DJ_raBo Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Jebote, ovi maideni su bas neverovatna pojava! Znaci, oni su mi 'prvi' bend (kao i mnogima), mogu reci i najdrazi (takodje, kao i mnogima ), ali ono ne slusam ih cesto u poslednje vreme, i cak sam par puta pomislio nesto u fazonu 'ma sad i da dodju, boli me kurac, cekao sam dok sam cekao, pros'o voz sto se mene tice'. I sad dodjem na ovu jebenu temu, cisto iz zezanja i procitam ovu dojajnu vest! Malo je reci da me ne boli kurac , cak stavise jako sam srecan, (3. put kazem, kao i mnogi ) i znam da ce ovo zvucati kao neko 'troo' pozerisanje (koje inace mrzim vise od svega, jer je stvarno pateticno i jadno), ali boli me kurac : Jedan je Iron Maiden! P.S. znam da ovaj post ima puno teksta, a realno ne govori ni o cemu, ali ipak je ovo forum Barem ovde mozes da kenjas kol'ko hoces Mislim ja licno ovde ne poznajem nikog, i realno boli me kurac sta ljudi misle o meni (a i ne mogu da znaju nista na osnovu jebenih postova, koje ionako pishem ili pijan, ili u stanju nervnog rastrojstva ) Toliko Quote
RNA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Verovali vi meni ili ne, ja sam nakon skoro 4 godine prvi put u celini preslusao "Dance Of Death". Naravno, album je odlican. Pojedine pesme su mnogo bolje, pojedine malo smaraju (uglavnom zbog duzine), ali, po dobrom starom obicaju, Maideni ne sviraju najbolje pesme sa svojih albuma uzivo. Quote
Џрк Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 (edited) Grobe, poduvaj ga, Morbidi su kraljevi, King je samo sluga Organizator je ili Komuna ili Star production, tako nesto, sto mu dodje na isto, nema dalje. EDIT: nisu nove pesme lose, ali se sve vise i vise pomeraju ka meksem zvuku, doduse sa stilom, ali se ipak pomeraju. Edited January 15, 2007 by Heavy jerk Quote
Geozee Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 I ja sam sad odusevljen. Ne mogu da verujem. AAA!!! Quote
rustik Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Mozda je Multimedia ili B92 organizator, ja sam se istripovao da je u Areni, tek sam malopre skontao da je na Sajmu Quote
Vic Rattlehead Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Hoće li moderatori konačno odobriti nekome temu na Koncertima, pa da tamo prozborimo koju o svima nam milom dolasku Maidena? Quote
bojan j. Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Au brate bice "skrim for mi Belgrejd" Koje ce ovo lozenje da bude :) Jedva cekam! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Pa i jeste u ARENI!!! Quote
rustik Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Pa pise Belgrade FAIR Indoor Arena, mozda ce svirati na dva mesta odjednom Quote
Alek Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Ovo je predivna vest....,toliko ocekivano...,ali samo da ne poletimo u nebesa previse...,ali po koje pivo moze...!!!! Quote
crusader84 Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Ne znam za vas, ali ja sam počeo da ispunjavam svoju pretnju da ću da odem negde da se uroljam! Ali sam otišao samo do židerafri da maznem ćaletu vopi i vrnuo se pred monitor... Quote
Wild Child Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 hehe evo sad javih caletu ,on ih je gledao vec par puta kod nas verovatno ce biti : SCREAM FOR ME RESNIK Quote
djuk Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Za celu Ameriku, ovo je apsolutno bedna cifra. Da ne bude sajam malo mali? Bice vise ljudi nego na Metallici 100%! jebe mi se za cifru nego sam stavio smajlija na kraj teksta. Quote
RaVeN Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Jedno 20 puta sam citao na njihovom sajtu, misleci da su me oci izdale !! Ali da, da......napokon docekah i taj trenutak.....IRON MAIDEN IN SERBIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ala ce biti loodnica ...... !!!! uh......i dalje ne mogu da dodjem sebi Quote
Narsil Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 pa niko ne dolazi k' sebi.... @crusader84 znam da smo u drugim gradovima ali sad cu da ti se pridruzim Quote
Killing Floor Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Zivo me interesuje ko je organizator, usralo je nas posteno bas smo uboli rupu (par slobodnih dana) koju su imali u martu zato je ispalo ovako iznenada, jebote ladno za 2 meseca !!! Quote
zena_od_metala Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 DA - cula sam za to pre nekih 6h i jos sam u soku - ne mogu da verujem! A predosecam da ce karta biti bubreg i po! Quote
Narsil Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 @Peka vidim da si na temi , popij jedno pivo sa nama zbog ovog dogadjaja Quote
SacrilegiouS Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Evo ga 10 godina cekanja i evo ga, na dohvat ruke I dalje sam u shoku Quote
RaVeN Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 ma zar je bitna cena karte....za neke stvari se ne gleda na cenu !! gde smo ono stali ..... a da UP THE IRONS !!! Quote
Recommended Posts