RaVeN Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Da prodam kucu, auto, sve licne stvari, devojku......ne bi' skupio para za ovo !! Taj shvabo mora da sere pare....... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 (edited) Hahaha, ,nema vise video koncerata od mene,jbg,razocarao me je ! Ali ima lepu kolekciju nema sta,sigurno ima pretarano para,moze mu se,a pare nisu obelezje fana maidena,siguran sam da bi svi ovo voleli i kupili da zive u Nemackoj ,mislim na nase fanove naravno! Edited April 20, 2007 by BruceBruce Quote
lemmy sixx Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Da,da...ko ima para taj je pozer. Quote
SacrilegiouS Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Glupost. Video sam vec negde na netu ovu listu. Jedan lik je odgovorio da ima sve albume od maidena i da mu je to dovoljno. Potpisujem to. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 (edited) Ma nije pozer,ali jednostavno to mu ne daje medalju da je veci fan od nas,vazno je koliko volis taj bend iz dushe i koliko se razumes u njihovu muziku,mozda je neko veci fan od ali nema recimo original RiR ! Edited April 20, 2007 by BruceBruce Quote
dudi Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Pa nije on skupio sve to za jedan dan nego polako godinama. Za ovako nešto ne treba biti milioner kao što neko napisao gore al zato treba dosta truda i vremena. Japanska izanja sa obijem su najskuplji u svetu takodje i picture disk albumi. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ja dam nogu za njih,da li je dovoljno ? Quote
MissDickinson Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 U ovaj spisak mi je veoma tesko da poverujem. Ma ko ce ga znati da li taj Svaba govori istinu ili ne... A i to sto neko rece, to sto ima sve ovo (ako stvarno ima) ne mora da znaci da je najveci fan. Znas kako to ide, on ako je milijarder, njemu nije tesko da da pare za sve to, a neko ko ima mnogo manje u stvari daje mnogo vise. Jer sta je to za nekog milijardera, ko da ga je komarac ujeo... Quote
The Trooper Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 U ovaj spisak mi je veoma tesko da poverujem. Ma ko ce ga znati da li taj Svaba govori istinu ili ne... A i to sto neko rece, to sto ima sve ovo (ako stvarno ima) ne mora da znaci da je najveci fan. Znas kako to ide, on ako je milijarder, njemu nije tesko da da pare za sve to, a neko ko ima mnogo manje u stvari daje mnogo vise. Jer sta je to za nekog milijardera, ko da ga je komarac ujeo... pa sad sta znam jasno je da takva kolekcija postoji... Quote
Tomislav Sawyer Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Milijarder? Kad bi neko izracunao koliko ste hrane dosada u zivotu pojeli i vas budzet bi delovao nestvarno. Kao sto je Dudi rekao, takve kolekcije se grade godinama, a ja bih rekao decenijama. Quote
MissDickinson Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 pa sad sta znam jasno je da takva kolekcija postoji... Jesi li siguran da postoji? Trazi mu slike, neka slika taj deo kuce 'de drzi sve ove albume pa cu da mu verujem. Ovako moze da prica sta 'oce. Quote
The Trooper Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Jesi li siguran da postoji? Trazi mu slike, neka slika taj deo kuce 'de drzi sve ove albume pa cu da mu verujem. Ovako moze da prica sta 'oce. ne razumes ti sta sam ja hteo da kazem, samo je jasno je da ta izdanja postoje, a nisam rekao da on to ima... ustvari cemu svrha kupovati jedan album u 7 razlichitih verzija, ja ne vidim svrhu, ja bih lepo kupio svaki album ponaosob(nazalost nemam sve na originalu, al jbg.) ovde postoje cd-berze gde diskovi mogu da se nadju za 5 evrova, jer su polovni, sad par stotina ili pak hiljada evra je sigurno ulozeno, pare koje bi svako od nas radije propijo ili kupio nekoliko "0815"-obicnih kolekcija Quote
