TopOfTheMorning Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Mene vec uhvatila extra euforija, ne mogu ni da uchim za ispite. Fucking maiden. ;p Quote
Divlji Tigar Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Danas sam uzeo kartu u Domu Omladine. Eventimova karta je u pitanju. Quote
Crna_Dama Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 (edited) Nadam se samo da nece biti puno dece... sto bi ti smetalo, kad si jedan od njih, lol... To ne gine.....Pa,dobro,bili smo i mi nekad početnici....Treba decu pustiti da dišu isti vazduh. Verujem da je mislio na "mlade naraštaje". Edited January 24, 2007 by Metal girl Quote
Black desire Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Gresim....ustvario stvarno bih voleo da vidim puno mladih narastaja...to je dokaz da ce od njih da budu pravi metalci...samo napred... Quote
Crna_Dama Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Gresim....ustvario stvarno bih voleo da vidim puno mladih narastaja...to je dokaz da ce od njih da budu pravi metalci...samo napred... Pa,eto,ja sa sam zahvalna mom dragom bratu ,koji me kao klinku od 13 godina navukao na "Maiden"-e...(pozzzz,G ,ako ovo čitaš ) Quote
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Gresim....ustvario stvarno bih voleo da vidim puno mladih narastaja...to je dokaz da ce od njih da budu pravi metalci...samo napred... To uopste ne mora da znaci. mnogi od njih nikad nece preci na neki drugi stepen. Neki hoce, neki ce se zadrzati tu gde jesu, a vecina ce 'prevazici' metal za nekoliko godina. Quote
crusader84 Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 To uopste ne mora da znaci. mnogi od njih nikad nece preci na neki drugi stepen. Neki hoce, neki ce se zadrzati tu gde jesu, a vecina ce 'prevazici' metal za nekoliko godina. Tužna istina... Ono što je najveći smor kod klinaca je što se ponašaju suviše... detinjasto! :) Milina na Evergrey-u u ponedeljak, teško se mogao videti ko maloletan... Quote
StarbreakeR Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Jebi ga Evergrey ozbiljna muzika... Quote
Black desire Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Jebi ga Evergrey ozbiljna muzika... NM NM DAE... Quote
Mustang Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Mene vec uhvatila extra euforija, ne mogu ni da uchim za ispite. Fucking maiden. ;p Ja sutra imam ispit,a evo gde visim A mothafuckin koncert je tek u martu To uopste ne mora da znaci. mnogi od njih nikad nece preci na neki drugi stepen. Neki hoce, neki ce se zadrzati tu gde jesu, a vecina ce 'prevazici' metal za nekoliko godina. Jebiga,sta znaju deca sta su prave vrednosti Quote
Crna_Dama Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 To uopste ne mora da znaci. mnogi od njih nikad nece preci na neki drugi stepen. Neki hoce, neki ce se zadrzati tu gde jesu, a vecina ce 'prevazici' metal za nekoliko godina. Potpisujem Quote
ThePowerhead Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Pa,eto,ja sa sam zahvalna mom dragom bratu ,koji me kao klinku od 13 godina navukao na "Maiden"-e...(pozzzz,G ,ako ovo čitaš ) E zato i ja vodim moju švecu od 13 godina!!! Quote
Crna_Dama Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 E zato i ja vodim moju švecu od 13 godina!!! Samo napred! Quote
TopOfTheMorning Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 (edited) Moj burazer ima 10, vec je lud za maidenima i moli majq da ga pusti da ide. Ona ga kao lozhi, " videcemo sine, budi dobar u shkoli i tako to ", a naravno da ga nece pustiti niti ima sa kim da ide ( jedino ako cu ja da ga vodim ). Mislim da mi, kada bude malo porastao i shvatio shta je propustio nece nikada oprostiti. Edited January 25, 2007 by TopOfTheMorning Quote
Black desire Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Odvedi ga...ispuni mu san... Quote
Guyana Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Pa sad,verovali ili ne mene su otac i brat navukli na Maidene...To dodje nesto kao porodicna tradicija... Imam 16 god,a slusam ih od 7, otprilike Nije los staz a? Ja uopste ne razumem taj trip:jaoj deca,klinci...pa bre vise vi smetate njima(ok,ajde nama)nego oni(ajde,ajde mi)vama...Ako nista drugo blokirate vidik A to da mnogi prevazidju metal,ili Maidene,mozda ali moj cale se uvek sav raznezi kad cuje neku dobru,staru stvar... Bilo kako bilo,Maideni su zakon pa slusao ih sa 7 ili 70 god... Quote
Dowla Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Srecan 50. rodjendan Gospodinu Janicku Gersu Quote
Killing Floor Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Janick-u je danas rodjendan, pa super! HAPPY BIRTHDAY JANICK! Quote
StarbreakeR Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 hahaha...ne dok se vrte gitara i para Quote
Recommended Posts