Jelles Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Happy B-day Bruce, želi ti još jedan smrtnik. On jeste bog i besmrtan je, tako da nema brige dolaziće on još kod nas... cheers Quote
MissDickinson Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 NARAVNO!Vec 8 godina ga worshipujem istim intenzitetom!Ne znam za druge ali za mene on jeste BOG,u njega se kunem ! Kad lazem kunem se u sestru(kasnije naravno poreknem jer me ona natera), kad govorim istinu u Brucea ili u Iron Maiden! Mada ne verujem u to al' nema veze... Quote
srnde Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Srecen rodjendan , brate !!! Hersy, tell me if I'm a woman...... Ko ti dira Bruce-a , evo ga Bruce.Na avataru si ti. Quote
MissDickinson Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Hersy, tell me if I'm a woman...... Ko ti dira Bruce-a , evo ga Bruce.Na avataru si ti. Ja tebe stvarno vise ne mogu da podnesem! Quote
vegeta Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ziv bio u Srbiju opet video! SRECAN RODJ BRUCE! Quote
srnde Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ja tebe stvarno vise ne mogu da podnesem! Well you se me comin' throught the bushes with an open wide !!!! What you seeing girl ??!!???!!! Feel like stoke around !!!!!!!!!!!! :) Quote
Mr. Smarty Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 I ko je zbunjena persona sa avatara na kraju? Quote
The Trooper Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 A sta je to avatar? to ti je slika koja ti se pojavljuje pored posta Quote
MissDickinson Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 to ti je slika koja ti se pojavljuje pored posta Ocekivala sam malo kreativniji odgovor. Ipak je ovo zezanje, tj. spam Quote
RaVeN Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 ala ste ga naspamovali s' tim cestitanjem rodjendana i sl.....ehehehe :) .... sta bi tek bilo da neko od njih dobije jos jedno dete u tim poznim godinama !! inace....evo sta su stavili na sajt bolje da su okacili koji klip ili mp3 nego ovo.... Quote
Mr. Smarty Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Pa dobro i svima dragi Dave Murray prica malko homosexualno Quote
srnde Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 (edited) Sad ne znam shta mi ovo znachi. Chekaj ! Znam ! Po slici...... Edited August 13, 2007 by srnde Quote
RaVeN Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Pa dobro i svima dragi Dave Murray prica malko homosexualno heheh...kao da mu se nesto zaglavilo u ustima pa suska k'o lud....ma Dave je carina Quote
Hudini Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Pa dobro i svima dragi Dave Murray prica malko homosexualno Meni je uvek delovao kao da je upravo izasao od zubara i da mu anestezija jos uvek radi. Al' zato pici solaze... Quote
Wild Child Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 meni je on uwek licio ,a i licice na Jabuku Quote
Recommended Posts