Jump to content

Iron Maiden

Black Knight

Recommended Posts

Ljudi malo je glupo porediti ...

Svako je izneo svoje mišljenje...

I ja mogu da kažem kako ne gotivim maidene,i poenta priče je da e svi da me napljuju...

To su mišljenja...tako je pa je tako...uostalom pogledajte u moj statement i sve če vam biti jasno...

UP THE IRONS!!!

:pivopije:

http://www.tinyurl.ws/?Maideni2007

Koncert Maidena sniman kamerom sa balkona

http://www.tinyurl.ws/?MaideniBBC

Iron Maiden - Live from Abbey Road 30.03.07 snimak sa BBCa, tri pesme snimak fenomenalan :)

http://www.tinyurl.ws/?Maidenice

World's only female tribute band to Iron Maiden

Uživajte deco moja :)

Ма кул Коваке,ју д мен!Само још кад бимене неандерталца просветлио какој се то ради...

Мрзело ме довољно да нисам успео да сконтам како се скида(нит сам покушао)...

Зар то није неки довнлоад???

Ма кул Коваке,ју д мен!Само још кад бимене неандерталца просветлио какој се то ради...

Мрзело ме довољно да нисам успео да сконтам како се скида(нит сам покушао)...

Зар то није неки довнлоад???

Imas opciju combine u prvoj stavci u commanderu! Kada skines sve fajlove smesti ih u jedan folder i onda selektuj samo jedan od svih i klik na combine...i za nekoliko sekudni gle chuda...fajlovi su se spojili i uzivanje moze da pocne! Samo sto sam ja tek skinuo 3 kom. iz skupine.....

Aj polako...

Upravo sam se vratio sa iz SOFIJE!Sta da kazem,definitivno nesto najbolje sto mi se desilo!NEVEROVATAN KONCERT!Od strane Maiden-a perfektno odradjen!Za ovo se zivi!Sto se tice fanova reci cu samo jedno,SRBI su bili najvatreniji,nikad se lakse nisam probio do drugog reda,niko me cak nije ni nagazio iznad patike...!

Upravo sam se vratio sa iz SOFIJE!Sta da kazem,definitivno nesto najbolje sto mi se desilo!NEVEROVATAN KONCERT!Od strane Maiden-a perfektno odradjen!Za ovo se zivi!Sto se tice fanova reci cu samo jedno,SRBI su bili najvatreniji,nikad se lakse nisam probio do drugog reda,niko me cak nije ni nagazio iznad patike...!

[/quote

Znaci bilo je bolje nego na propalom beogradskom koncertu!

Nije mislio na tvoje omiljene pesme, već na komentar beogradskog koncerta. Ili možda BG znači Bugarska?

Не видим у чему је проблем. Човек је уживао у концерту, а и ја сам, само верованто не толико. Да не разглабамо поново о томе, било је довољно речи о томе и раније.

Не видим у чему је проблем. Човек је уживао у концерту, а и ја сам, само верованто не толико. Да не разглабамо поново о томе, било је довољно речи о томе и раније.

Istina!

Što je li koncert možda bio loš?