MissDickinson Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 ustvari cemu svrha kupovati jedan album u 7 razlichitih verzija, ja ne vidim svrhu, ja bih lepo kupio svaki album ponaosob(nazalost nemam sve na originalu, al jbg.) Po meni je to nacisto bezveze... Imas jednu verziju i gotovo. Mozda je lik pomislio da ce biti veci fan ako kupi sve ovo... Al' se malo zejeb'o, nista to ne znaci... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Pa da naravno,ima nas koji bi srce ischupali za Maidene!!!!!!!!!!!!!I smatram nas vecim fanovima,inace Sloveni kad nesto vole oni vole do srzi! Quote
The Trooper Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 mislim postujem ja ako je neko nabavio tu kolekciju sigurno voli maidene inache ne bi nabavljao... ali nije to glavno merilo Quote
Killing Floor Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 (edited) E sad ovako...Kada smo davali intervju za FOX na aerodromu (BruceBruce sa foruma, neki decko iz Crne Gore, neki moj ortak i ja) Irena nas je pitala "Koliko puta su Maideni bili u Beogradu?" ja onako na keca krenem "pa 86, 84..." kada sam rekao 84 oni me pogledase poreko "ne nisu bili 84" ja sam samo ucutao i pitao se da li sam ja lud ili sta...posle koncerta kada sam dosao kuci hteo sam da se pojedem ziv, razmisljam u sebi joj kako sam se obrukao pa da li sam lud ili ne...joj pa kakav sam ja to fan toliko dugo ih slusam a ne znam koliko su puta bili kod nas...dok nisam nasao dokaz kartu od jednog coveka koji je bio na tom koncertu!Bilo je ovde par ljudi koji su se mangupirali rekli da ovog koncerta nije bilo... Evo dokaza... Edited April 22, 2007 by Killing Floor Quote
Divlji Tigar Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ma pusti budale, imao sam i ja istu situaciju, ali sam ih veoma lako ubedio da grese. Quote
MissDickinson Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Danas sam videla na imoc-u neki lik isto ima povecu kolekciju, i sve to prodaje! Mene bi srce bolelo... Quote
White Man Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 (edited) izgleda da je veoma ocajan cim se odlucio na takvu nemoralnu rabotu, kapiram da mu trebaju novci za hranu i odecu...i eventualno da kupi sebi jedan televizor Edited April 22, 2007 by Whiteman Quote
crusader84 Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 To kad su sve bili ovde ja bar lako otkriti, Maideni bar imaju gomilu fan sajtova sa svakakvim mogućim podacima! Mislim da smo to već više puta apsolvirali na ovom forumu. 6. septembar 1981. Hipodrom 18. avgust 1984. Sajam, Hala 1 10. septembar 1986. Hala Pionir 14. mart 2007. Sajam, Hala 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 (edited) Pa da,84.,u pravu si bio!Neki se jesu shtrecnuli heheh ne znam zasto!Bili su i u Ljubljani te godine! Edited April 23, 2007 by BruceBruce Quote
vladream Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 haha, liku sa prosle strane fali Blood Red Skies, audio iz beograda '81, xaxaxaxa, dajte mi mail da ga kontaktiram i trazim mu milione!! Quote
MissDickinson Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 A ti ga imas? Kad vidim sta sve lik ima, padne mi na pamet da bi rodjenu majku prodao za nesto sto mu fali... Quote
dudi Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 E sad ovako...Kada smo davali intervju za FOX na aerodromu (BruceBruce sa foruma, neki decko iz Crne Gore, neki moj ortak i ja) Irena nas je pitala "Koliko puta su Maideni bili u Beogradu?" ja onako na keca krenem "pa 86, 84..." kada sam rekao 84 oni me pogledase poreko "ne nisu bili 84" ja sam samo ucutao i pitao se da li sam ja lud ili sta...posle koncerta kada sam dosao kuci hteo sam da se pojedem ziv, razmisljam u sebi joj kako sam se obrukao pa da li sam lud ili ne...joj pa kakav sam ja to fan toliko dugo ih slusam a ne znam koliko su puta bili kod nas...dok nisam nasao dokaz kartu od jednog coveka koji je bio na tom koncertu!Bilo je ovde par ljudi koji su se mangupirali rekli da ovog koncerta nije bilo... Evo dokaza... Jebi ga ti si to sve dobro rekao a oni te napravili budalom . Ja sam već pisao nekoliko puta o tom koncertu sa sajma iz 84 da sam bio na tom koncertu Samo mi je žao da Warriors nisu svirali tada. Quote
MissDickinson Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Jesu li te tri slike iz Jugoslavije kad su dolazili ili su negde drugde slikane? Quote
Recommended Posts