Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma to je samo za clanove hrvatskog fan kluba brate,a ja sam mogao zato sto sam preko njih dobio onu nagradu lifetime kartu za maiden koncerte!Uh pa vredece mi ova nagrada,109 evra bih ustedeo za Wacken!Lepo lepo,ovo mi se vec svidja! :D

Edited by BruceBruce
Posted (edited)
mega brus snima film - chemical wedding

Ma da...

Shta ti se desilo , sad cu i ja da poludim.Kakav ti je to nick ?!

Pa dobar.... :mhihi::D

Edited by srnde
Posted

Nemože da se urazumi kada je nerazuman, Promaja duva a prozori lupaju .......svetlo je upaljeno al nema nikoga kod kuće.

Posted

Već dve noći zaredom sanjam da je Bruce poginuo u avionskoj nesreći, užasno je, probudim se, sva se tresem od straha, k'o da se to stvarno desilo dok ne skapiram da je san... Šta će biti sa mnom kad jednog dana stvarno umre?! :(sniffpm7.gif

Posted
Već dve noći zaredom sanjam da je Bruce poginuo u avionskoj nesreći, užasno je, probudim se, sva se tresem od straha, k'o da se to stvarno desilo dok ne skapiram da je san... Šta će biti sa mnom kad jednog dana stvarno umre?! :(sniffpm7.gif

Ja mislim da ako se to desi,da treba da izvrishish i ti samoubistvo.

Tako ga i mozhda sretnesh na drugom svetu. :bigblue:

Posted
Već dve noći zaredom sanjam da je Bruce poginuo u avionskoj nesreći, užasno je, probudim se, sva se tresem od straha, k'o da se to stvarno desilo dok ne skapiram da je san... Šta će biti sa mnom kad jednog dana stvarno umre?! :(

Nadaj se da ćeš biti u istom avionu. Lakše će ti biti...

Posted
I ja sam par puta razmisljao o tome,ali moram prvo da pregrmim njihovo povlacenje,mislim da cu plakati 15 dana,a da cu naredne 2-3 godine biti depresivan,ko zna,mozda i vise....!A to sto si ti spomenula da i ne pricam....!

Vidi se ko voli Brusa. :rockdevil: Plakacemo zajedno, da nam bude lakse, vazi?

Posted (edited)
Heheh naravno da hocemo,ja zivim za Maidene i Bruce-a tako da ce mi se zivot nakon takvih dogadjaja promeniti u potpunosti!!Neke ideje cu ti izneti na private :D!

HE IS GOD and HE will LIVE FOREVER!!!!

hehe ajde iznesi, bas me zanima! :D Sta li si smislio...

bduq1.jpg

BTW imas request za friendship na myspace pa ti kako oces...

Edited by Killjoy666
Posted (edited)

cccc...sta uradiste od teme.... :mrgreen:

Iskreno,ni ja ne znam sta cu raditi kad brus(halter)a vise ne bude.....zivot ce mi zaista biti drugaciji.

Edited by Crna_Dama