekao da će im to biti poslednja turneja, pa lepo da pišemo peticiju i odnesemo je Maksi Ćatoviću, da dovede Maidene na hipodrom 2008! Josh neki ovde pominjase peticiju al' svi cute o tome Quote
The Trooper Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Kao prvo, ta turneja je 2008. a ne sledeće godine. Kao drugo, ne verujem da će svirati samo pesme sa ta tri albuma, već sa svih zaključno sa tim periodom, naravno sa velikim akcentom na tri pomenuta. Kao treće, neka neko dovede već jednom te Maidene! Bruce je rekao da će im to biti poslednja turneja, pa lepo da pišemo peticiju i odnesemo je Maksi Ćatoviću, da dovede Maidene na hipodrom 2008! Ko je maxa catovic? e brus je prvo izjavio da ce im ova 2006 biti poslednja i odjednom(gle chuda kad su sve karte bile rsaprodate) nastade josh jedna "proslednja" turneja. ima oni da sviraju na bini dok ne budu ishli sa stapom hehe nikad nece oni da prestanu da kotrljaju, samo jedna stvar... taj osecaj biti na bini, i da im klichu hiljade ljudi, nemoze da im nadoknadi nikakva droga niti ista... moz se lazemo, al ovako ja mislim Quote
painkiller666 Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 cuo sam da ce ovo da Maidenima bude setlista.. tj da je bila negde u americi... Ja neznam kako mogu da sviraju ceo album, i to album koji im nije neki... samo mi ostaje da se nadam da su to glasine. ili da ce da promene skorije. Different World These Colours Don't Run 1000 Suns The Pilgrim The Longest Day (Bruce talks) Out of the Shadows Benjamin Breeg Greater Good of God Lord of Light The Legacy Fear of the Dark Iron Maiden (encore) 2 Minutes to Midnight The Evil that Men Do Hallowed Be Thy Name Fali trooper, fali wicker man, fali sign of the cross, fali lord of the flies, fali run to the hills, fali lost somwhere in time, fali aces high... pa cak su mi i wildest dreams i new frontier bolji... Fale sreda i krajevi. Is this some kind of joke? pa ne citas ti mailove.. bas ta lista je bila na mom koncertu Jes vala boli te uvo...sutiraj malu decu u Maiden i Metallica majicama za mene najbolje da ce da sutira dzaba koncerti u inostranstvu nijedan nije ni K od koncerta kad je u Srbiji.. bio sam na maidenima i SEDEO.. ne zbog mene nego takva je organizacija u Americi.. Josh neki ovde pominjase peticiju al' svi cute o tome ali nek bude na leto oko jula.. kad sam u srbiji \ Quote
RNA Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 (edited) to je mnogo lepo mada mogu da sviraju i poneku pesmu i sa ranijih albuma Sto se mene tice, i ne moraju, mada bi mogli ponesto da ubace, cisto reda radi. A Maksa Catovic ti je gazda "Komune", produkcijske kuce koja radi velike koncerte (radila Metallicu). Edited December 1, 2006 by RNA Quote
The Trooper Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Sto se mene tice, i ne moraju, mada bi mogli ponesto da ubace, cisto reda radi. A Maksa Catovic ti je gazda "Komune", produkcijske kuce koja radi velike koncerte (radila Metallicu). aha.. mislim sto on to mora da radi? mislim nije maiden metallica Quote
MegaDex Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 @ trooper : U pravu si brate nije Maiden Metallica... MAIDENI SU 1.000.000 puta bolji Quote
Crna_Dama Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Josh neki ovde pominjase peticiju al' svi cute o tome jA SAM ZA Quote
Recommended Posts