Mustang Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Ljudi malo je glupo porediti ... Svako je izneo svoje mišljenje... I ja mogu da kažem kako ne gotivim maidene,i poenta priče je da e svi da me napljuju... To su mišljenja...tako je pa je tako...uostalom pogledajte u moj statement i sve če vam biti jasno... UP THE IRONS!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arucard Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 http://www.tinyurl.ws/?Maideni2007 Koncert Maidena sniman kamerom sa balkona http://www.tinyurl.ws/?MaideniBBC Iron Maiden - Live from Abbey Road 30.03.07 snimak sa BBCa, tri pesme snimak fenomenalan http://www.tinyurl.ws/?Maidenice World's only female tribute band to Iron Maiden Uživajte deco moja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) valjda se nesto cuje Edited May 31, 2007 by djuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspberry Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Od njih sam krenula sa slušanjem metala. Preslušala sam skoro sve,i nije da su me skroz oduševili ali su moćni. Meni više leže njihove novije stvari od Virtual XI pa nadalje... Bruce ima savršen glas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arucard Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Pocrkavaše mi linkovi! Evo novih: http://rapidshare.com/users/WJU8RS http://rapidshare.com/users/XT7HGJ http://rapidshare.com/users/28FJV2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Nešto se nisam snašao,zar to nije za upload? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Hvala ti za link, Ma može se skinuti nego kakvi su to fajlovi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ako me secanje ne vara te fajlove kasnije moras da spojish u Total Commanderu....sa combine opcijom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ма кул Коваке,ју д мен!Само још кад бимене неандерталца просветлио какој се то ради... Мрзело ме довољно да нисам успео да сконтам како се скида(нит сам покушао)... Зар то није неки довнлоад??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Srecan 55. rodjendan gospodinu Niku MekBrejnu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Ма кул Коваке,ју д мен!Само још кад бимене неандерталца просветлио какој се то ради... Мрзело ме довољно да нисам успео да сконтам како се скида(нит сам покушао)... Зар то није неки довнлоад??? Imas opciju combine u prvoj stavci u commanderu! Kada skines sve fajlove smesti ih u jedan folder i onda selektuj samo jedan od svih i klik na combine...i za nekoliko sekudni gle chuda...fajlovi su se spojili i uzivanje moze da pocne! Samo sto sam ja tek skinuo 3 kom. iz skupine..... Aj polako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Upravo sam se vratio sa iz SOFIJE!Sta da kazem,definitivno nesto najbolje sto mi se desilo!NEVEROVATAN KONCERT!Od strane Maiden-a perfektno odradjen!Za ovo se zivi!Sto se tice fanova reci cu samo jedno,SRBI su bili najvatreniji,nikad se lakse nisam probio do drugog reda,niko me cak nije ni nagazio iznad patike...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 sta su svirali sa numbera? brzo bre?? p.s. se vidimo u subotu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 jebem li ti sranje, ne znam da li je gore ovo, ili images and words u italiji CHILDREN OF THE DAMNED, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Verujem da je bilo odlično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the black platt Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Upravo sam se vratio sa iz SOFIJE!Sta da kazem,definitivno nesto najbolje sto mi se desilo!NEVEROVATAN KONCERT!Od strane Maiden-a perfektno odradjen!Za ovo se zivi!Sto se tice fanova reci cu samo jedno,SRBI su bili najvatreniji,nikad se lakse nisam probio do drugog reda,niko me cak nije ni nagazio iznad patike...! [/quote Znaci bilo je bolje nego na propalom beogradskom koncertu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Maiden,Maiden,Maiden!!! Brate koncert u BG je bio do jaja! :pivopij Fear of The Dark i 2 Minutes To Midnight su najbolje pesme Maidena ,a i Aces High je tu negde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 xaxaxa, koji car, molim vas, KOJI CAR!!!!! xaxa sandmene, imas pivo u kgu, kad dodjes, ne pamtim kad sam se vise nasmejao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 A šta je smešno? Nisam mislio bukvalno najbolje već da se meni najviše svidjaju! A za pivo hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) Nije mislio na tvoje omiljene pesme, već na komentar beogradskog koncerta. Ili možda BG znači Bugarska? Edited June 5, 2007 by Prince of Darkness Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Sto se tice fanova reci cu samo jedno,SRBI su bili najvatreniji,nikad se lakse nisam probio do drugog reda,niko me cak nije ni nagazio iznad patike...! Pa ovo se podrazumeva....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Nije mislio na tvoje omiljene pesme, već na komentar beogradskog koncerta. Ili možda BG znači Bugarska? Не видим у чему је проблем. Човек је уживао у концерту, а и ја сам, само верованто не толико. Да не разглабамо поново о томе, било је довољно речи о томе и раније. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Не видим у чему је проблем. Човек је уживао у концерту, а и ја сам, само верованто не толико. Да не разглабамо поново о томе, било је довољно речи о томе и раније. Istina! Što je li koncert možda bio loš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 You tell me,al nevErujem da je bio loš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts